Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Cape John – pakettimatkat

Tervetuloa kohteeseen Cape John! Tämä seutu tunnetaan muun muassa maalauksellisista rannoista.

Cape John – pakettimatkat

Cape John sijaitsee noin 980 km itään maan pääkaupungista Ottawa.

Suolaiselta tuoksuva ilma ja aallot odottavat sinua kohteessa Cavendish Beach, joka sijaitsee 85 km pohjoiseen. Mikään ei vedä vertoja merenrannalla vietetylle päivälle!

Tämän alueen lähistöllä on erinomaisia luontokohteita. Kaksi suositeltavaa luonnonnähtävyyttä kohteen Cape John lähistöllä ovat 35 km:n päässä sijaitseva Salt Springs Provincial Park ja 35 km:n päässä sijaitseva Green Hill Provincial Park.

40 km:n päässä sijaitseva Ski Wentworth (hiihtokeskus) on loistava paikka lasketella ja lautailla.

Brule Point, joka sijaitsee 9 km lounaaseen, on suosittu kohde. Siellä olevat Sutherland Steam Mill ja Tatamagouche Centre ovat vierailun arvoisia. Toinen hyvä vaihtoehto on Tatamagouche. Se sijaitsee noin 17 km:n päässä kohteesta Cape John, ja se on kuuluisa muun muassa sellaisista nähtävyyksistä kuten Nelson Memorial Park ja Intercolonial Railway Station.

Noin 50 km etelään kohteesta Cape John sijaitsee Truro, josta löydät sellaiset nähtävyydet kuin Truro Golf Club, Victoria Park ja Marigold Cultural Centre. Colchester Historeum ja Truro Town Hall ovat myös loistavia turistikohteita, jos aikataulu sallii.

Etsitkö hauskoja aktiviteetteja? Mikset kokeilisi pulkkailua? Tarjolla on myös moottorikelkkailua, mikäli sellainen on enemmän sinun juttusi.

Jos kuulut niihin matkailijoihin, jotka haluavat rauhoittua ollessaan lomalla, mikset harkitsisi pyöräilyä tai rannikkokalastusta?

Käytä hyödyksesi alueen aktiviteettitarjonta, joihin kuuluvat esimerkiksi opastettu luontoretki, eläintenbongausretki, pyöräilyretki, kävelykierros, kulinaarinen retki ja tutustumiskierros viinitilalle, varsinkin jos haluat tutustua lomakohteeseesi paremmin.

Kun sää on lämmin, ota mallia paikallisista ja suuntaa veden äärelle viettämään ikimuistettava lomapäivä harrastaen uintia tai surffausta.

Sinun kannataa ottaa kaikki irti alueen lumisista maisemista. Niin paikalliset kuin turistitkin harrastavat mielellään lumilautailua tai hiihtoa.

Jokainen loma päättyy aikanaan. Onneksi sinulle kuitenkin jää pysyvät muistot tästä upeasta kohteesta.

Kun paluulentosi aika lähestyy, kannattaa muistaa, että sinua lähimpänä oleva lentokenttä sijaitsee noin 55 km pohjoiseen.

Majoitus – Cape John

Tällä hetkellä kohteessa Cape John ei ole saatavilla majoitusvaihtoehtoja Expedian sivujen kautta. Mutta jos yöpyminen kaupungin ulkopuolella ei haittaa sinua, voit kokeilla majoitusliikettä Dolan's Inn & Suites Tatamagouche kohteessa Brule Point, joka sijaitsee 9 km päässä.


Parhaat lentotarjoukset

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.