Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Buġibban ranta

St. Paul’s Bayn eloisimmalla alueella on erityinen ja Maltalle ainutlaatuinen vetonaula: ranta, jolla voit tuntea oikean hiekan varpaidesi välissä.

Polski, kävele ja shoppaile Buġibbassa, joka on St. Paul’s Bayn aktiivisin lomakeskusalue. Buġibban viehättävä ranta-alue houkuttelee vierailijoita ympäri maailman ja tarjoaa erinomaiset näkymät ympäröivälle alueelle. Nauti monista yöelämän aktiviteeteista Buġibban ravintoloissa, baareissa, yökerhoissa, elokuvateatterissa, kasinolla tai bingosaleissa.

Buġibban rannikolla on täydellisiä pikkupaikkoja, joissa voit ottaa aurinkoa kallioiden päällä maltalaisten auringonpalvojien tavoin. Buġibba poikkeaa kuitenkin alueen tavallisesti kivikkoisista rannoista, sillä täällä voit nauttia alueen pienestä keinotekoisesta hiekkarannasta. Loivasti kohti merta viettävä ranta tunnetaan nimellä Buġibba Perched Beach. Rannalle on myönnetty sininen lippu, mikä tarkoittaa että kyseessä on turvallinen ja korkealaatuinen ranta. Meri olisi kaunis rannikon olosuhteista riippumatta, mutta täällä voit nauttia mukavasta loikoilusta lämpimällä hiekalla aurinkovarjon alla. Jos kaipaat aktiivisempaa tekemistä, voit tutustua kristallinkirkkaan meren pinnanalaisiin ihmeisiin sukeltamalla tai snorklaamalla, mikä on erityisen suosittu harrastus tällä Maltan rannikon kaistaleella. Varo piikikkäitä merisiilejä.

Nauti kävelystä tälle maailmankolkalle tavallisella pitkällä rantakadulla, jolla paikalliset ovat aina nauttineet kävelyretkistä muodikkaasti pukeutuneina. Aloita alueeseen tutustuminen vilkkaalta keskusaukiolta, joka on kaiken toiminnan keskipiste, ja suuntaa vain muutaman askeleen päässä sijaitsevalle värikkäälle matkailijoiden keskuskadulle, Triq it-Turistille. Buġibba saattaa näyttää hieman keinotekoiselta, sillä monet kaupunkialueet on entisöity viime vuosien aikana. Sen ansiosta kaikki näyttää sileältä ja kiiltävältä, mutta voit nähdä niiden keskellä myös vilauksen Maltan historiasta.

Buġibba on poliitikkojen ja muiden tunnettujen maltalaisten suosiossa oleva kesäasuinpaikka. Ihmiset saapuvat tänne viettämään aikaa yhdessä ja juhlimaan, minkä ansiosta kaupungissa on iloinen tunnelma.

Lapset ja aikuiset voivat nauttia Buġibba Water Parkin jännittävistä ja hauskoista altaista ja vesiliukumäistä kuumana päivänä.

Tämän Maltan alueen nähtävyyksiin tutustuttuasi voit maistella lähivesiltä kalastettuja herkullisia mereneläviä.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 880 majoitusliikettä kohteen Buġibba Beach lähellä
Dolmen Hotel Malta 50 €
Dolmen Hotel Malta

Dolmen Hotel Malta

Dolmen Street, Qawra, St. Paul's Bay, Malta
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Buġibba Beach ja Maltan kansallinen akvaario ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. The Malta Classic Car Collection ja Buġibba Square ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  AX │ Seashells Resort at Suncrest 27 €
  AX │ Seashells Resort at Suncrest

  AX │ Seashells Resort at Suncrest

  Qawra Coast Road, St. Paul's Bay, Malta
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   The Malta Classic Car Collection, Maltan kansallinen akvaario ja Buġibba Beach sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Buġibba Square sijaitsee 1,2 kilometrin päässä.

   db San Antonio Hotel & Spa - All Inclusive
   db San Antonio Hotel & Spa - All Inclusive

   db San Antonio Hotel & Spa - All Inclusive

   Triq it-Turisti, Qawra, St. Paul's Bay, Malta
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Buġibba Beach ja Buġibba Square sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä all-inclusive-tyyppisestä lomakeskuksesta. Maltan kansallinen akvaario ja St Paul's Island ovat myös 10 kilometrin päässä.

    Relax Inn Hotel 18 €
    Relax Inn Hotel

    Relax Inn Hotel

    Halel Street, Bugibba, St. Paul's Bay, Malta
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Buġibba Square ja Buġibba Beach sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Maltan kansallinen akvaario sijaitsee 1,4 kilometrin päässä.

     Cardor Apartments 15 €
     Cardor Apartments

     Cardor Apartments

     Tourist Street, Bugibba, St. Paul's Bay, Malta
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      The Malta Classic Car Collection, Buġibba Beach ja Maltan kansallinen akvaario sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä huoneistohotellista. Buġibba Square sijaitsee 0,9 kilometrin päässä.

      Solana Hotel & Spa 22 €
      Solana Hotel & Spa

      Solana Hotel & Spa

      Gorg Borg Olivier Street, Mellieħa, Malta
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Mellieħa Church ja Mellieħa Bay sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Golden Sands Beach sijaitsee 3,9 kilometrin päässä.

       Canifor Hotel 27 €
       Canifor Hotel

       Canifor Hotel

       Triq In Nakkri, Qawra, St. Paul's Bay, Malta
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Maltan kansallinen akvaario on 0,7 kilometrin ja päässä tästä hotellista. Golden Sands Beach ja St. Paul's Cathedral sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Pyhän Paavalin ja Pyhän Agathan hautaholvin katakombit ja Mellieħa Bay ovat myös 15 kilometrin päässä.

        Euro Club Hotel 500 €
        Euro Club Hotel

        Euro Club Hotel

        Triq Il-Fliegu, St. Paul's Bay
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Golden Sands Beach, St. Paul's Cathedral ja Pyhän Paavalin ja Pyhän Agathan hautaholvin katakombit sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Mellieħa Bay ja Mediterranean Conference Centre ovat myös 20 kilometrin päässä.