Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Campo Pequenon härkätaisteluareena

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Campo Pequenon härkätaisteluareena. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Campo Pequenon härkätaisteluareena, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Campo Pequenon härkätaisteluareena paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Campo Pequenon härkätaisteluareena upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Campo Pequenon härkätaisteluareena? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Campo Pequenon härkätaisteluareena lähellä kohdetta Campo Pequenon härkätaisteluareena. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Campo Pequenon härkätaisteluareena, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 6 551 majoitusliikettä kohteen Campo Pequenon härkätaisteluareena lähellä
The One Palácio da Anunciada
The One Palácio da Anunciada

The One Palácio da Anunciada

Rua das Portas de Santo Antão, 112-134, Lissabon
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Avenida da Liberdade -katu ja Restauradores-aukio sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Rossion aukio ja Elevador de Santa Justa (hissi) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Largo da Anunciadan pysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Restauradoresin asema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

  Jupiter Lisboa Hotel 85 €
  Jupiter Lisboa Hotel

  Jupiter Lisboa Hotel

  Avenida da Republica, 46, Lissabon
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Campo Pequenon härkätaisteluareena ja Culturgest sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Gulbenkian-museo ja Estádio José Alvalade ovat myös 5 kilometrin päässä. Campo Pequenon asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Saldanhan asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Avenida Palace 226 €
   Avenida Palace

   Avenida Palace

   Rua 1 De Dezembro 123, Lissabon
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Avenida da Liberdade -katu, Rossion aukio ja Restauradores-aukio. Elevador de Santa Justa (hissi) ja Carmon luostari ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Restauradoresin asema ja Rossion asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

    H10 Duque de Loulé 96 €
    H10 Duque de Loulé

    H10 Duque de Loulé

    Avenida Duque de Loulé, 81-83, Lissabon
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Avenida da Liberdade -katu ja Praça Marquês de Pombal sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Rossion aukio ja Kasvitieteellinen puutarha ovat myös 2 kilometrin päässä. Marquês de Pombalin asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Picoasin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Iberostar Selection Lisboa 134 €
     Iberostar Selection Lisboa

     Iberostar Selection Lisboa

     Rua Castilho 64, Lissabon
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Avenida da Liberdade -katu ja Praça Marquês de Pombal sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Rossion aukio ja Amoreirasin ostoskeskus ovat myös 2 kilometrin päässä. Marquês de Pombalin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Raton asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      TURIM Ibéria Hotel 78 €
      TURIM Ibéria Hotel

      TURIM Ibéria Hotel

      Avenida 5 de Outubro, 160, Lissabon
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Entrecampos ja Gulbenkian-museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lissabonin yliopisto ja Praça Marquês de Pombal ovat myös 2 kilometrin päässä. Campo Pequenon asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Saldanhan asema 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       República Bed & Breakfast & Arts
       República Bed & Breakfast & Arts

       República Bed & Breakfast & Arts

       Avenida da República, 83-4th, Lissabon
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Entrecampos ja Gulbenkian-museo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä aamiaismajoituksesta. Lissabonin eläintarha ja Lissabonin yliopisto ovat myös 3 kilometrin päässä. Campo Pequenon asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Entre Camposin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Real Parque 74 €
        Hotel Real Parque

        Hotel Real Parque

        Avenida Luis Bivar, 67, Lissabon
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         El Corte Inglésin ostoskeskus, Gulbenkian-museo ja Praça Marquês de Pombal sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lissabonin eläintarha ja Rossion aukio ovat myös 3 kilometrin päässä. São Sebastiãon asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Picoasin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.