Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Casement Park

Harvat urheilulajit yhdistetään vain yhteen Euroopan kolkkaan yhtä vahvasti kuin gaelilainen jalkapallo ja hurling, eli nurmipallo. 

Näitä jännittäviä, haastavia ja ainutlaatuisia pelejä pelataan lähes yksinomaan vain Irlannissa ja Pohjois-Irlannissa ja ovat tärkeä osa niiden paikallista kulttuuria. Näitä lajeja kannattaakin käydä kokeilemassa, kun on lomalla Belfastissa. Paras paikka aloittaa on ehdottomasti Casement Park.

Tämä Antrimin jalkapallo- ja hurling-joukkueiden kotikenttänä toimiva stadion on tärkein gealilainen urheilurakennus. Casement Park avattiin vuonna 1953, ja se on Ulsterin provinssin suurin stadion. Nykyään sen katsomoon mahtuu jopa 32 000 katsojaa, mutta luku kohonnee pian 40 000, kun suunnitteilla olevat kunnostustyöt saadaan valmiiksi.

Vieraile Casement Parkissa ottelupäivinä, jolloin tämä vanha stadioninpahanen herää eloon mahtavalla tunnelmalla ja energialla. Pelin jännittävyys tarttuu helposti ja pian huomaatkin huutavasi muiden mukana kotijoukkuetta kannustaen. Irlantilaiset urheilulajit ovat rankkoja, ja otteluita katsoessasi tulet kiittämään onneasi, että olet katsomon turvassa etkä kentällä. Pelaajien innokkuus löytää kuitenkin vertaisensa fanien omistautumisesta.

Vierailet Casement Parkissa sitten ottelun aikaan tai muuten vain, saat uudenlaisen käsityksen siitä, millaista perinteinen Pohjois-Irlantilainen elämä oli ennen kuin englantilainen jalkapallo ja Premier League veivät voiton. Casement Parkin näkemisen arvoisella stadionilla pääset kokemaan aitoa paikallista urheiluelämää.


Alueen Casement Park opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 478 majoitusliikettä kohteen Casement Park lähellä
Hampton by Hilton Belfast City Centre 70 €
Hampton by Hilton Belfast City Centre

Hampton by Hilton Belfast City Centre

Hope Street, Belfast, Pohjois-Irlanti
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Grand Opera House, Ulster Hall (konserttisali) ja Belfastin kaupungintalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Belfastin yliopisto ja St. George's Market ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Belfast Centralin rautatieasema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

  Maldron Hotel Belfast City 71 €
  Maldron Hotel Belfast City

  Maldron Hotel Belfast City

  20 Brunswick Street, Belfast, Pohjois-Irlanti
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Grand Opera House ja Ulster Hall (konserttisali) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Belfastin kaupungintalo ja Waterfront Hall ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Belfast Centralin rautatieasema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

   Jurys Inn Belfast 76 €
   Jurys Inn Belfast

   Jurys Inn Belfast

   Great Victoria Street, Belfast, Pohjois-Irlanti
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Grand Opera House ja Ulster Hall (konserttisali) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Belfastin kaupungintalo ja Waterfront Hall ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Belfast Centralin rautatieasema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Greenmount Bed & Breakfast 65 €
    Greenmount Bed & Breakfast

    Greenmount Bed & Breakfast

    45 Andersonstown Road, Belfast, Pohjois-Irlanti
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Casement Park (puisto) ja Lisburn Road sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähiössä sijaitsevasta aamiaismajoituksesta. Belfastin yliopisto ja Grand Opera House ovat myös 5 kilometrin päässä.

     Kaunis, Hyvin Esitetty "koti" Sopii Perheille tai Yrityksille
     Kaunis, Hyvin Esitetty "koti" Sopii Perheille tai Yrityksille

     Kaunis, Hyvin Esitetty "koti" Sopii Perheille tai Yrityksille

     52 Coolnasilla Park E, Belfast, NIR
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Casement Park (puisto) on 1,5 kilometrin päässä tästä lomakodista. Belfastin yliopisto ja Lisburn Road sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Boucher Road Playing Fields ja Balmoral Golf Club (golfkeskus) ovat myös 5 kilometrin päässä.

      Ardmore Guest House 48 €
      Ardmore Guest House

      Ardmore Guest House

      144 Finaghy Road North, Belfast, Pohjois-Irlanti
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Casement Park (puisto) on 1,4 kilometrin päässä tästä majatalosta. Belfastin yliopisto ja Ulster Museum (museo) sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Lisburn Road sijaitsee 2,2 kilometrin päässä.

       Kings Lodge 71 €
       Kings Lodge

       Kings Lodge

       33 Upper Lisburn Road, Belfast, Pohjois-Irlanti
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Balmoral Golf Club (golfkeskus) ja Lisburn Road sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä aamiaismajoituksesta. Belfastin yliopisto ja Ulster Museum (museo) ovat myös 5 kilometrin päässä.

        Suur-belfastin Huoneisto 141 €
        Suur-belfastin Huoneisto

        Suur-belfastin Huoneisto

        32 Airfield Heights, Belfast, NIR
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Casement Park (puisto) on 1,6 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Belfastin yliopisto ja Lisburn Road sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Boucher Road Playing Fields ja Carnanmore Park (puisto) ovat myös 5 kilometrin päässä.