Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Egeskovin linna

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Egeskovin linna. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Egeskovin linna, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Egeskovin linna paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Egeskovin linna upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Egeskovin linna? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Egeskovin linna lähellä kohdetta Egeskovin linna. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Egeskovin linna, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 537 majoitusliikettä kohteen Egeskovin linna lähellä
Midtfyns Ferieby 88 €
Midtfyns Ferieby

Midtfyns Ferieby

Søvej 32, Ringe
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Egeskovin linna (Egeskov Slot) on 9 kilometrin päässä tästä hotellista. Mullerup Hovedbygning ja Odense Congress Centerin konferenssikeskus sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Hans Christian Andersenin museo ja Odensen eläintarha ovat myös 25 kilometrin päässä. Ringen asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  5 Hengen Loma-asunto Faaborgissa
  5 Hengen Loma-asunto Faaborgissa

  5 Hengen Loma-asunto Faaborgissa

  MELLEMHAVERNE 38, Fåborg, Etelä-Tanska
    
   0.0 kautta 5.0 Tähteä

   Egeskovin linna (Egeskov Slot), Faaborg Golf Club (golf-klubi) ja Faaborg Kirke Helligaandskirken ovat 15 kilometrin päässä tästä lomakodista. Faaborg Museum (museo) ja Hornen kirkko ovat myös 20 kilometrin päässä.

   Viihtyisä Vanha Maalaistalo Funenissä
   Viihtyisä Vanha Maalaistalo Funenissä

   Viihtyisä Vanha Maalaistalo Funenissä

   Højrupvej, 54, Fåborg, Etelä-Tanska
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Holstenshuusin linnan puisto, Egeskovin linna (Egeskov Slot) ja Faaborg Golf Club (golf-klubi) ovat 15 kilometrin päässä tästä lomakodista. Faaborg Kirke Helligaandskirken ja Faaborg Museum (museo) ovat myös 15 kilometrin päässä.

    Best Western Plus Hotel Svendborg 94 €
    Best Western Plus Hotel Svendborg

    Best Western Plus Hotel Svendborg

    Centrumpladsen 1, Svendborg, Fyn
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Sosiaaliturvamuseo, Naturama (museo) ja Maritimt Center (merenkulkukeskus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Christiansminden ranta sijaitsee 2,7 kilometrin päässä. Svendborgin asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Svendborg Vestin asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

     Täydellinen Seminaareihin ja Perhejuhliin
     Täydellinen Seminaareihin ja Perhejuhliin

     Täydellinen Seminaareihin ja Perhejuhliin

     Ellestedvej, Ørbæk, Etelä-Tanska
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Mullerup Hovedbygning, Egeskovin linna (Egeskov Slot) ja Nyborg Faestning ovat 20 kilometrin päässä tästä lomakodista. Torvet (tori) ja Langeskov Planteskole ovat myös 20 kilometrin päässä.

      Urt-Have Bed & Breakfast
      Urt-Have Bed & Breakfast

      Urt-Have Bed & Breakfast

      Langemarken 31, Vester Skerninge, Faaborg
        
       2.5 kautta 5.0 Tähteä

       Sosiaaliturvamuseo, Naturama (museo) ja Maritimt Center (merenkulkukeskus) ovat 15 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Christiansminden ranta ja Faaborg Museum (museo) ovat myös 15 kilometrin päässä.

       Hotel Ærø - Svendborg 127 €
       Hotel Ærø - Svendborg

       Hotel Ærø - Svendborg

       Brogade 1-3, Svendborg
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Maritimt Center (merenkulkukeskus), Naturama (museo) ja Sosiaaliturvamuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Valdemarin linna (Valdemars Slot) ja Broholm Castle ovat myös 15 kilometrin päässä. Svendborgin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Svendborg Vestin asema 29 minuutin kävelymatkan päässä.

        Lehnshøj Bed & Breakfast 92 €
        Lehnshøj Bed & Breakfast

        Lehnshøj Bed & Breakfast

        203 Fåborgvej, Svendborg
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Sosiaaliturvamuseo, Naturama (museo) ja Maritimt Center (merenkulkukeskus) 5 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Christiansminden ranta ja Troense merenkulkumuseo ovat myös 10 kilometrin päässä.