Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Dundeen yliopisto

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Dundeen yliopisto. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Dundeen yliopisto, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Dundeen yliopisto paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Dundeen yliopisto upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Dundeen yliopisto? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Dundeen yliopisto lähellä kohdetta Dundeen yliopisto. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Dundeen yliopisto, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 314 majoitusliikettä kohteen Dundeen yliopisto lähellä
Apex City Quay Hotel & Spa 57 €
Apex City Quay Hotel & Spa

Apex City Quay Hotel & Spa

1 West Victoria Dock Road, Dundee, Skotlanti
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  HMS Unicorn (museolaiva), Discovery Point (museo) ja V&A Dundee sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Verdant Works (museo) ja Dundeen yliopisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Dundee Tay Bridgen asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hampton By Hilton Dundee City Center 57 €
  Hampton By Hilton Dundee City Center

  Hampton By Hilton Dundee City Center

  1 Argyllgait, Dundee, Skotlanti
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Howff Burial Ground (hautausmaa), Verdant Works (museo) ja Dundeen yliopisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta hotellista. Discovery Point (museo) ja V&A Dundee ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Dundee Tay Bridgen asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   Sleeperz Hotel Dundee 56 €
   Sleeperz Hotel Dundee

   Sleeperz Hotel Dundee

   2 South Union Street, Dundee, Skotlanti
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    City Square (aukio), V&A Dundee ja Discovery Point (museo) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Dundeen yliopisto ja Verdant Works (museo) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Dundee Tay Bridgen asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Holiday Inn Express Dundee 57 €
    Holiday Inn Express Dundee

    Holiday Inn Express Dundee

    41 Dock Street, Dundee, Skotlanti
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     City Square (aukio), Discovery Point (museo) ja V&A Dundee sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta hotellista. Verdant Works (museo) ja Dundeen yliopisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Dundee Tay Bridgen asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Malmaison Dundee 56 €
     Malmaison Dundee

     Malmaison Dundee

     44 Whitehall Crescent, Dundee, Skotlanti
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      City Square (aukio), Discovery Point (museo) ja V&A Dundee sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä romanttisesta hotellista. Verdant Works (museo) ja Dundeen yliopisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Dundee Tay Bridgen asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

      Best Western Queens Hotel 62 €
      Best Western Queens Hotel

      Best Western Queens Hotel

      160 Nethergate, Dundee, Skotlanti
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Dundee Contemporary Arts Centre (nykytaiteen keskus) ja Dundeen yliopisto sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Discovery Point (museo) ja Verdant Works (museo) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Dundee Tay Bridgen asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       Westport Serviced Apartments 102 €
       Westport Serviced Apartments

       Westport Serviced Apartments

       138 West Marketgait, Dundee, Skotlanti
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Dundee Repertory Theatre, Verdant Works (museo) ja Discovery Point (museo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta luksusluokan huoneistohotellista. Dundeen yliopisto ja V&A Dundee ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Dundee Tay Bridgen asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Urban Quarters Serviced Apartments
        Urban Quarters Serviced Apartments

        Urban Quarters Serviced Apartments

        26 South Tay Street, Dundee, Skotlanti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Dundee Repertory Theatre, Verdant Works (museo) ja Discovery Point (museo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Dundeen yliopisto ja V&A Dundee ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Dundee Tay Bridgen asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.