Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Dubai Autodrome

Kiinnitä turvavyö ja kellota nopein aika ammattikilparadalla huipputehokkaalla autolla, moottoripyörällä tai kart-autolla tai tuo oma autosi kierrokselle.

Hyppää kilpa-auton ratin taakse ja tunne sen hevosvoimat kiihdyttäessäsi Dubai Autodromen kilparadalla. Moottoriurheilurata tarjoaa ajajille myös mahdollisuuden testata oman autonsa tai moottoripyöränsä suorituskyvyn radalla.

Dubai Autodromella on 5,4 kilometrin pituinen rata, joka on saanut maailman moottoriurheilua johtavan Kansainvälisen autoliiton (FIA) virallisen tunnustuksen. Paikalla on myös kart-ratoja ja autokoulu.

Hio ajotaitojasi erilaisilla huippuautoilla, joita ovat esimerkiksi Audi TT, F1-tyyliset yhden istuttavat autot ja Renault Clio City Cup. Ajoaika on noin kaksi tuntia, johon sisältyy kilpa-ajo-opettajien opastus, kierrosajot ja todistusten jako.   

Testaa oman autosi suorituskyky tätä varten tarkoitettuina ajopäivinä. Tässä turvallisessa ja valvotussa ympäristössä voit ajaa radalla ilman yleisten liikennesääntöjen asettamia rajoitteita. Moottoripyöräilijät voivat myös kokeilla moottoripyöriensä suorituskykyä erityisinä moottoripyörille varattuina ajopäivinä. Kaikkien ajoneuvojen on oltava tieliikennekelpoisia, ja niiden turvallisuus on tarkistettava ennen niiden päästämistä radalle. Kuljettajilla on myös oltava voimassaoleva ajokortti.

Nuorempia vierailijoita ei ole unohdettu, sillä Dubai Autodromessa on tarjolla ”ensimmäinen ajokokemus”, jolloin 12–18-vuotiaat lapset voivat ajaa radalla ammattiopettajan kanssa. Ajokorttia ei tarvita.

Monet nykyisistä huippukilpakuskeista ovat aloittaneet uransa lapsina kart-autoilla. Dubai Autodromen Kartdromessa huomaat, miksi kart-autot ovat niin hyviä harjoitusajoneuvoja. Kartdromessa on sisärata, jossa kart-autoja voivat ajaa kaikki vähintään 7-vuotiaat.

Lisätietoja kaikista aktiviteeteista, vaatimuksista ja ammattikilpa-ajoista löydät kilparadan verkkosivuilta.

Dubai Autodromen jännitys, elämykset ja moottoreiden jylinä löytyvät Dubai Motor Citystä, joka sijaitsee noin 30 minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Paikan päällä on maksuton pysäköinti.


Alueen Dubai Autodrome opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 501 majoitusliikettä kohteen Dubai Autodrome lähellä
Park Inn by Radisson Dubai Motor City 54 €
Park Inn by Radisson Dubai Motor City

Park Inn by Radisson Dubai Motor City

Turin Boulevard Road 125/126, Dubai Motor City, Dubai
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Dubai Autodrome (kilparata) on 2,6 kilometrin ja Arabian Ranches Golf Club (golfkeskus) on 4,3 kilometrin päässä tästä ostosalueella sijaitsevasta hotellista. Jumeirah Golf Estates (golfkeskus) ja Ski Dubai (hiihtokeskus) ovat myös 15 kilometrin päässä.

  J5 One Bedroom Uptown Motorcity 95 €
  J5 One Bedroom Uptown Motorcity

  J5 One Bedroom Uptown Motorcity

  Sherlock House 2, Sherlock Street, Dubai, Dubai
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Dubailand (huvipuisto), Dubai Autodrome (kilparata) ja Arabian Ranches Golf Club (golfkeskus) sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Dubai Sports City (urheilukeskus) sijaitsee 3,6 kilometrin päässä.

   J5 Holiday Homes 3BR Apartment 179 €
   J5 Holiday Homes 3BR Apartment

   J5 Holiday Homes 3BR Apartment

   2D01 Green Community, Motor City, Dubai, Dubai
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Dubai Sports City (urheilukeskus), Dubai Autodrome (kilparata) ja Dubailand (huvipuisto) sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Dubai International Stadium sijaitsee 2,7 kilometrin päässä.

    J5 Holiday Homes Studio Motor City 70 €
    J5 Holiday Homes Studio Motor City

    J5 Holiday Homes Studio Motor City

    Uptown Motor City, Sherlock Circus 1, Dubai, Dubai
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Dubailand (huvipuisto), Dubai Autodrome (kilparata) ja Arabian Ranches Golf Club (golfkeskus) sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Dubai Sports City (urheilukeskus) sijaitsee 3,7 kilometrin päässä.

     Piks Key - Lincoln Park Sheffield
     Piks Key - Lincoln Park Sheffield

     Piks Key - Lincoln Park Sheffield

     Lincoln Park Sheffiled, Arjan, Dubai, Dubai
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Dubai Science Parkin yritysalue ja Dubai Butterfly Garden sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Dubai Autodrome (kilparata) ja Arabian Ranches Golf Club (golfkeskus) ovat myös 10 kilometrin päässä.

      Treppan Hotel & Suites by Fakhruddin 43 €
      Treppan Hotel & Suites by Fakhruddin

      Treppan Hotel & Suites by Fakhruddin

      Dubai Sports City, Dubai
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Dubai International Stadium ja Dubai Sports City (urheilukeskus) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Dubai Autodrome (kilparata) ja Dubailand (huvipuisto) ovat myös 5 kilometrin päässä.

       Studio One Hotel 41 €
       Studio One Hotel

       Studio One Hotel

       Dubai Studio City, Dubai
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Dubailand (huvipuisto), Dubai Autodrome (kilparata) ja Arabian Ranches Golf Club (golfkeskus) sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Dubai Sports City (urheilukeskus) sijaitsee 4,5 kilometrin päässä.

        The S Hotel Al Barsha 38 €
        The S Hotel Al Barsha

        The S Hotel Al Barsha

        Al Barsha, South Umm Suqeim Road, PO Box 66756, Dubai, Dubai
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Dubai Science Parkin yritysalue on 0,1 kilometrin ja Dubailand (huvipuisto) on 4,3 kilometrin päässä tästä hotellista. Dubai Butterfly Garden sijaitsee 2 kilometrin päässä.