Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Cefalun uimaranta

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Cefalun uimaranta. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Cefalun uimaranta, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Cefalun uimaranta paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Cefalun uimaranta upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Cefalun uimaranta? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Cefalun uimaranta lähellä kohdetta Cefalun uimaranta. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Cefalun uimaranta, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 321 majoitusliikettä kohteen Cefalun uimaranta lähellä
Astro Suite Hotel 142 €
Astro Suite Hotel

Astro Suite Hotel

   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Lavatoio Medievale ja Cefalun uimaranta ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Porticciolo dei pescatori ja Osteria Magno ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Cefalùn asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Alberi del Paradiso 178 €
  Hotel Alberi del Paradiso

  Hotel Alberi del Paradiso

    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Salita Saraceno -portaikko on 1,5 kilometrin ja Cefalun uimaranta on 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Porticciolo dei pescatori ja Lavatoio Medievale ovat myös 2 kilometrin päässä. Cefalùn asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Riva del Sole 109 €
   Hotel Riva del Sole

   Hotel Riva del Sole

     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Lavatoio Medievale ja Cefalun uimaranta ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Madonien luonnonpuisto sijaitsee 4,6 kilometrin päässä. Cefalùn asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Artemis Hotel 105 €
    Artemis Hotel

    Artemis Hotel

      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Salita Saraceno -portaikko ja Cefalun uimaranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Osteria Magno ja Chiesa del Purgatorio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Cefalùn asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

     Perhehuone
     Perhehuone

     Perhehuone

       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Osteria Magno ja Cefalun uimaranta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisesta huoneistohotellista. Madonien luonnonpuisto sijaitsee 4,5 kilometrin päässä. Cefalùn asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

      Mediterraneo 75 €
      Mediterraneo

      Mediterraneo

        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Salita Saraceno -portaikko ja Cefalun uimaranta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Madonien luonnonpuisto sijaitsee 4,6 kilometrin päässä. Cefalùn asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Victoria Palace 120 €
       Hotel Victoria Palace

       Hotel Victoria Palace

         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Lavatoio Medievale ja Cefalun uimaranta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Madonien luonnonpuisto sijaitsee 4,7 kilometrin päässä. Cefalùn asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Kalura 88 €
        Hotel Kalura

        Hotel Kalura

          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Spiaggia Caldura, Cefalun uimaranta ja Madonien luonnonpuisto ovat 5 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Porticciolo dei pescatori ja Rocca-vuori ovat myös 3 kilometrin päässä. Cefalùn asema sijaitsee 26 minuutin kävelymatkan päässä.