Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Campo Pequenon härkätaisteluareena

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Campo Pequenon härkätaisteluareena. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Campo Pequenon härkätaisteluareena, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Campo Pequenon härkätaisteluareena paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Campo Pequenon härkätaisteluareena upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Campo Pequenon härkätaisteluareena? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Campo Pequenon härkätaisteluareena lähellä kohdetta Campo Pequenon härkätaisteluareena. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Campo Pequenon härkätaisteluareena, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 5 106 majoitusliikettä kohteen Campo Pequenon härkätaisteluareena lähellä
Radisson Blu Hotel 81 €
Radisson Blu Hotel

Radisson Blu Hotel

Avenida Marechal Craveiro Lopes, 390, Campo Grande, Lissabon
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Gulbenkian-museo on 3,3 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Oceanário de Lisboa (merieläinpuisto) ja Elevador de Santa Justa (hissi) sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Rossion aukio ja Lissabonin katedraali (Sé) ovat myös 15 kilometrin päässä. Campo Granden asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Quinta das Conchasin asema 14 minuutin kävelymatkan päässä.

  Jupiter Lisboa Hotel 89 €
  Jupiter Lisboa Hotel

  Jupiter Lisboa Hotel

  Avenida da Republica, 46, Lissabon
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Campo Pequenon härkätaisteluareena ja Culturgest sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Gulbenkian-museo ja Estádio José Alvalade ovat myös 5 kilometrin päässä. Campo Pequenon asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Saldanhan asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   EXE Saldanha 44 €
   EXE Saldanha

   EXE Saldanha

   Avenida Defensores de Chaves 5-9, Lissabon, Lisbon
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Atrium Saldanha, Gulbenkian-museo ja Praça Marquês de Pombal sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Rossion aukio ja Elevador de Santa Justa (hissi) ovat myös 3 kilometrin päässä. Saldanhan asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Picoasin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Holiday Inn Lisbon Continental 80 €
    Holiday Inn Lisbon Continental

    Holiday Inn Lisbon Continental

    Rua Laura Alves 9, Lissabon
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Entrecampos ja Gulbenkian-museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lissabonin eläintarha ja Lissabonin yliopisto ovat myös 3 kilometrin päässä. Campo Pequenon asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Entrecamposin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Novotel Lisboa 62 €
     Novotel Lisboa

     Novotel Lisboa

     Avenida José Malhoa 1, Lote 1-A, Lissabon
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Entrecampos ja Gulbenkian-museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lissabonin eläintarha ja Amoreirasin ostoskeskus ovat myös 2 kilometrin päässä. Praça de Espanhan asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja São Sebastiãon asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Real Palacio 58 €
      Hotel Real Palacio

      Hotel Real Palacio

      Rua Tomas Ribeiro 115, Lissabon
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Gulbenkian-museo, Rossion aukio ja Lissabonin eläintarha sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Praça do Comércio ja Castelo de Sao Jorge (linna) ovat myös 5 kilometrin päässä. São Sebastiãon asema ja Parquen asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Holiday Inn Lisbon 73 €
       Holiday Inn Lisbon

       Holiday Inn Lisbon

       Avenida Antonio Jose De Almeida 28-A, Lissabon
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Instituto Superior Técnico, Gulbenkian-museo ja Praça Marquês de Pombal sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Martim Monizin aukio ja Lissabonin yliopisto ovat myös 3 kilometrin päässä. Saldanhan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Alamedan asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        Luzeiros Suites 65 €
        Luzeiros Suites

        Luzeiros Suites

        Avenida da Republica, 77, Lissabon
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Campo Pequenon härkätaisteluareena ja Gulbenkian-museo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Rossion aukio ja Elevador de Santa Justa (hissi) ovat myös 5 kilometrin päässä. Campo Pequenon asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Saldanhan asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.