Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Calellan ranta

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Calellan ranta. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Calellan ranta, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Calellan ranta paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Calellan ranta upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Calellan ranta? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Calellan ranta lähellä kohdetta Calellan ranta. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Calellan ranta, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 739 majoitusliikettä kohteen Calellan ranta lähellä
H·TOP Calella Palace & SPA
H·TOP Calella Palace & SPA

H·TOP Calella Palace & SPA

C/ Maria Cardona, 9, Calella, Barcelona
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  St. Jaumen sairaala ja Calellan ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Platja Gran de Calella ja Platja Garbi ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Calellan asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

  H·TOP Amaika - Adults Only 46 €
  H·TOP Amaika - Adults Only

  H·TOP Amaika - Adults Only

  Carrer de la Diputacio, 2, Calella, Barcelona
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Platja Gran de Calella ja Calellan ranta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Platja Garbi ja St. Jaumen sairaala ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Calellan asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Les Palmeres 50 €
   Hotel Les Palmeres

   Hotel Les Palmeres

   Diputació, 1, Calella, Barcelona
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Platja Gran de Calella ja Calellan ranta ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Platja Garbi ja St. Jaumen sairaala ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Calellan asema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

    Kaktus Playa
    Kaktus Playa

    Kaktus Playa

    c/ Antonio Gaudí, 8, Calella, Barcelona
      
     5.0 kautta 5.0 Tähteä

     Calellan ranta ja Roca Grossan näköalapaikka sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Playa de Pineda de Marin ranta ja Parc Francesc Macià ovat myös 10 kilometrin päässä. Calellan asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel GHT Marítim
     Hotel GHT Marítim

     Hotel GHT Marítim

     C/ Del Mar, 2, Calella, Barcelona
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Platja Garbi ja Calellan ranta ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä rantakadulla sijaitsevasta hotellista. Platja Gran de Calella ja St. Jaumen sairaala ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Calellan asema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

      H·TOP Olympic
      H·TOP Olympic

      H·TOP Olympic

      C Benavente S N, Calella, Barcelona
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       St. Jaumen sairaala ja Calellan ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Platja Gran de Calella ja Platja Garbi ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Calellan asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Bernat II 38 €
       Hotel Bernat II

       Hotel Bernat II

       Avenida Turisme 42/44, Callella de la Costa, Calella, Barcelona
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Platja Garbi ja Calellan ranta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta hotellista. Platja Gran de Calella ja St. Jaumen sairaala ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Calellan asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Haromar
        Hotel Haromar

        Hotel Haromar

        Passeig de les Roques, 32, Calella, Barcelona
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Platja Garbi ja Calellan ranta ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista, josta on suora yhteys rannalle. Platja Gran de Calella ja Cala Nudista de la Vinyeta ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Calellan asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.