Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Colmar-teatteri

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Colmar-teatteri. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Colmar-teatteri, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Colmar-teatteri paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Colmar-teatteri upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Colmar-teatteri? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Colmar-teatteri lähellä kohdetta Colmar-teatteri. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Colmar-teatteri, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 656 majoitusliikettä kohteen Colmar-teatteri lähellä
La Maison des Têtes | Relais & Châteaux 252 €
La Maison des Têtes | Relais & Châteaux

La Maison des Têtes | Relais & Châteaux

19, rue des Têtes, Colmar, Alsace
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  House of the Heads ja La Petite Venise sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Unterlinden-museo ja Colmar-teatteri ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Colmar Saint-Josephin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colmarin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

  Novotel Suites Colmar Centre 89 €
  Novotel Suites Colmar Centre

  Novotel Suites Colmar Centre

  27 Rue Bartholdi, Colmar, FR
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   La Petite Venise ja Unterlinden-museo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Ammerschwihr Golf Club (golfkeskus) sijaitsee 12,3 kilometrin päässä. Colmarin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colmar Saint-Josephin asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

   James Boutique Hôtel 107 €
   James Boutique Hôtel

   James Boutique Hôtel

   15 rue Saint-Eloi, Colmar
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Colmarin lelumuseo, Bartholdi-musro ja Unterlinden-museo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. La Petite Venise sijaitsee 0,8 kilometrin päässä. Colmar Saint-Josephin asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colmarin asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hôtel Saint-Martin 56 €
    Hôtel Saint-Martin

    Hôtel Saint-Martin

    38, Grand’Rue, Colmar, Haut-Rhin
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Saint-Matthews Protestant Church (kirkko) ja La Petite Venise sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Collegiale St-Martin (kirkko) ja Bartholdi-musro ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Colmarin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colmar Saint-Josephin asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hôtel Le Colombier 96 €
     Hôtel Le Colombier

     Hôtel Le Colombier

     7 rue de Turenne, Colmar, Haut-Rhin
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Colmarin katetut markkinat ja La Petite Venise sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Bartholdi-musro ja Parc du Champ de Marsin puisto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Colmarin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colmar Saint-Josephin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Originals Access, Hôtel Colmar Gare (P'tit Dej-Hotel) 37 €
      The Originals Access, Hôtel Colmar Gare (P'tit Dej-Hotel)

      The Originals Access, Hôtel Colmar Gare (P'tit Dej-Hotel)

      2 Rue Des Trois Epis, Colmar, Haut-Rhin
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Parc du Champ de Marsin puisto ja La Petite Venise sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. House of the Heads ja Colmar-teatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Colmarin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colmar Saint-Josephin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Odalys City Colmar La Rose d'Argent 67 €
       Odalys City Colmar La Rose d'Argent

       Odalys City Colmar La Rose d'Argent

       15 Avenue d Alsace, Angle rue Grillenbreit, Colmar, Haut-Rhin
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Colmarin lelumuseo ja La Petite Venise sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Saint-Matthews Protestant Church (kirkko) ja Collegiale St-Martin (kirkko) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Colmar Saint-Josephin asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colmarin asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.

        Rapp'Hôtel 114 €
        Rapp'Hôtel

        Rapp'Hôtel

        1-3-5 rue Weinemer, Colmar, Haut-Rhin
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Parc du Champ de Marsin puisto ja La Petite Venise ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Colmarin katetut markkinat ja Bartholdi-musro ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Colmarin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Colmar Saint-Josephin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.