Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Cefalun uimaranta

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Cefalun uimaranta. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Cefalun uimaranta, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Cefalun uimaranta paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Cefalun uimaranta upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Cefalun uimaranta? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Cefalun uimaranta lähellä kohdetta Cefalun uimaranta. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Cefalun uimaranta, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 124 majoitusliikettä kohteen Cefalun uimaranta lähellä
Hotel Riva del Sole 85 €
Hotel Riva del Sole

Hotel Riva del Sole

   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Lavatoio Medievale ja Cefalun uimaranta ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Madonien luonnonpuisto sijaitsee 4,6 kilometrin päässä. Cefalùn asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Astro Suite Hotel 71 €
  Astro Suite Hotel

  Astro Suite Hotel

    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Lavatoio Medievale ja Cefalun uimaranta ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Porticciolo dei pescatori ja Osteria Magno ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Cefalùn asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Rentopolis - Suite Bordonaro
   Rentopolis - Suite Bordonaro

   Rentopolis - Suite Bordonaro

     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Santa Maria dell'Odigitria (Itria) (kirkko) ja Cefalun uimaranta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta huoneistohotellista. Madonien luonnonpuisto sijaitsee 3,5 kilometrin päässä. Cefalùn asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Alberi del Paradiso
    Hotel Alberi del Paradiso

    Hotel Alberi del Paradiso

      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Salita Saraceno -portaikko on 1,5 kilometrin ja Cefalun uimaranta on 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta romanttisesta hotellista. Lavatoio Medievale ja Porticciolo dei pescatori ovat myös 2 kilometrin päässä. Cefalùn asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Tourist 81 €
     Hotel Tourist

     Hotel Tourist

       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Chiesa del Purgatorio, Museo Mandralisca (museo) ja Cefalun katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Cefalùn asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Artemis Hotel 81 €
      Artemis Hotel

      Artemis Hotel

        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Salita Saraceno -portaikko ja Cefalun uimaranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Osteria Magno ja Chiesa del Purgatorio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Cefalùn asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

       Lirma B&B 70 €
       Lirma B&B

       Lirma B&B

         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Osteria Magno ja Cefalun uimaranta sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta aamiaismajoituksesta. Madonien luonnonpuisto sijaitsee 4,4 kilometrin päässä. Cefalùn asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        La Plumeria Hotel 99 €
        La Plumeria Hotel

        La Plumeria Hotel

          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Santa Maria dell'Odigitria (Itria) (kirkko) ja Cefalun uimaranta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Madonien luonnonpuisto sijaitsee 3,4 kilometrin päässä. Cefalùn asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.