Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Drosselgasse

Drosselgassen historiallinen kuja on täynnä viinibaareja ja terassiravintoloita, joissa voit rentoutua kuunnellen elävää musiikkia ja siemaillen paikallisia viinejä.

Drosselgasse on viehättävä, kapea kuja Rüdesheim am Rheinin vanhassakaupungissa. Eläväinen katu on vain pari metriä leveä ja noin 144 pitkä, ja sitä reunustavat lukemattomat viinibaarit, oluttuvat, puodit ja historialliset rakennukset. Lähde kävelylle kujaa pitkin nauttimaan sen monipuolisesta tarjonnasta: voit kuunnella musiikkiesityksiä, piipahtaa moniin viinibaareihin ja puoteihin ja ihastella paikallista arkkitehtuuria.

Muista ottaa matkan varrella muutama valokuva kujan kauneimmista historiallisista rakennuksista. Yksi suosituimmista käyntikohteista on Breuer's Rüdesheimer Schlossin historiallinen hotelliravintola. Kujaa reunustavat useat viinibaarit, joihin voit pysähtyä nauttimaan paikallisia laatuviinejä. Jos olet lomalla koko perheen voimin, vie lapset maistamaan jäätelöä yhteen viehättävistä jäätelöbaareista ja osta muutama matkamuisto kujan pienistä puodeista.

Illalla Drosselgassen kuja valaistaan komeasti. Koko kaupungin yöelämän keskus täyttyy silloin pubi- ja klubikierrokselle tulleista juhlijoista. Liity muiden joukkoon tai pysähdy kuuntelemaan musiikkia yhteen monista terassiravintoloista.

Drosselgassen kuja oli 1800-luvulla ja 1900-luvun alussa suosittu tapaamispaikka englantilaisten ja saksalaisten kirjailijoiden keskuudessa. Yritä kuvitella, miltä paikka näytti aikoinaan taiteilijoiden viettäessä iltaa viehättävissä viinibaareissa ja oluttuvissa, jotka toimivat kynäniekkojen inspiraation lähteinä. Jos satut paikalle joulun tai uudenvuoden tienoilla, voit kierrellä kujalla järjestetyillä joulumarkkinoilla ja ihastella myyntikojujen runsasta tarjontaa.

Suosittu Rüdesheim am Rheinin kaupunki tarjoaa paljon historiallisia käyntikohteita. Niihin kuluvat Klunkhardshofin hieno puuristikkorakenteinen talo 1500-luvulta ja Brömserburgin linna, joka rakennettiin jo 900-luvulla. Jos suuntaat retkille kaupungin ympäristöön, voit tutustua Ehrenfelsin linnan raunioihin, jotka kohoavat kukkulan rinteessä kaupungin länsipuolella.

Drosselgassen kujalle on vapaa pääsy. Se on auki ympäri vuoden aamusta myöhään yöhön asti.

Drosselgasse sijaitsee aivan Rüdesheim am Rheinin vanhankaupungin ytimessä. Löydät kujan kävelemällä muutaman minuutin matkan Rüdesheim am Rheinin rautatieasemalta itään päin. Muista tutustua lomasi aikana kaupungin muihinkin nähtävyyksiin, kuten Rheingauer Weinmuseum Brömserburgin viinimuseoon ja Brömserhofin hienoon linnanpihaan ja sen Siegfrieds Mechanisches Musikkabinett -museoon.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 263 majoitusliikettä kohteen Drosselgasse lähellä
hoteltraube Rüdesheim 61 €
hoteltraube Rüdesheim

hoteltraube Rüdesheim

Rheinstrasse 6 + 9, Ruedesheim am Rhein
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Drosselgasse (vanhakaupunki) ja Rheingauer Weinmuseum sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Rüdesheimin käysirata ja Keskiaikainen kidutusmuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Rüdesheimin (Rhein) KD-laituri sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Rüdesheimin (Rhein) juna-asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

  NH Bingen 60 €
  NH Bingen

  NH Bingen

  Am Rhein Nahe Eck/Museumstrasse 3, Bingen am Rhein, RP
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Historiallinen museo joen rannalla ja Mäuseturmin puisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Drosselgasse (vanhakaupunki) ja Schloss Johannisberg ovat myös 15 kilometrin päässä. Bingenin (Rhein) KD-laituri sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Bingenin (Rhein) keskusrautatieasema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Breuer's Rüdesheimer Schloss 129 €
   Breuer's Rüdesheimer Schloss

   Breuer's Rüdesheimer Schloss

   Steingasse,10, Ruedesheim am Rhein, WIE
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Drosselgasse (vanhakaupunki) ja Georg Breuerin viinitila sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Niederwaldin muistomerkki ja Assmanshausenin tuolihissi ovat myös 10 kilometrin päässä. Rüdesheimin (Rhein) KD-laituri sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Rüdesheimin (Rhein) juna-asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Felsenkeller 85 €
    Hotel Felsenkeller

    Hotel Felsenkeller

    Oberstraße 39/41, Ruedesheim am Rhein
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Rüdesheimin käysirata, Keskiaikainen kidutusmuseo ja Drosselgasse (vanhakaupunki) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Georg Breuerin viinitila ja Rheingauer Weinmuseum ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Rüdesheimin (Rhein) KD-laituri on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Rüdesheimin (Rhein) juna-asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Historisches Hotel Weinrestaurant Zum Grünen Kranz 75 €
     Historisches Hotel Weinrestaurant Zum Grünen Kranz

     Historisches Hotel Weinrestaurant Zum Grünen Kranz

     Oberstrasse 42-44, Ruedesheim am Rhein, HE
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Keskiaikainen kidutusmuseo ja Rüdesheimin käysirata sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Drosselgasse (vanhakaupunki) ja Georg Breuerin viinitila ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Rüdesheimin (Rhein) KD-laituri on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Rüdesheimin (Rhein) juna-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Höhn 60 €
      Hotel Höhn

      Hotel Höhn

      Zum Niederwalddenkmal 1, Ruedesheim am Rhein, HE
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Georg Breuerin viinitila ja Keskiaikainen kidutusmuseo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Rüdesheimin käysirata ja Drosselgasse (vanhakaupunki) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Rüdesheimin (Rhein) KD-laituri on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Rüdesheimin (Rhein) juna-asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Lindenwirt 119 €
       Hotel Lindenwirt

       Hotel Lindenwirt

       Drosselgasse, Amselstrasse 4, Ruedesheim am Rhein, HE
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Drosselgasse (vanhakaupunki), Rüdesheimin käysirata ja Rheingauer Weinmuseum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Keskiaikainen kidutusmuseo ja Georg Breuerin viinitila ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Rüdesheimin (Rhein) KD-laituri sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Rüdesheimin (Rhein) juna-asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Zum Baeren 121 €
        Hotel Zum Baeren

        Hotel Zum Baeren

        Schmidtstraße 31, Ruedesheim am Rhein, HE
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Georg Breuerin viinitila ja Drosselgasse (vanhakaupunki) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Niederwaldin muistomerkki ja Assmanshausenin tuolihissi ovat myös 10 kilometrin päässä. Rüdesheimin (Rhein) KD-laituri on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Rüdesheimin (Rhein) juna-asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.