CrowthorneYhdistynyt kuningaskunta

Ota suunnaksi Crowthorne ja koe sen taidegalleriat, puutarhat sekä baarit.

Alueen nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Ascotin kilparata ja Legoland Windsor, jotka ovat vain pari tämän kohteen monista suosituista nähtävyyksistä.

Huippuhotellit kohteessa Crowthorne

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
Dial House Hotel
Dial House Hotel
3 out of 5
62 Dukes Ride, Crowthorne, Englanti
Hinta on 73 € per yö

Holme Grange Craft Village, Sean Devereux Park ja Royal Military Academy Sandhurst (sotakorkeakoulu) sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevastas ...

3.9/5Good! (60 arvostelua)
Excellent service

"Beautiful setting, quiet hotel with great restaurant The reception staff were very friendly and helpful Definitely a hotel to re visit"…"

Arvosteltu 7.11.2019

Dial House Hotel
Novotel London Heathrow Airport T1 T2 and T3
Novotel London Heathrow Airport T1 T2 and T3
4 out of 5
234 Bath Road, Heathrow Point West, Hayes, Englanti
Hinta on 65 € per yö

Twickenham Stadium, Windsorin linna ja Hampton Court Palace sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Richmond Park ja Thorpe Park ovat myös 20 kilometrin ...

4.2/5Excellent! (1,697 arvostelua)

"Erittäin viihtyisä, tilava, moderni ja arkkitehtoonisesti sekä sisustukseltaan mielenkiintoinen ja toimiva hotelli. WCn siivouksessa toivomsen varaa. Siivouksen taso huoneessa oli muutenkin hieman huolimatonta."…"

Arvosteltu 19.6.2019

Novotel London Heathrow Airport T1 T2 and T3
Atrium Hotel Heathrow
Atrium Hotel Heathrow
4 out of 5
Great South-West Rd, Feltham, Englanti
Hinta on 60 € per yö

Twickenham Stadium on 7,5 kilometrin päässä tästä hotellista. Hampton Court Palace ja Windsorin linna sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Westfield London ja Thorpe ...

4/5Very Good! (382 arvostelua)

"Kotisivuilla oli kuvat kuntosalista ja uima-altaasta.Paikan päällä selvisi ettei niitä olekaan,henkilökunta aanoi että ovat "under construction".Harmitti erittäin paljon koska uima-allas oli toinen kriteereistäni kun hotellia etsin(se eka oli ilmastointi)."…"

Arvosteltu 30.7.2019

Atrium Hotel Heathrow

Suositut vierailukohteet – Crowthorne

Windsorin linna
Kuva majoitusliikkeestä Windsorin linna

Windsorin linna

4/5(28 arvostelua)

Lähde ottamaan selvää kohteen Windsorin linna historiasta, sillä kyseessä on yksi kohteen Windsor tunnetuista muistomerkistä. Ota osaa alueella järjestettävään urheilutapahtumaan tai piipahda huippuravintoloissa.

Legoland Windsor
Kuva majoitusliikkeestä Legoland Windsor

Legoland Windsor

3/5(8 arvostelua)

Vietä riemukkaita hetkiä kohteessa Legoland Windsor, joka on kohteessa Windsor sijaitseva tunnettu teemapuisto. Kuljeksi alueen jokirannalla tai hakeudu golfkentille.

Hampton Court Palace
Kuva majoitusliikkeestä Hampton Court Palace

Hampton Court Palace

4.5/5(3 arvostelua)

Hampton Court Palace on kohteessa East Molesey sijaitseva loistava museo, jolla on värikäs historia. Käy tutkimassa tämän eloisasta ilmapiiristään tunnetun alueen maineikkaita taidegallerioita ja kiehtovia museoita.

Twickenham Stadium
Kuva majoitusliikkeestä Twickenham Stadium

Twickenham Stadium

Vieraile kohteessa Twickenham Stadium järjestettävässä tapahtumassa, kun matkustat kohteeseen Twickenham. Kuljeksi tämän eloisan alueen jokirannalla tai käy tutkimassa sen kiehtovia museoita.

Ascotin kilparata
Kuva majoitusliikkeestä Ascotin kilparata

Ascotin kilparata

Vieraile kohteessa Ascotin kilparata järjestettävässä tapahtumassa ja kokeile myös muita aktiviteetteja, kuten golfausta, kun lomailet kohteessa Ascot. Vaella alueen jokirannalla tai piipahda huippuravintoloissa.

Nirvana Spa
Kuva majoitusliikkeestä Nirvana Spa

Nirvana Spa

Nirvana Spa on suosittu nähtävyys kohteessa Sindlesham. Lähistöllä on tarjolla myös erilaisia aktiviteetteja, kuten golfausta. Kuljeksi tämän viehättävän alueen jokirannalla ja piipahda huippuravintoloissa.

Kohteen Crowthorne lähellä sijaitsevat kaupungit