Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 895 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Eiffel-torni

Mikään muu rakennus ei edusta Pariisia yhtä yksiselitteisesti kuin takorautainen Eiffel-torni.

Seinen ja Champ de Marsin puiston vieressä sijaitsevaa 323 metriä korkeaa Eiffel-tornia käy katsomassa yli 7 miljoonaa ihmistä vuodessa. Tornissa on kaksi ravintolaa, joista toinen on toisessa kerroksessa sijaitseva legendaarinen Le Jules Verne, sekä kolme näköalatasannetta.

Ellet tyydy nauttimaan omia piknikeväitäsi viehättävässä puistossa tornin juurella, torniin pääsy edellyttää pääsylipun ostamista. Pääsylipun hinta määräytyy sen mukaan, mihin kerrokseen asti haluat mennä ja miten sinne menet: hissillä, portaita pitkin (704 askelmaa johdattavat toiseen kerrokseen) tai käyttämällä kumpaakin. Myös ensimmäiseen kerrokseen pääsee hissillä. Portaita sinne on pohjakerroksesta noin 300. Ensimmäisessä kerroksessa on tietotauluja, auditorio tornin historiaa esittelevien filmien näyttämistä varten ja näyttelytila, jossa on esillä monumentin innoittamaa taidetta.

Ensimmäisestä kerroksesta voit nousta toiseen kerrokseen hissillä tai portaita pitkin. Toisessa kerroksessa on matkamuistomyymälöitä, lisää tornin ja vanhan hydraulisen hissin rakentamista käsitteleviä näyttelyitä sekä lasilattia, jonka läpi on pyörryttävä näkymä suoraan alas maahan.

275 metrin korkeudessa olevalle 360 asteen näköalatasanteelle pääsee vain hissillä. Sieltä voit ihastella maisemia kaikkialle Pariisiin ja sen lähialueille. Nauti retkesi päätteeksi lasillinen kuplivaa Eiffel-tornin samppanjabaarissa. Vaikutu maisemista, jotka avautuvat tästä aluksi vain tilapäiseksi suunnitellusta rakennuksesta. Tutustu myös tornin rakennustekniikkaan, joka yhtä lailla tekee vaikutuksen. Gustave Eiffelin suunnittelema ja vuonna 1889 valmistunut torni rakennettiin maailmannäyttelyä varten. Se kuitenkin säilytettiin, kun selvisi, että se soveltuu mainiosti myös radiomastoksi.

Elleivät huonot sääolosuhteet (jää, lumi, tuuli) estä, Eiffel-torni on avoinna joka päivä. Kesäkuukausina aukioloajat ovat muita kuukausia pidemmät. Vilkkaimpina kuukausina kerrokset voidaan tilapäisesti tarpeen mukaan sulkea, kunnes niihin mahtuu taas lisää ihmisiä. Varaa Eiffel-tornissa käyntiin ainakin kolme tuntia; jonot voivat olla pitkät ja portaiden nouseminen on hidasta. Vaikket olisikaan kiinnostunut nousemisesta torniin, älä jätä väliin jokailtaista valoesitystä. 20 000 vilkkuvaa valoa muuntavat Eiffel-tornin hohtavaksi majakaksi. Esitys alkaa illan hämärryttyä, ja valoesitys toistuu yhtäjaksoisesti viiden minuutin välein pitkälle yöhön.

Eiffel-torniin pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä, kuten bussilla, metrolla ja junalla. Alue on vilkkaasti liikennöity, joten pysäköintipaikan löytäminen voi olla vaikeaa.


Alueen Eiffel-torni opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 4 714 majoitusliikettä kohteen Eiffel-torni lähellä
Pullman Paris Tour Eiffel 255 €
Pullman Paris Tour Eiffel

Pullman Paris Tour Eiffel

18 avenue de Suffren, Paris
   
  4,4
  /5 (2 593 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Champ de Mars (puisto) ja Eiffel-torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Palais de Chaillot (historiallinen rakennus) ja Les Invalides (kirkko) ovat myös 2 kilometrin päässä. Tour Eiffelin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Bir-Hakeimin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Mercure Paris Centre Tour Eiffel 136 €
  Mercure Paris Centre Tour Eiffel

  Mercure Paris Centre Tour Eiffel

  20 Rue Jean Rey, Paris
    
   4,1
   /5 (5 618 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Champ de Mars (puisto) ja Eiffel-torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Palais de Chaillot (historiallinen rakennus) ja Les Invalides (kirkko) ovat myös 3 kilometrin päässä. Tour Eiffelin asema ja Bir-Hakeimin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hôtel Eiffel Blomet 134 €
   Hôtel Eiffel Blomet

   Hôtel Eiffel Blomet

   78 Rue Blomet, Paris
     
    4,8
    /5 (425 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Rue du Commerce, Tour Montparnasse (tornitalo) ja Paris Expo Porte de Versailles sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Eiffel-torni ja Les Invalides (kirkko) ovat myös 3 kilometrin päässä. Vaugirardin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Volontairesin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Grand Hotel Leveque 98 €
    Grand Hotel Leveque

    Grand Hotel Leveque

    29 rue Cler, Paris
      
     3,8
     /5 (573 arvostelua)
     3.0 kautta 5.0

     Rue Cler, Eiffel-torni ja Les Invalides (kirkko) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Musée Rodin ja Champ de Mars (puisto) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. École Militairen asema ja La Tour-Maubourgin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Eiffel Rive Gauche 108 €
     Eiffel Rive Gauche

     Eiffel Rive Gauche

     6 Rue Du Gros Caillou, Paris
       
      3,5
      /5 (304 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      Rue Cler, Eiffel-torni ja Champ de Mars (puisto) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Les Invalides (kirkko) ja Musée Rodin ovat myös 2 kilometrin päässä. École Militairen asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja La Tour-Maubourgin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel La Bourdonnais 158 €
      Hotel La Bourdonnais

      Hotel La Bourdonnais

      111 Avenue De La Bourdonnais, Paris
        
       4,4
       /5 (341 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Rue Cler, Eiffel-torni ja Les Invalides (kirkko) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Champ de Mars (puisto) ja Musée Rodin ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. École Militairen asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja La Tour-Maubourgin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Eiffel Turenne 82 €
       Hotel Eiffel Turenne

       Hotel Eiffel Turenne

       20 Avenue De Tourville, Paris
         
        4,4
        /5 (514 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        Rue Cler ja Les Invalides (kirkko) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Eiffel-torni ja Musée Rodin ovat myös 2 kilometrin päässä. École Militairen asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja La Tour-Maubourgin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Le Derby Alma 158 €
        Le Derby Alma

        Le Derby Alma

        8 Avenue Rapp, Paris
          
         4,4
         /5 (531 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Pariisin amerikkalainen kirjasto, Eiffel-torni ja Champ de Mars (puisto) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huvielämän keskuksessa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Palais de Chaillot (historiallinen rakennus) ja Les Invalides (kirkko) ovat myös 2 kilometrin päässä. Paris Pont-de-l'Alman asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Alma-Marceaun asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.