Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Deiran keskusta

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Deiran keskusta. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Deiran keskusta, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Deiran keskusta paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Deiran keskusta upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Deiran keskusta? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Deiran keskusta lähellä kohdetta Deiran keskusta. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Deiran keskusta, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 937 majoitusliikettä kohteen Deiran keskusta lähellä
Millennium Airport Hotel Dubai 53 €
Millennium Airport Hotel Dubai

Millennium Airport Hotel Dubai

Airport Road, Casablanca Street, Al Garhoud, Dubai
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Dubai Tennis Stadium (tenniskeskus) on 0,7 kilometrin ja päässä tästä hotellista. Deiran keskusta ja Dubain poukaman puisto sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Dubai Creek Golf & Yacht Club (golfkeskus) ja Dubain poukama ovat myös 5 kilometrin päässä. GGICO:n metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Airport Terminal 1:n metroasema on 30 minuutin kävelymatkan päässä.

  Dubai International Airport Terminal Hotel 199 €
  Dubai International Airport Terminal Hotel

  Dubai International Airport Terminal Hotel

  Dubai Airports, Dubai
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Al Twar Center, Dubai Festival City -ostoskeskus ja Dubai Tennis Stadium (tenniskeskus) ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Deiran keskusta ja Dubain poukama ovat myös 15 kilometrin päässä.

   Park Hyatt Dubai 147 €
   Park Hyatt Dubai

   Park Hyatt Dubai

   Port Saweed, Dubai
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Dubai Tennis Stadium (tenniskeskus) ja Deiran keskusta sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Dubain poukama ja Dubain poukaman puisto ovat myös 3 kilometrin päässä. GGICO:n metroasema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Deira City Centren metroasema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

    Novotel Dubai Deira City Centre 51 €
    Novotel Dubai Deira City Centre

    Novotel Dubai Deira City Centre

    8th Street Port Saeed District, PO Box 185310, Dubai
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Deiran keskusta ja Dubain poukama sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Gold Soukin kultamarkkinat ja Dubain museo ovat myös 10 kilometrin päässä. Deira City Centren metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Al Riggan metroasema 21 minuutin kävelymatkan päässä.

     Pullman Dubai Creek City Centre 80 €
     Pullman Dubai Creek City Centre

     Pullman Dubai Creek City Centre

     Baniyas Road, Dubai
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Deiran keskusta, Dubai Tennis Stadium (tenniskeskus) ja Dubain poukama sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Dubain poukaman puisto ja Al Ghurair Centre -ostoskeskus ovat myös 3 kilometrin päässä. Deira City Centren metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja GGICO:n metroasema on 21 minuutin kävelymatkan päässä.

      Aloft City Centre Deira, Dubai
      Aloft City Centre Deira, Dubai

      Aloft City Centre Deira, Dubai

      Baniyas Road, Deira, PO Box 22533, Dubai
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Deiran keskusta, Dubain poukama ja Dubai Tennis Stadium (tenniskeskus) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Dubain poukaman puisto ja Al Ghurair Centre -ostoskeskus ovat myös 3 kilometrin päässä. Deira City Centren metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja GGICO:n metroasema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.

       Premier Inn Dubai International Airport 36 €
       Premier Inn Dubai International Airport

       Premier Inn Dubai International Airport

       Opposite Terminal 3, via Street 52b, Dubai International Airport, Dubai
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Dubai Tennis Stadium (tenniskeskus), Dubai Festival City -ostoskeskus ja Deiran keskusta sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Dubain poukama ja Wafi City -ostoskeskus ovat myös 10 kilometrin päässä. Emiratesin metroasema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

        ibis Deira City Centre 32 €
        ibis Deira City Centre

        ibis Deira City Centre

        8th Str Port Saeed District F, Dubai
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Deiran keskusta, Dubai Tennis Stadium (tenniskeskus) ja Dubain poukama sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Dubain poukaman puisto ja Al Ghurair Centre -ostoskeskus ovat myös 3 kilometrin päässä. Deira City Centren metroasema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Al Riggan metroasema 21 minuutin kävelymatkan päässä.