Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Calellan ranta

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Calellan ranta. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Calellan ranta, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Calellan ranta paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Calellan ranta upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Calellan ranta? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Calellan ranta lähellä kohdetta Calellan ranta. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Calellan ranta, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 864 majoitusliikettä kohteen Calellan ranta lähellä
Hotel Les Palmeres 130 €
Hotel Les Palmeres

Hotel Les Palmeres

Diputació, 1, Calella, Barcelona
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Platja Gran de Calella ja Calellan ranta ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Platja Garbi ja St. Jaumen sairaala ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Calellan asema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Haromar 44 €
  Hotel Haromar

  Hotel Haromar

  Passeig de les Roques, 32, Calella, Barcelona
    
   2.0 kautta 5.0 Tähteä

   Platja Garbi ja Calellan ranta ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista, josta on suora yhteys rannalle. Platja Gran de Calella ja Cala Nudista de la Vinyeta ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Calellan asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

   Golden Taurus Aquapark Resort
   Golden Taurus Aquapark Resort

   Golden Taurus Aquapark Resort

   Passeig Marítim, 33, Pineda de Mar, Barcelona
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Platja dels Pescadors ja Calellan ranta ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Santa Susannan ranta sijaitsee 2,6 kilometrin päässä. Pineda de Marin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Calellan asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Neptuno 87 €
    Hotel Neptuno

    Hotel Neptuno

    Carrer de Sant Josep, 82, Calella, Barcelona
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Museo del Turismo ja Calellan ranta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Calellan majakka ja Pineda de Marin ranta ovat myös 3 kilometrin päässä. Calellan asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     htop Amaika & SPA - Adults Only 106 €
     htop Amaika & SPA - Adults Only

     htop Amaika & SPA - Adults Only

     Carrer de la Diputacio, 2, Calella, Barcelona
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Platja Gran de Calella ja Calellan ranta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Platja Garbi ja St. Jaumen sairaala ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Calellan asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

      htop Calella Palace & SPA 67 €
      htop Calella Palace & SPA

      htop Calella Palace & SPA

      C/ Maria Cardona, 9, Calella, Barcelona
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       St. Jaumen sairaala ja Calellan ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä meren rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Platja Gran de Calella ja Platja Garbi ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Calellan asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

       Esplai Hotel 47 €
       Esplai Hotel

       Esplai Hotel

       C/ Ramon y Cajol, 2-16, Calella, Barcelona
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        St. Jaumen sairaala ja Calellan ranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Platja Gran de Calella ja Platja Garbi ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Calellan asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Espanya
        Hotel Espanya

        Hotel Espanya

        Anselm Clave, 80, Calella, Barcelona
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Museo del Turismo ja Calellan ranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Santa Susannan ranta sijaitsee 4,7 kilometrin päässä. Calellan asema sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä.