Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Burg Staufenberg

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Burg Staufenberg. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Burg Staufenberg, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Burg Staufenberg paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Burg Staufenberg upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Burg Staufenberg? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Burg Staufenberg lähellä kohdetta Burg Staufenberg. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Burg Staufenberg, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 361 majoitusliikettä kohteen Burg Staufenberg lähellä
Hotel Burg Staufenberg 134 €
Hotel Burg Staufenberg

Hotel Burg Staufenberg

   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Heimatmuseum Staufenberg ja Burg Staufenberg sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Staufenbergin raatihuone sijaitsee 1 kilometrin päässä. Lollar Friedelhausenin asema sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Zur Linde
  Hotel Zur Linde

  Hotel Zur Linde

    
   2.5 kautta 5.0 Tähteä

   Staufenbergin raatihuone, Heimatmuseum Staufenberg ja Burg Staufenberg sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Giessenin kasvitieteellinen puutarha ja Gleibergin linna ovat myös 15 kilometrin päässä.

   Hotel San Remo
   Hotel San Remo

   Hotel San Remo

   Marburger Str. 40, Lollar, HE
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Heimatmuseum Staufenberg, Staufenbergin raatihuone ja Burg Staufenberg 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Giessenin kasvitieteellinen puutarha ja Stadttheater (teatteri) ovat myös 10 kilometrin päässä. Lollarin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Lollar Friedelhausenin asema on 30 minuutin kävelymatkan päässä.

    Residenz Hotel Giessen 74 €
    Residenz Hotel Giessen

    Residenz Hotel Giessen

    Wiesecker Weg 12, Giessen, Hessen
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Giessenin kasvitieteellinen puutarha ja Stadttheater (teatteri) 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Mathematikum ja Liebig Museum ovat myös 3 kilometrin päässä. Gießen Oswaldsgartenin juna-asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gießen Licher Straßen juna-asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

     Avaruus ja Rauha Loftalivessa
     Avaruus ja Rauha Loftalivessa

     Avaruus ja Rauha Loftalivessa

     1 Fronhäuser Str., Lollar, Hessen
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Heimatmuseum Staufenberg, Burg Staufenberg ja Staufenbergin raatihuone sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä maaseudulla sijaitsevastas huoneistohotellista. Naturpark Lahn-Dill-Bergland ja Giessenin kasvitieteellinen puutarha ovat myös 15 kilometrin päässä. Lollar Friedelhausenin asema sijaitsee 29 minuutin kävelymatkan päässä.

      WELCOME Hotel Marburg 128 €
      WELCOME Hotel Marburg

      WELCOME Hotel Marburg

      Pilgrimstein 29, Marburg, HE
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Vanhakaupunki, Alte Universitat (yliopisto) ja Kaupungintalo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Alter Botanischer Gartenin puutarha ja Landgrafenschloss ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Marburgin (Lahn) juna-asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä, ja Marburg Südin asema on 25 minuutin kävelymatkan päässä.

       Aparthotel Wettenberg 89 €
       Aparthotel Wettenberg

       Aparthotel Wettenberg

       Auf der Höll 1, Wettenberg
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Gleibergin linna on 4,9 kilometrin päässä tästä hotellista. Giessenin kasvitieteellinen puutarha ja Stadttheater (teatteri) sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Heimatmuseum Staufenberg ja Burg Staufenberg ovat myös 10 kilometrin päässä.

        Hotel Bellevue 96 €
        Hotel Bellevue

        Hotel Bellevue

          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Saksan ensimmäinen poliisiautomuseo, Naturpark Lahn-Dill-Bergland ja Heimatmuseum Staufenberg ovat 10 kilometrin päässä tästä joen rannalla sijaitsevasta hotellista. Burg Staufenberg ja Staufenbergin raatihuone ovat myös 15 kilometrin päässä.