Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

São Jorgen linna

Opi Lissabonin kiehtovasta keskiaikaisesta historiasta samalla, kun tutustut linnoitukseen, joka sijaitsee kaupungin ja Tajo-joen yllä.  

São Jorgen linna on keskiaikainen linnoitus, joka sijaitsee kukkulan laella ja näkyy korkealta lähes kaikkialle Lissabonissa. Osallistu opastetulle kierrokselle ja kuule São Jorgen mielenkiintoisesta historiasta. Kierrä sen labyrinttimaisissa sisätiloissa ja rönsyilevissä puutarhoissa.

Ylitä itsesi ja nouse São Jorgen linnalle jalkaisin. Jyrkkä tie vie ohitse perinteisten portugalilaisten baarien, mosaiikkipintaisten rakennusten ja keramiikkaputiikkien. Ulkoilmakahviloista voit ihastella näkymiä kaupunkiin. Saapuessasi kukkulan laelle huomaat, että edessä kohoaa 500-luvulta peräisin oleva maurilainen linnoitus.

Kulje linnaan kiviportista, joka on linnan sisäänkäynti. Pysähdy hetkeksi ihastelemaan São Jorgen linnan suurta kokoa. Alun perin maurihallitsijoiden kodiksi rakennetun linnan valtasi Portugalin ensimmäinen kuningas vuonna 1147. Linna toimi kuninkaallisena asuinrakennuksena, kunnes uusi palatsi rakennettiin Lissabonin keskustaan.

Kuuntele ilmaista opastusta Lissabonin kuninkaallisesta historiasta ja tutustu muistoesineisiin. Tutustu linnan puutarhoihin ja ihastele näkymiä kaupunkiin, ennen kuin kipuat linnan torneihin. Osa linnasta on tuhoutunut vuosisatojen kuluessa, mutta kivimuurit ja alkuperäistä rakennusta ympäröineet 18 tornia ovat pääosin yhä paikoillaan. Kiipeä portaat tornien huipulle ja ota sieltä uljaita kuvia kaupungista. Katso, miten aurinko laskee Tajo-joen taakse ja heijastaa kullanruskeita varjoja Lissabonin kalkinvalkoisten talojen seinään. Ulysseksen tornissa käytettävissäsi on periskooppi, jolla voit katsoa kaupungin yksityiskohtia tarkemmin.

São Jorgen linna sijaitsee suoraan Alfaman vanhankaupungin yläpuolella, ja sinne pääsee jalkaisin tai bussilla. Linna on avoinna päivittäin, ja sinne on pääsymaksu. Voit nauttia aterian tai pikkupurtavaa linnan yhteydessä olevassa ravintolassa.


Alueen Castelo de Sao Jorge opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 5 799 majoitusliikettä kohteen Castelo de Sao Jorge lähellä
behotelisboa 80 €
behotelisboa

behotelisboa

Rua dos Correeiros, 136, Lissabon
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Elevador de Santa Justa (hissi) ja Rossion aukio sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lissabonin katedraali (Sé) ja Praça do Comércio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Baixa-Chiadon asema ja Rossion metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Be Poet Baixa Hotel 81 €
  Be Poet Baixa Hotel

  Be Poet Baixa Hotel

  Rua Augusta, 220, Lissabon, Lisboa
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Elevador de Santa Justa (hissi) ja Rossion aukio sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Lissabonin katedraali (Sé) ja Praça do Comércio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Baixa-Chiadon asema ja Rossion metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Mundial 94 €
   Hotel Mundial

   Hotel Mundial

   Praça Martim Moniz, 2, Lissabon
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Martim Monizin aukio ja Rossion aukio sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Lissabonin katedraali (Sé) ja Elevador de Santa Justa (hissi) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Martim Monizin asema ja Rossion metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Internacional Design Hotel 100 €
    Internacional Design Hotel

    Internacional Design Hotel

    Rua Da Betesga, 3, (Ao Rossio), Lissabon
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Figueira-aukio, Rossion aukio ja Elevador de Santa Justa (hissi). Lissabonin katedraali (Sé) ja Martim Monizin aukio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Rossion metroasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Baixa-Chiadon asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Convento do Salvador 83 €
     Hotel Convento do Salvador

     Hotel Convento do Salvador

     Rua do Salvador, 2 B, Lissabon, Lisboa
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Miradouro de Santa Luzia (näköalapaikka), Castelo de Sao Jorge (linna) ja Lissabonin katedraali (Sé) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Rossion aukio ja Praça do Comércio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Martim Monizin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Santa Apolónian asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Avenida Palace 220 €
      Avenida Palace

      Avenida Palace

      Rua 1 De Dezembro 123, Lissabon
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Avenida da Liberdade -katu ja Rossion aukio sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Elevador de Santa Justa (hissi) ja Martim Monizin aukio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Restauradoresin asema ja Rossion asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

       Sofitel Lisbon Liberdade 145 €
       Sofitel Lisbon Liberdade

       Sofitel Lisbon Liberdade

       Avenida da Liberdade, 127, Lissabon
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Avenida da Liberdade -katu, Rossion aukio ja Kasvitieteellinen puutarha sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Praça Marquês de Pombal ja Elevador de Santa Justa (hissi) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Avenidan asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Restauradoresin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Browns Central Hotel 98 €
        Browns Central Hotel

        Browns Central Hotel

        Rua da Assuncao, nº75, Lissabon
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Elevador de Santa Justa (hissi) ja Rossion aukio sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Praça do Comércio ja Castelo de Sao Jorge (linna) ovat myös 2 kilometrin päässä. Baixa-Chiadon asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Rossion metroasema 3 minuutin kävelymatkan päässä.