Ranskassa saattaa olla voimassa COVID-19:stä johtuvia matkustusrajoituksia.

ColmarFrance

Colmarin monipuolinen arkkitehtoninen perinne, hyvin säilynyt vanhakaupunki ja huikaiseva kokoelma uskonnollista taidetta vetävät vierailijoita puoleensa.

Kanavien, keskiaikaisten talojen ja vanhojen kirkkojen täyttämä Colmar huokuu maalauksellista charmia. Monien vanhojen rakennusten seinien sisällä on kaupungin taidehistorian johtavien nimien luomia hienoja teoksia. Tee viikonloppumatka Colmariin ja nauti taiteesta, arkkitehtuurista ja upeasta valoshow'sta.

Kiertele ihastuttavassa keskiaikaisessa vanhassakaupungissa, jonka kapeiden mukulakivikatujen varrella on 1400- ja 1500-luvuilla rakennettuja ristikkotaloja. Nauti kahvikupillinen kahvilan terassilla ja katsele veden virtausta Pikku Venetsian alueen kanavissa.

Yksi Colmarin kuuluisimmista pojista on kuvanveistäjä Frederic Bartholdi. Vapaudenpatsas, jonka Ranska lahjoitti Yhdysvalloille liittovaltion satavuotisjuhlan kunniaksi, on juuri Bartholdin käsialaa. Tutustu Colmarin lomallasi Vapaudenpatsaan luontiprosessiin ja näe monia muita Bartholdin veistoksia Bartholdi-museossa. Voit nähdä hänen patsaitaan myös eri puolilla kaupunkia.

Toinen kuuluisa colmarilainen taiteilija oli Martin Schongauer. Hänen 1400-luvulla tekemänsä kaunis maalaus "Madonna ruusutarhassa" riippuu dominikaanisessa kirkossa. Tässä goottilaisessa kirkossa voit ihastella myös 1300-luvulta peräisin olevia lasimaalauksia. Jatka kirkkotaiteen ihailua Saint Martinin katedraalissa, jossa on monia goottilaisia ja renessanssiajan veistoksia.

Käy myös entisessä luostarissa toimivassa Unterlindenin museossa, jossa on hieno kokoelma keskiajan ja renessanssiajan maalauksia. Yksi tärkeimmistä esillä olevista töistä on Isenheimin alttaritaulu. Jos mukanasi on lapsia, jotka eivät ole kiinnostuneita uskonnollisesta taiteesta, vie heidät lelumuseoon, jonka kokoelmissa on leluja ja pelejä 1800-luvulta aina meidän päiviimme.

Jos Colmarin matkasi osuu perjantaille tai lauantaille, käy illalla katsomassa valoshow'ta, jossa rakennukset ja kanavat kylpevät värikkäässä valossa.

Colmar sijaitsee Ranskan itäkulmassa lähellä Saksan rajaa, ja sinne pääsee junalla monista Ranskan kaupungeista. Voit liikkua kaupungissa jalkaisin, gondolilla tai turistijunalla.

Taide, kanavat ja keskiaikainen arkkitehtuuri tekevät Colmarista hienon kohteen.

Missä yöpyä kohteessa Colmar

Colmar featuring kyltit

Colmarin keskusta

5/5Exceptional!(1 aluearvostelu)

Colmarin keskusta tunnetaan erityisesti historiallisista kohteista, ja voit vierailla läheisissä huippunähtävyyksissä, kuten La Petite Venise ja Collegiale St-Martin (kirkko).

Colmarin keskusta
Colmar featuring kyltit

Vanha kaupunki

Vanha kaupunki tunnetaan historiallisista kohteista ja kahviloista. Kannattaa myös tutustua alueen nähtävyyksiin, joihin kuuluu La Petite Venise ja Collegiale St-Martin (kirkko).

Vanha kaupunki
Quartier Saint-Léon, Colmar, Haut-Rhin, Ranska

Quartier Saint-Léon

Vaikka Quartier Saint-Léon ei tarjoa mitään huippunähtävyyksiä, voit tutustua lähiseutuun, jonka nähtävyyksiin kuuluu La Petite Venise ja Colmar Expo.

Quartier Saint-Léon

Huippuhotellit kohteessa Colmar

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
Novotel Suites Colmar Centre
Novotel Suites Colmar Centre
4 out of 5
27 Rue Bartholdi, Colmar, FR
Hinta on 97 € per yö ajalle 8. lokak. viiva 9. lokak.

La Petite Venise ja Unterlinden-museo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Ammerschwihr Golf Club (golfkeskus) sijaitsee 12,3 kilometrin päässä. ...

4.5/5Wonderful! (229 arvostelua)
Hyvällä paikalla

"Hieno uusi hotelli, todella hyvällä paikalla. Henkilökunta palveli todella hyvin."…"

Arvosteltu 16.5.2019

Novotel Suites Colmar Centre
La Maison des Têtes | Relais & Châteaux
La Maison des Têtes | Relais & Châteaux
5 out of 5
19, rue des Têtes, Colmar, Alsace
Hinta on 280 € per yö ajalle 11. lokak. viiva 12. lokak.

House of the Heads ja La Petite Venise sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Unterlinden-museo ja Colmar-teatteri ovat myös ...

4.5/5Wonderful! (133 arvostelua)

"Excellent accueil Belle chambre très agréable Hôte très bien situé proche du centre ville"…"

Arvosteltu 22.8.2020

La Maison des Têtes | Relais & Châteaux
James Boutique Hôtel
James Boutique Hôtel
4 out of 5
15 rue Saint-Eloi, Colmar
Hinta on 94 € per yö ajalle 23. syysk. viiva 24. syysk.

Colmarin lelumuseo, Bartholdi-musro ja Unterlinden-museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. La Petite Venise sijaitsee ...

4.8/5Exceptional! (365 arvostelua)

"Erittäin hyvä sijainti ja rauhallinen ilta/yöaikaan. Henkilökunta ja palvelu ensiluokkaista. Aamiainen oli samaa tasoa kuin koko muu kokemuksemme."…"

Arvosteltu 18.10.2019

James Boutique Hôtel

Suositut vierailukohteet – Colmar

La Petite Venise
Kuva majoitusliikkeestä La Petite Venise

La Petite Venise

4/5(1 arvostelu)

Ota selvää kohteen La Petite Venise historiasta, sillä kyseessä on yksi kohteen Colmar tunnetuimmista muistomerkeistä. Piipahda tämän kävelymahdollisuuksistaan tunnetun alueen viinitiloilla.

Parc du Champ de Marsin puisto
Kuva majoitusliikkeestä Parc du Champ de Marsin puisto

Parc du Champ de Marsin puisto

Tutki luontoa kohteessa Colmar sijaitsevalla ihastuttavalla viheralueella Parc du Champ de Marsin puisto. Tutustu tämän kävelymahdollisuuksistaan tunnetun alueen taidegallerioihin ja muistomerkkeihin.

Kohteen Colmar lähellä sijaitsevat kaupungit

Ammerschwihr

Ammerschwihr

Neil Ellwood troverissa

Kaysersberg-Vignoble

Turckheim

Turckheim