Calonge

Espanja

Calonge, Katalonia, Espanja
Trover-kuva käyttäjältä Betsy Wuebker | PassingThru

Calonge oli suosittu kesäinen turistimatkailukohde jo antiikin Rooman aikaan. Se oli lisäksi merkittävä myös valimo- ja tuontitavaratoimintansa ansiosta. Lomalla Calongessa voit nauttia kävelyretkistä kauniissa puutarhoissa sekä tutustua historiallisiin muistomerkkeihin, kuten keskiaikaiseen Calongen linnaan, joka on yksi alueen suurimmista.

Parhaiten pääset sisälle paikan todelliseen sieluun tutustumalla sen historialliseen keskustaan kävellen. Reitti kannattaa aloittaa Plaça Major -aukiolta. Täällä voit istuskella kahvilan terassilla samalla, kun katselet ympäröivien rakennusten muinaisia​yksityiskohtia ja aluetta hallitsevaa linnaa. Aukiolta alkaa myös Carrer Major, mukulakivikatu, joka on pullollaan erilaisia kauppoja. Muutaman askeleen päästä löytyy myös kaunis Sant Martí de Calonge -kirkko, joka on julistettu kulttuurisesti merkittäväksi kohteeksi.

Calongen-lomalla voit helposti tutustua koko Baix Empordàn alueeseen. Kylän ulkopuolella voit vierailla mielenkiintoisissa kohteissa, kuten antiikin Rooman aikaisessa Collet de Sant Antoni de Calongessa, joka oli menneisyydessä viinin viennin keskus. Lännessä puolestaan sijaitsevat Castellbarrin iberialainen siirtokunta, jota hallitsevat keskiaikainen torni ja hyvin kunnostettu Castell de Cabanes -linna. Näitäkin vanhempia ovat Dolmen de Puig Ses Forques ja Menhir de Can Mont.

Jos mielesi tekee Calongen-matkalla rentoutumaan meren rannalle, kannattaa suunnata kaupungin upeille rannoille, kuten Torre Valentinaan, Sant Antoniin tai Es Monestríin. Tarvitset vain uimapuvun ja pyyhkeen, ja ihana rantapäivä on taattu. Meren tuntumasta löydät myös laajan valikoiman kauppoja ja viihdettä koko perheelle. Täällä viihtyvät takuulla kaikki.

Matka Calongeen taittuu helpoiten lentämällä Gironaan, josta voit jatkaa Calongeen bussilla. Voit halutessasi vuokrata myös auton, jolla tutustut alueeseen helposti omaan tahtiisi.

Tunnettu seuraavista:

Ranta, Meri ja Kylpylä

Tarkastele karttaa

Missä yöpyä kohteessa Calonge

Platja d’Aro
Kuva majoitusliikkeestä Platja d’Aro
Trover-kuva käyttäjältä Betsy Wuebker | PassingThru

Platja d’Aro

Ranta, Kylpylä, Meri

Varaa halpa loma Platja d’Arossa, jonka välimerellinen tunnelma ja loputtomat vapaa-ajan viettotavat vievät sydämesi mennessään.

0

Huippuhotellit kohteessa Calonge

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
Kuva majoitusliikkeestä Park Hotel San Jorge & Spa
Park Hotel San Jorge & Spa
4.5 out of 5
Avenida Andorra 28, Calonge
150 € / yö
21. heinäk.–22. heinäk.
4.4/5Upea! (1,002 arvostelua)
hieno vapaa-ajanviettopaikka

"Loistava sijainti meren rannalla"…"

Arvosteltu 2.11.2015

Park Hotel San Jorge & Spa
Kuva majoitusliikkeestä Hotel Cap Roig
Hotel Cap Roig
4 out of 5
Avenida de Andorra, 18, Calonge
113 € / yö
21. heinäk.–22. heinäk.
3.9/5Erittäin hyvä! (202 arvostelua)

"La ubicación del hotel y su entorno son difíciles de igualar."…"

Arvosteltu 10.7.2019

Hotel Cap Roig
Kuva majoitusliikkeestä Hotel Rosamar
Hotel Rosamar
3 out of 5
Passeig Josep Mundet, 43, Calonge
170 € / yö
28. heinäk.–29. heinäk.
4.3/5Erinomainen! (75 arvostelua)

"Located in a great area and right on the beach. Food and service were good. Great coffee!"…"

Arvosteltu 16.7.2019

Hotel Rosamar

Suosittuja aktiviteetteja kohteessa Calonge

Lloret de Marin uimaranta
Kuva majoitusliikkeestä Lloret de Marin uimaranta

Lloret de Marin uimaranta

Pääset kunnon lomatunnelmaan viettämällä rentouttavan päivän kohteessa Lloret de Mar sijaitsevalla suositulla rannalla Lloret de Marin uimaranta. Varmistathan, että sinulla on hieman aikaa vierailla tämän perheystävällisyydestään tunnetun alueen kasinoilla tai muistomerkeillä.

Tossa de Marin ranta
Kuva majoitusliikkeestä Tossa de Marin ranta

Tossa de Marin ranta

Pääset kunnon lomatunnelmaan viettämällä rentouttavan päivän kohteessa Tossa de Mar sijaitsevalla suositulla rannalla Tossa de Marin ranta.

Gironan katedraali
Kuva majoitusliikkeestä Gironan katedraali

Gironan katedraali

Gironan katedraali on kohteessa Girona sijaitseva loistava museo, jolla on värikäs historia. Hemmottele makuhermojasi tämän kävelymahdollisuuksistaan tunnetun alueen eloisissa baareissa.