Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Constitution Dock

Hobartin historiallisella ranta-alueella voit nauttia siirtomaa-aikaisten rakennusten gallerioista, tuoreista merenelävistä ja kuuluisasta purjehduskilpailusta.

Ihaile historiallisia rakennuksia, nauti ateria ranta-alueen ravintolassa tai osta pientä purtavaa tuoreita mereneläviä myyvästä kojusta Hobartin Constitution Dockilta.

Tutustu kaikessa rauhassa historialliseen alueeseen, joka on yhdistelmä vanhaa ja uutta. Ihaile Yrjöjen aikaiseen tyyliin 1830-luvulla hiekkakivestä rakennettuja satama-aluetta reunustavia varastoja. Näissä rakennuksissa säilytettiin aikoinaan villaa, viljaa ja valaanöljyä, mutta nykyisin niissä toimii yrityksiä, gallerioita ja ravintoloita. Ranta-alueen pohjoispuolella sijaitsevassa Gasworks Villagessa voit tutustua gallerioihin ja käsityöliikkeisiin ja maistella viskejä tislaamolla.

Kävele meren äärellä ja tutkiskele satama-alueen historiallisia nähtävyyksiä. Niitä ovat muun muassa vuonna 1899 rakennettu Hobart Heritage Steam Crane ja vuonna 1935 rakennettu laskusilta, joka on yhä toiminnassa.

Varaa historia-aiheinen kävelykierros satama-alueen ympäri. Ensimmäiset brittiläiset laivat laskivat ankkurinsa pohjoispuolella sijaitsevan Hunter Streetin paikkeilla. Satama-altaiden ja Salamanca Placen välissä kohoaa Tasmanian parlamenttitalo. Kävele St Davids’ Parkin maisemapuutarhassa. Tällä entisellä hautausmaalla on yhä monia alkuperäisiä hautakiviä ja muistomerkkejä. Ihaile historiallisia rakennuksia ja Hobartin puolustustukikohdan Battery Pointin jäänteitä.

Inspiroidu Tasmanian Museum and Art Galleryssa ja käy Salamanca Placella, joka on kuuluisa suosituista lauantaimarkkinoistaan. Markkinoilta voit ostaa käsitöitä, taideteoksia ja paikallisten maatilojen tuoreita tuotteita.

Tuoreet merenelävät ovat olennainen osa retkeä Constitution Dockille. Nauti illallista meren äärellä sijaitsevissa ravintoloissa tai osta tuoretta kalaa paikallisilta kalastajilta. Joulun jälkeen alueella voi kokea klassisen kansainvälisen purjehduskilpailun tunnelman, kun veneet kisaavat matkalla Sydneystä Hobartiin.

Constitution Dock sijaitsee Franklin Wharfin kaakkoislaidalla Sullivan’s Coven alueella viiden minuutin kävelymatkan päässä kaupungin keskustasta.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 423 majoitusliikettä kohteen Constitution Dock lähellä
Hotel Grand Chancellor Hobart 94 €
Hotel Grand Chancellor Hobart

Hotel Grand Chancellor Hobart

1 Davey St, Hobart, TAS
   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Tasmanian Museum and Art Gallery ja Constitution Dock (satama) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Salamanca Market ja Salamanca Place (aukio) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  ibis Styles Hobart 80 €
  ibis Styles Hobart

  ibis Styles Hobart

  173 Macquarie Street, Hobart, TAS
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   St. David’s Cathedral (kirkko), Franklin Square (aukio) ja Australian Army Museum Tasmania sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Parlamenttitalo ja Allport Library and Museum of Fine Arts ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Best Western Hobart 82 €
   Best Western Hobart

   Best Western Hobart

   156 Bathurst Street, Hobart, TAS
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Franklin Square (aukio), Theatre Royal ja Parlamenttitalo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä ostosalueella sijaitsevasta hotellista. Salamanca Market ja Royal Tasmanian Botanical Gardens (kasvitieteellinen puutarha) ovat myös 3 kilometrin päässä.

    Old Woolstore Apartment Hotel
    Old Woolstore Apartment Hotel

    Old Woolstore Apartment Hotel

    1 Macquarie St, Hobart, TAS
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Tasmanian Museum and Art Gallery ja Constitution Dock (satama) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan huoneistohotellista. Salamanca Market ja Salamanca Place (aukio) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Wrest Point 77 €
     Wrest Point

     Wrest Point

     410 Sandy Bay Road, Sandy Bay, TAS
       
      4.5 kautta 5.0 Tähteä

      Salamanca Place (aukio), Salamanca Market ja Constitution Dock (satama) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta luksusluokan hotellista. Hobart Cruise Terminal (satama) ja Mount Nelson Lookout ovat myös 5 kilometrin päässä.

      MACq 01 Hotel 140 €
      MACq 01 Hotel

      MACq 01 Hotel

      18 Hunter Street, Hobart, TAS
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tasmanian Museum and Art Gallery, Theatre Royal ja Parlamenttitalo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Salamanca Market ja Royal Tasmanian Botanical Gardens (kasvitieteellinen puutarha) ovat myös 3 kilometrin päässä.

       Mantra Collins Hotel 88 €
       Mantra Collins Hotel

       Mantra Collins Hotel

       58 Collins Street, Hobart, TAS
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Theatre Royal ja Constitution Dock (satama) ovat 5 minuutin päässä tästä perheystävällisestä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Salamanca Market ja Salamanca Place (aukio) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        Somerset on the Pier Hobart
        Somerset on the Pier Hobart

        Somerset on the Pier Hobart

        Elizabeth Street Pier, Hobart, TAS
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Mona Ferry Terminal, Lark Distillery ja Hobart Function and Conference Centre (messukeskus) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Tasmanian merenkulkumuseo ja Franklin Square (aukio) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.