Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Brittiläisen Kolumbian parlamenttirakennukset

Tule tutustumaan Brittiläisen Kolumbian lainsäädännön uusbarokkityyliseen päärakennukseen, jonka seinämaalauksissa kerrotaan provinssin historiasta.

Brittiläisen Kolumbian parlamenttirakennukset ovat luultavasti Victorian kaikkein tunnetuin maamerkki. Voit tutustua 1800-luvun arkkitehtuuriin, kuljeskella pääministerin ruusutarhassa ja katsella historiallisten henkilöiden patsaita ja Brittiläisen Kolumbian historiasta kertovia seinämaalauksia. Parlamenttirakennuksen ja edustajainkokouksen tiloissa ja alueella järjestetään myös monia ilmaisia kulttuuritapahtumia, kuten elävän musiikin esityksiä ja erilaisia seremonioita. Siellä kannattaa käydä myös illan hämärtyessä, kun rakennusta valaisevat 3 000 valopistettä tekevät siitä varsin maalauksellisen näyn.

Englannissa syntynyt arkkitehti Francis Rattenbury suunnitteli Victorian uuden edustajainkokouksen rakennuksen, joka avattiin virallisesti vuonna 1898. Arkkitehtuurin harrastajat nauttivat valokuvatessaan uusbarokkityyliä edustavaa rakennusta, jossa on 33 kuparikupolia.

Voit myös hämmästellä luonnollisenkokoista kapteeni George Vancouverin patsasta rakennuksen pääkupolin huipulla. Patsas osoittaa kohti henkilöhahmonsa mukaan nimettyä Vancouverin kaupunkia. Rakennuksessa on myös muita patsaita, joista yksi esimerkiksi esittää Maquinna-päällikköä. Hän oli nuu-chah-nulth -alkuasukasheimon päällikkö Nootka Soundista. 

Rakennuksen edessä on kuningatar Viktorian patsas. Kulje suihkulähteen ohi ja kiipeä sisäänkäyntiin johtavia pääportaita. Sisällä voit tutkia pyöreän aulan seiniä koristavia Brittiläisen Kolumbian menneisyydestä kertovia seinämaalauksia. Vilkaise istuntosaliin, jossa parlamentin päätökset tehdään. Lasimaalausikkuna on muistomerkkinä kuningatar Viktorian timanttijuhlista. 

Voit istahtaa rakennuksen edessä olevalle nurmikolle ihailemaan näköalaa Victorian rannikolle. Nurmikko on käytössä myös Symphony Splashin aikaan. Tämä klassisen musiikin konsertti pidetään Inner Harbourissa kelluvalla lautalla. 

Inner Harbourin yllä kohoavat Brittiläisen Kolumbian parlamenttirakennukset ovat lyhyen kävelymatkan päässä Victorian keskustasta. Lähistöllä on useita pysäköintimittarilla toimivia pysäköintipaikkoja, ja julkisen liikenteen bussit pysähtyvät läheisillä kaduilla.

Brittiläisen Kolumbian parlamenttirakennukset ovat avoinna maanantaista perjantaihin sekä toukokuun ja syyskuun välisenä aikana myös viikonloppuisin. Päivän mittaan järjestetään ilmaisia, 45 minuutin pituisia opastettuja kierroksia. Voit pyytää aikataulun sisäänkäynnistä tai katsoa tapahtumakalenteria lainsäädäntötilojen viralliselta verkkosivustolta.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 531 majoitusliikettä kohteen Brittiläisen Kolumbian parlamenttirakennus lähellä
The Fairmont Empress 236 €
The Fairmont Empress

The Fairmont Empress

721 Government St, Victoria, BC
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Maritime Museum of British Columbia, Victoria Bug Zoo (hyönteiseläintarha) ja Brittiläisen Kolumbian parlamenttirakennus sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä rannalla sijaitsevasta hotellista. Victorian satama ja Market Square (aukio) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Grand Pacific 150 €
  Hotel Grand Pacific

  Hotel Grand Pacific

  463 Belleville St, Victoria, BC
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tämän romanttisen hotellin lähellä sijaitsee The Robert Bateman Centre, Victorian satama ja Victoria Clipper Ferry Terminal (lauttaterminaali). Brittiläisen Kolumbian parlamenttirakennus ja Royal BC Museum ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Royal Scot Hotel & Suites 81 €
   Royal Scot Hotel & Suites

   Royal Scot Hotel & Suites

   425 Quebec St, Victoria, BC
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tämän ekologisen/kestävän kehityksen mukaisen hotellin lähellä sijaitsee The Robert Bateman Centre, Victorian satama ja Victoria Clipper Ferry Terminal (lauttaterminaali). Brittiläisen Kolumbian parlamenttirakennus ja Royal BC Museum ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Chateau Victoria Hotel and Suites 138 €
    Chateau Victoria Hotel and Suites

    Chateau Victoria Hotel and Suites

    740 Burdett Ave, Victoria, BC
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Maritime Museum of British Columbia ja Royal BC Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Brittiläisen Kolumbian parlamenttirakennus ja Victorian satama ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Strathcona Hotel 95 €
     Strathcona Hotel

     Strathcona Hotel

     919 Douglas Street, Victoria, BC
       
      2.5 kautta 5.0 Tähteä

      Victoria Bug Zoo (hyönteiseläintarha), Greater Victoria Public Library (kirjasto) ja Bay Centre sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Miniature World (miniatyyrikokoelma) ja Victoria Conference Centre ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Rialto 99 €
      Hotel Rialto

      Hotel Rialto

      653 Pandora Ave., Victoria, BC
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Lower Johnson Street ja Save-On-Foods Memorial Centre (monitoimiareena) ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta hotellista. Brittiläisen Kolumbian parlamenttirakennus ja Royal BC Museum ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Coast Victoria Hotel & Marina by APA 115 €
       Coast Victoria Hotel & Marina by APA

       Coast Victoria Hotel & Marina by APA

       146 Kingston St, Victoria, BC
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Fisherman's Wharf Park ja Victoria Fisherman's Wharf sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Victorian satama ja Brittiläisen Kolumbian parlamenttirakennus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Magnolia Hotel and Spa 166 €
        The Magnolia Hotel and Spa

        The Magnolia Hotel and Spa

        623 Courtney St, Victoria, BC
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Government Street ja Victoria Conference Centre sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Royal BC Museum ja Victorian satama ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.