Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Burg Staufenberg

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Burg Staufenberg. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Burg Staufenberg, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Burg Staufenberg paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Burg Staufenberg upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Burg Staufenberg? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Burg Staufenberg lähellä kohdetta Burg Staufenberg. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Burg Staufenberg, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 452 majoitusliikettä kohteen Burg Staufenberg lähellä
Hotel Burg Staufenberg 104 €
Hotel Burg Staufenberg

Hotel Burg Staufenberg

   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Heimatmuseum Staufenberg ja Burg Staufenberg sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Staufenbergin raatihuone sijaitsee 1 kilometrin päässä. Lollar Friedelhausenin asema sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Zur Linde
  Hotel Zur Linde

  Hotel Zur Linde

    
   2.5 kautta 5.0 Tähteä

   Staufenbergin raatihuone, Heimatmuseum Staufenberg ja Burg Staufenberg sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Giessenin kasvitieteellinen puutarha ja Gleibergin linna ovat myös 15 kilometrin päässä.

   Hotel San Remo
   Hotel San Remo

   Hotel San Remo

   Marburger Str. 40, Lollar, HE
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Heimatmuseum Staufenberg, Staufenbergin raatihuone ja Burg Staufenberg 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Giessenin kasvitieteellinen puutarha ja Stadttheater (teatteri) ovat myös 10 kilometrin päässä. Lollarin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lollar Friedelhausenin asema on 30 minuutin kävelymatkan päässä.

    Avaruus ja Rauha Loftalivessa 191 €
    Avaruus ja Rauha Loftalivessa

    Avaruus ja Rauha Loftalivessa

    1 Fronhäuser Str., Lollar, Hessen
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Heimatmuseum Staufenberg, Burg Staufenberg ja Staufenbergin raatihuone sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä maaseudulla sijaitsevastas huoneistohotellista. Naturpark Lahn-Dill-Bergland ja Giessenin kasvitieteellinen puutarha ovat myös 15 kilometrin päässä. Lollar Friedelhausenin asema sijaitsee 29 minuutin kävelymatkan päässä.

     Aparthotel Wettenberg 89 €
     Aparthotel Wettenberg

     Aparthotel Wettenberg

     Auf der Höll 1, Wettenberg
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Gleibergin linna on 4,9 kilometrin päässä tästä hotellista. Giessenin kasvitieteellinen puutarha ja Stadttheater (teatteri) sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Mathematikum ja Liebig Museum ovat myös 10 kilometrin päässä.

      Residenz Hotel Giessen 61 €
      Residenz Hotel Giessen

      Residenz Hotel Giessen

      Wiesecker Weg 12, Giessen, Hessen
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Giessenin kasvitieteellinen puutarha ja Stadttheater (teatteri) 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Mathematikum ja Liebig Museum ovat myös 3 kilometrin päässä. Gießen Oswaldsgartenin juna-asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gießen Licher Straßen juna-asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel und Restaurant Altes Eishaus 87 €
       Hotel und Restaurant Altes Eishaus

       Hotel und Restaurant Altes Eishaus

       Wißmarer Weg, 45, Giessen
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Giessenin kasvitieteellinen puutarha, Stadttheater (teatteri) ja Mathematikum 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Liebig Museum ja Gleibergin linna ovat myös 5 kilometrin päässä. Gießen Oswaldsgartenin juna-asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Restaurant Bellevue 126 €
        Hotel Restaurant Bellevue

        Hotel Restaurant Bellevue

          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Naturpark Lahn-Dill-Bergland, Heimatmuseum Staufenberg ja Saksan ensimmäinen poliisiautomuseo ovat 10 kilometrin päässä tästä joen rannalla sijaitsevasta hotellista. Burg Staufenberg ja Staufenbergin raatihuone ovat myös 15 kilometrin päässä.