Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Colmar Expo

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Colmar Expo. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Colmar Expo, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Colmar Expo paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Colmar Expo upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Colmar Expo? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Colmar Expo lähellä kohdetta Colmar Expo. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Colmar Expo, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 706 majoitusliikettä kohteen Colmar Expo lähellä
La Maison des Têtes | Relais & Châteaux 255 €
La Maison des Têtes | Relais & Châteaux

La Maison des Têtes | Relais & Châteaux

19, rue des Têtes, Colmar, Alsace
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  House of the Heads ja La Petite Venise sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Unterlinden-museo ja Colmar-teatteri ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Colmar Saint-Josephin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colmarin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

  B&B Hotel Colmar Expo 55 €
  B&B Hotel Colmar Expo

  B&B Hotel Colmar Expo

  52 Route de Strasbourg , Colmar
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Colmar Expo on 0,5 kilometrin ja La Petite Venise on 2,8 kilometrin päässä tästä hotellista. Unterlinden-museo ja Colmar-teatteri ovat myös 3 kilometrin päässä.

   Novotel Suites Colmar Centre 89 €
   Novotel Suites Colmar Centre

   Novotel Suites Colmar Centre

   27 Rue Bartholdi, Colmar, FR
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    La Petite Venise ja Unterlinden-museo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Ammerschwihr Golf Club (golfkeskus) sijaitsee 12,3 kilometrin päässä. Colmarin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colmar Saint-Josephin asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

    James Boutique Hôtel 102 €
    James Boutique Hôtel

    James Boutique Hôtel

    15 rue Saint-Eloi, Colmar
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Colmarin lelumuseo, Bartholdi-musro ja Unterlinden-museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. La Petite Venise sijaitsee 0,8 kilometrin päässä. Colmar Saint-Josephin asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colmarin asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

     Comfort Hotel Expo Colmar 55 €
     Comfort Hotel Expo Colmar

     Comfort Hotel Expo Colmar

     2c Rue Timken, Colmar, Haut-Rhin
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Colmar Expo, Unterlinden-museo ja Collegiale St-Martin (kirkko) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. House of the Heads ja Bartholdi-musro ovat myös 3 kilometrin päässä.

      Hôtel Saint-Martin 55 €
      Hôtel Saint-Martin

      Hôtel Saint-Martin

      38, Grand’Rue, Colmar, Haut-Rhin
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Saint-Matthews Protestant Church (kirkko) ja La Petite Venise sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Collegiale St-Martin (kirkko) ja Bartholdi-musro ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Colmarin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colmar Saint-Josephin asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

       Odalys City Colmar La Rose d'Argent 67 €
       Odalys City Colmar La Rose d'Argent

       Odalys City Colmar La Rose d'Argent

       15 Avenue d Alsace, Angle rue Grillenbreit, Colmar, Haut-Rhin
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Colmarin lelumuseo ja La Petite Venise sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Saint-Matthews Protestant Church (kirkko) ja Collegiale St-Martin (kirkko) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Colmar Saint-Josephin asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colmarin asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hôtel Le Colombier 96 €
        Hôtel Le Colombier

        Hôtel Le Colombier

        7 rue de Turenne, Colmar, Haut-Rhin
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Colmarin katetut markkinat ja La Petite Venise sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Bartholdi-musro ja Parc du Champ de Marsin puisto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Colmarin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colmar Saint-Josephin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.