Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Dubai Autodrome

Kiinnitä turvavyö ja kellota nopein aika ammattikilparadalla huipputehokkaalla autolla, moottoripyörällä tai kart-autolla tai tuo oma autosi kierrokselle.

Hyppää kilpa-auton ratin taakse ja tunne sen hevosvoimat kiihdyttäessäsi Dubai Autodromen kilparadalla. Moottoriurheilurata tarjoaa ajajille myös mahdollisuuden testata oman autonsa tai moottoripyöränsä suorituskyvyn radalla.

Dubai Autodromella on 5,4 kilometrin pituinen rata, joka on saanut maailman moottoriurheilua johtavan Kansainvälisen autoliiton (FIA) virallisen tunnustuksen. Paikalla on myös kart-ratoja ja autokoulu.

Hio ajotaitojasi erilaisilla huippuautoilla, joita ovat esimerkiksi Audi TT, F1-tyyliset yhden istuttavat autot ja Renault Clio City Cup. Ajoaika on noin kaksi tuntia, johon sisältyy kilpa-ajo-opettajien opastus, kierrosajot ja todistusten jako.   

Testaa oman autosi suorituskyky tätä varten tarkoitettuina ajopäivinä. Tässä turvallisessa ja valvotussa ympäristössä voit ajaa radalla ilman yleisten liikennesääntöjen asettamia rajoitteita. Moottoripyöräilijät voivat myös kokeilla moottoripyöriensä suorituskykyä erityisinä moottoripyörille varattuina ajopäivinä. Kaikkien ajoneuvojen on oltava tieliikennekelpoisia, ja niiden turvallisuus on tarkistettava ennen niiden päästämistä radalle. Kuljettajilla on myös oltava voimassaoleva ajokortti.

Nuorempia vierailijoita ei ole unohdettu, sillä Dubai Autodromessa on tarjolla ”ensimmäinen ajokokemus”, jolloin 12–18-vuotiaat lapset voivat ajaa radalla ammattiopettajan kanssa. Ajokorttia ei tarvita.

Monet nykyisistä huippukilpakuskeista ovat aloittaneet uransa lapsina kart-autoilla. Dubai Autodromen Kartdromessa huomaat, miksi kart-autot ovat niin hyviä harjoitusajoneuvoja. Kartdromessa on sisärata, jossa kart-autoja voivat ajaa kaikki vähintään 7-vuotiaat.

Lisätietoja kaikista aktiviteeteista, vaatimuksista ja ammattikilpa-ajoista löydät kilparadan verkkosivuilta.

Dubai Autodromen jännitys, elämykset ja moottoreiden jylinä löytyvät Dubai Motor Citystä, joka sijaitsee noin 30 minuutin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Paikan päällä on maksuton pysäköinti.


Alueen Dubai Autodrome opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 729 majoitusliikettä kohteen Dubai Autodrome lähellä
FIVE Jumeirah Village Dubai 89 €
FIVE Jumeirah Village Dubai

FIVE Jumeirah Village Dubai

Jumeirah Village Circle, Dubai
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Dubai Autodrome, Ski Dubai (hiihtokeskus) ja Mall of the Emirates sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä hotellista, josta on suora yhteys rannalle. Arabian Ranches Golf Club ja Dubai Marina ovat myös 15 kilometrin päässä.

  Park Inn by Radisson Dubai Motor City 59 €
  Park Inn by Radisson Dubai Motor City

  Park Inn by Radisson Dubai Motor City

  Turin Boulevard Road 125/126, Dubai Motor City, Dubai
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Dubai Autodrome on 2,6 kilometrin ja Arabian Ranches Golf Club on 4,3 kilometrin päässä tästä ostosalueella sijaitsevasta hotellista. Ski Dubai (hiihtokeskus) ja Mall of the Emirates ovat myös 15 kilometrin päässä.

   J5 One Bedroom Uptown Motorcity 119 €
   J5 One Bedroom Uptown Motorcity

   J5 One Bedroom Uptown Motorcity

   Sherlock House 2, Sherlock Street, Dubai, Dubai
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Dubailand (huvipuisto), Dubai Autodrome ja Arabian Ranches Golf Club sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Dubai Sports City (urheilukeskus) sijaitsee 3,6 kilometrin päässä.

    J5 Holiday Homes 3BR Apartment 306 €
    J5 Holiday Homes 3BR Apartment

    J5 Holiday Homes 3BR Apartment

    2D01 Green Community, Motor City, Dubai, Dubai
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Dubai Sports City (urheilukeskus), Dubai Autodrome ja Dubailand (huvipuisto) sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Dubai International Stadium sijaitsee 2,7 kilometrin päässä.

     J5 Holiday Homes Studio Motor City 116 €
     J5 Holiday Homes Studio Motor City

     J5 Holiday Homes Studio Motor City

     Uptown Motor City, Sherlock Circus 1, Dubai, Dubai
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Dubailand (huvipuisto), Dubai Autodrome ja Arabian Ranches Golf Club sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Dubai Sports City (urheilukeskus) sijaitsee 3,7 kilometrin päässä.

      Signature Holiday Home -Lincoln park B 81 €
      Signature Holiday Home -Lincoln park B

      Signature Holiday Home -Lincoln park B

      Lincoln park B South b 3rd, Dubai, Dubai
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Dubai Butterfly Garden on 1 kilometrin ja Dubailand (huvipuisto) on 2,8 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Dubai Science Parkin yritysalue sijaitsee 1,7 kilometrin päässä.

       Piks Key - Lincoln Park Sheffield
       Piks Key - Lincoln Park Sheffield

       Piks Key - Lincoln Park Sheffield

       Lincoln Park Sheffiled, Arjan, Dubai, Dubai
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Dubai Science Parkin yritysalue ja Dubai Butterfly Garden sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Dubai Autodrome ja Arabian Ranches Golf Club ovat myös 10 kilometrin päässä.

        Studio One Hotel 85 €
        Studio One Hotel

        Studio One Hotel

        Dubai Studio City, Dubai
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Dubailand (huvipuisto), Dubai Autodrome ja Arabian Ranches Golf Club sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Dubai Sports City (urheilukeskus) sijaitsee 4,5 kilometrin päässä.