Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Constitution Dock

Hobartin historiallisella ranta-alueella voit nauttia siirtomaa-aikaisten rakennusten gallerioista, tuoreista merenelävistä ja kuuluisasta purjehduskilpailusta.

Ihaile historiallisia rakennuksia, nauti ateria ranta-alueen ravintolassa tai osta pientä purtavaa tuoreita mereneläviä myyvästä kojusta Hobartin Constitution Dockilta.

Tutustu kaikessa rauhassa historialliseen alueeseen, joka on yhdistelmä vanhaa ja uutta. Ihaile Yrjöjen aikaiseen tyyliin 1830-luvulla hiekkakivestä rakennettuja satama-aluetta reunustavia varastoja. Näissä rakennuksissa säilytettiin aikoinaan villaa, viljaa ja valaanöljyä, mutta nykyisin niissä toimii yrityksiä, gallerioita ja ravintoloita. Ranta-alueen pohjoispuolella sijaitsevassa Gasworks Villagessa voit tutustua gallerioihin ja käsityöliikkeisiin ja maistella viskejä tislaamolla.

Kävele meren äärellä ja tutkiskele satama-alueen historiallisia nähtävyyksiä. Niitä ovat muun muassa vuonna 1899 rakennettu Hobart Heritage Steam Crane ja vuonna 1935 rakennettu laskusilta, joka on yhä toiminnassa.

Varaa historia-aiheinen kävelykierros satama-alueen ympäri. Ensimmäiset brittiläiset laivat laskivat ankkurinsa pohjoispuolella sijaitsevan Hunter Streetin paikkeilla. Satama-altaiden ja Salamanca Placen välissä kohoaa Tasmanian parlamenttitalo. Kävele St Davids’ Parkin maisemapuutarhassa. Tällä entisellä hautausmaalla on yhä monia alkuperäisiä hautakiviä ja muistomerkkejä. Ihaile historiallisia rakennuksia ja Hobartin puolustustukikohdan Battery Pointin jäänteitä.

Inspiroidu Tasmanian Museum and Art Galleryssa ja käy Salamanca Placella, joka on kuuluisa suosituista lauantaimarkkinoistaan. Markkinoilta voit ostaa käsitöitä, taideteoksia ja paikallisten maatilojen tuoreita tuotteita.

Tuoreet merenelävät ovat olennainen osa retkeä Constitution Dockille. Nauti illallista meren äärellä sijaitsevissa ravintoloissa tai osta tuoretta kalaa paikallisilta kalastajilta. Joulun jälkeen alueella voi kokea klassisen kansainvälisen purjehduskilpailun tunnelman, kun veneet kisaavat matkalla Sydneystä Hobartiin.

Constitution Dock sijaitsee Franklin Wharfin kaakkoislaidalla Sullivan’s Coven alueella viiden minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 422 majoitusliikettä kohteen Constitution Dock lähellä
Hotel Grand Chancellor Hobart 117 €
Hotel Grand Chancellor Hobart

Hotel Grand Chancellor Hobart

1 Davey St, Hobart, TAS
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Tasmanian Museum and Art Gallery ja Constitution Dock (satama) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Salamanca Market ja Salamanca Place (aukio) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Wrest Point 80 €
  Wrest Point

  Wrest Point

  410 Sandy Bay Road, Sandy Bay, TAS
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Salamanca Place (aukio), Salamanca Market ja Constitution Dock (satama) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Hobart Cruise Terminal (satama) ja Mount Nelson Lookout ovat myös 5 kilometrin päässä.

   Old Woolstore Apartment Hotel 111 €
   Old Woolstore Apartment Hotel

   Old Woolstore Apartment Hotel

   1 Macquarie St, Hobart, TAS
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Tasmanian Museum and Art Gallery ja Constitution Dock (satama) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan huoneistohotellista. Salamanca Market ja Salamanca Place (aukio) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    ibis Styles Hobart 102 €
    ibis Styles Hobart

    ibis Styles Hobart

    173 Macquarie Street, Hobart, TAS
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     St. David’s Cathedral (kirkko), Franklin Square (aukio) ja Australian Army Museum Tasmania sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Parlamenttitalo ja Allport Library and Museum of Fine Arts ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Mantra Collins Hotel 117 €
     Mantra Collins Hotel

     Mantra Collins Hotel

     58 Collins Street, Hobart, TAS
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Theatre Royal ja Constitution Dock (satama) ovat 5 minuutin päässä tästä perheystävällisestä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Salamanca Market ja Salamanca Place (aukio) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Somerset on the Pier Hobart 146 €
      Somerset on the Pier Hobart

      Somerset on the Pier Hobart

      Elizabeth Street Pier, Hobart, TAS
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Mona Ferry Terminal, Lark Distillery ja Hobart Function and Conference Centre (messukeskus) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Tasmanian merenkulkumuseo ja Franklin Square (aukio) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       MACq 01 Hotel 167 €
       MACq 01 Hotel

       MACq 01 Hotel

       18 Hunter Street, Hobart, TAS
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tasmanian Museum and Art Gallery, Theatre Royal ja Parlamenttitalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Salamanca Market ja Royal Tasmanian Botanical Gardens (kasvitieteellinen puutarha) ovat myös 3 kilometrin päässä.

        Travelodge Hotel Hobart 86 €
        Travelodge Hotel Hobart

        Travelodge Hotel Hobart

        167 Macquarie Street, Hobart, TAS
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         St. Joseph’s Catholic Church (katolinen kirkko), Salamanca Market ja Salamanca Place (aukio) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Constitution Dock (satama) ja Hobart Cruise Terminal (satama) ovat myös 2 kilometrin päässä.