Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

São Jorgen linna

Opi Lissabonin kiehtovasta keskiaikaisesta historiasta samalla, kun tutustut linnoitukseen, joka sijaitsee kaupungin ja Tajo-joen yllä.  

São Jorgen linna on keskiaikainen linnoitus, joka sijaitsee kukkulan laella ja näkyy korkealta lähes kaikkialle Lissabonissa. Osallistu opastetulle kierrokselle ja kuule São Jorgen mielenkiintoisesta historiasta. Kierrä sen labyrinttimaisissa sisätiloissa ja rönsyilevissä puutarhoissa.

Ylitä itsesi ja nouse São Jorgen linnalle jalkaisin. Jyrkkä tie vie ohitse perinteisten portugalilaisten baarien, mosaiikkipintaisten rakennusten ja keramiikkaputiikkien. Ulkoilmakahviloista voit ihastella näkymiä kaupunkiin. Saapuessasi kukkulan laelle huomaat, että edessä kohoaa 500-luvulta peräisin oleva maurilainen linnoitus.

Kulje linnaan kiviportista, joka on linnan sisäänkäynti. Pysähdy hetkeksi ihastelemaan São Jorgen linnan suurta kokoa. Alun perin maurihallitsijoiden kodiksi rakennetun linnan valtasi Portugalin ensimmäinen kuningas vuonna 1147. Linna toimi kuninkaallisena asuinrakennuksena, kunnes uusi palatsi rakennettiin Lissabonin keskustaan.

Kuuntele ilmaista opastusta Lissabonin kuninkaallisesta historiasta ja tutustu muistoesineisiin. Tutustu linnan puutarhoihin ja ihastele näkymiä kaupunkiin, ennen kuin kipuat linnan torneihin. Osa linnasta on tuhoutunut vuosisatojen kuluessa, mutta kivimuurit ja alkuperäistä rakennusta ympäröineet 18 tornia ovat pääosin yhä paikoillaan. Kiipeä portaat tornien huipulle ja ota sieltä uljaita kuvia kaupungista. Katso, miten aurinko laskee Tajo-joen taakse ja heijastaa kullanruskeita varjoja Lissabonin kalkinvalkoisten talojen seinään. Ulysseksen tornissa käytettävissäsi on periskooppi, jolla voit katsoa kaupungin yksityiskohtia tarkemmin.

São Jorgen linna sijaitsee suoraan Alfaman vanhankaupungin yläpuolella, ja sinne pääsee jalkaisin tai bussilla. Linna on avoinna päivittäin, ja sinne on pääsymaksu. Voit nauttia aterian tai pikkupurtavaa linnan yhteydessä olevassa ravintolassa.


Alueen Castelo de Sao Jorge opas


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 6 741 majoitusliikettä kohteen Castelo de Sao Jorge lähellä
The One Palácio da Anunciada 144 €
The One Palácio da Anunciada

The One Palácio da Anunciada

Rua das Portas de Santo Antão, 112-134, Lissabon
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Avenida da Liberdade -katu ja Restauradores-aukio sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Rossion aukio ja Elevador de Santa Justa (hissi) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Largo da Anunciadan pysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Restauradoresin asema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

  TURIM Terreiro do Paço Hotel 83 €
  TURIM Terreiro do Paço Hotel

  TURIM Terreiro do Paço Hotel

  Rua do Comércio, 9, Lissabon
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Lissabonin katedraali (Sé), Elevador de Santa Justa (hissi) ja Rossion aukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Castelo de Sao Jorge (linna) ja Gulbenkian-museo ovat myös 5 kilometrin päässä. Igreja Sta. Maria Madalenan pysäkki ja Rua da Conceiçãon pysäkki (12E) sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

   Iberostar Selection Lisboa 122 €
   Iberostar Selection Lisboa

   Iberostar Selection Lisboa

   Rua Castilho 64, Lissabon
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Avenida da Liberdade -katu ja Praça Marquês de Pombal sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Rossion aukio ja Amoreirasin ostoskeskus ovat myös 2 kilometrin päässä. Marquês de Pombalin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Raton asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    VIP Executive Eden Aparthotel 65 €
    VIP Executive Eden Aparthotel

    VIP Executive Eden Aparthotel

    Praça dos Restauradores, 24, Lissabon
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Avenida da Liberdade -katu ja Restauradores-aukio sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Rossion aukio ja Elevador de Santa Justa (hissi) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Restauradoresin asema ja Restauradores - Glórian pysäkki sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

     My Story Hotel Tejo 42 €
     My Story Hotel Tejo

     My Story Hotel Tejo

     Rua dos Condes de Monsanto 2, Lissabon, Lisbon
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Figueira-aukio, Rossion aukio ja Elevador de Santa Justa (hissi) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lissabonin katedraali (Sé) ja Carmon luostari ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Praça da Figueiran pysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Martim Monizin pysäkki 2 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Borges Chiado 45 €
      Hotel Borges Chiado

      Hotel Borges Chiado

      Rua Garrett, 108-110, Lissabon
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Fernando Pessoan patsas ja Carmon luostari sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Rossion aukio ja Elevador de Santa Justa (hissi) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Chiadon pysäkki ja Praça Luís de Camõesin pysäkki sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

       Lisbon Arsenal Suites 36 €
       Lisbon Arsenal Suites

       Lisbon Arsenal Suites

       Rua do Arsenal, 60, Lissabon
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Praça do Comércio, Mercado da Ribeiran markkinat ja Rossion aukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Lissabonin katedraali (Sé) ja Castelo de Sao Jorge (linna) ovat myös 2 kilometrin päässä. Corpo Santon pysäkki ja Praça do Comércion pysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        behotelisboa 72 €
        behotelisboa

        behotelisboa

        Rua dos Correeiros, 136, Lissabon
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Elevador de Santa Justa (hissi), Rossion aukio ja Carmon luostari sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lissabonin katedraali (Sé) ja Praça do Comércio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Baixa-Chiadon asema ja Praça da Figueiran pysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.