Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Eiffel-torni

Mikään muu rakennus ei edusta Pariisia yhtä yksiselitteisesti kuin takorautainen Eiffel-torni.

Seinen ja Champ de Marsin puiston vieressä sijaitsevaa 323 metriä korkeaa Eiffel-tornia käy katsomassa yli 7 miljoonaa ihmistä vuodessa. Tornissa on kaksi ravintolaa, joista toinen on toisessa kerroksessa sijaitseva legendaarinen Le Jules Verne, sekä kolme näköalatasannetta.

Ellet tyydy nauttimaan omia piknikeväitäsi viehättävässä puistossa tornin juurella, torniin pääsy edellyttää pääsylipun ostamista. Pääsylipun hinta määräytyy sen mukaan, mihin kerrokseen asti haluat mennä ja miten sinne menet: hissillä, portaita pitkin (704 askelmaa johdattavat toiseen kerrokseen) tai käyttämällä kumpaakin. Myös ensimmäiseen kerrokseen pääsee hissillä. Portaita sinne on pohjakerroksesta noin 300. Ensimmäisessä kerroksessa on tietotauluja, auditorio tornin historiaa esittelevien filmien näyttämistä varten ja näyttelytila, jossa on esillä monumentin innoittamaa taidetta.

Ensimmäisestä kerroksesta voit nousta toiseen kerrokseen hissillä tai portaita pitkin. Toisessa kerroksessa on matkamuistomyymälöitä, lisää tornin ja vanhan hydraulisen hissin rakentamista käsitteleviä näyttelyitä sekä lasilattia, jonka läpi on pyörryttävä näkymä suoraan alas maahan.

275 metrin korkeudessa olevalle 360 asteen näköalatasanteelle pääsee vain hissillä. Sieltä voit ihastella maisemia kaikkialle Pariisiin ja sen lähialueille. Nauti retkesi päätteeksi lasillinen kuplivaa Eiffel-tornin samppanjabaarissa. Vaikutu maisemista, jotka avautuvat tästä aluksi vain tilapäiseksi suunnitellusta rakennuksesta. Tutustu myös tornin rakennustekniikkaan, joka yhtä lailla tekee vaikutuksen. Gustave Eiffelin suunnittelema ja vuonna 1889 valmistunut torni rakennettiin maailmannäyttelyä varten. Se kuitenkin säilytettiin, kun selvisi, että se soveltuu mainiosti myös radiomastoksi.

Elleivät huonot sääolosuhteet (jää, lumi, tuuli) estä, Eiffel-torni on avoinna joka päivä. Kesäkuukausina aukioloajat ovat muita kuukausia pidemmät. Vilkkaimpina kuukausina kerrokset voidaan tilapäisesti tarpeen mukaan sulkea, kunnes niihin mahtuu taas lisää ihmisiä. Varaa Eiffel-tornissa käyntiin ainakin kolme tuntia; jonot voivat olla pitkät ja portaiden nouseminen on hidasta. Vaikket olisikaan kiinnostunut nousemisesta torniin, älä jätä väliin jokailtaista valoesitystä. 20 000 vilkkuvaa valoa muuntavat Eiffel-tornin hohtavaksi majakaksi. Esitys alkaa illan hämärryttyä, ja valoesitys toistuu yhtäjaksoisesti viiden minuutin välein pitkälle yöhön.

Eiffel-torniin pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä, kuten bussilla, metrolla ja junalla. Alue on vilkkaasti liikennöity, joten pysäköintipaikan löytäminen voi olla vaikeaa.


Alueen Eiffel-torni opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 8 172 majoitusliikettä kohteen Eiffel-torni lähellä
Pullman Paris Tour Eiffel 255 €
Pullman Paris Tour Eiffel

Pullman Paris Tour Eiffel

18 avenue de Suffren, Entrée au 22 rue Jean Rey, Pariisi, Paris
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Eiffel-torni ja Marskenttä sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Palais de Chaillot ja Rue Cler ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Tour Eiffelin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Bir-Hakeimin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Shangri-La Hotel Paris 800 €
  Shangri-La Hotel Paris

  Shangri-La Hotel Paris

  10 Avenue d'Iena, Pariisi, Paris
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Palais de Chaillot, Eiffel-torni ja Place du Trocadero (puisto) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä palatsista. Marskenttä ja Champs-Élysées ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Ienan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Boissièren asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Mercure Paris Centre Tour Eiffel 155 €
   Mercure Paris Centre Tour Eiffel

   Mercure Paris Centre Tour Eiffel

   20 Rue Jean Rey, Pariisi, Paris
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Eiffel-torni, Champs-Élysées ja Riemukaari sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Paris Expo Porte de Versailles ja Louvre ovat myös 5 kilometrin päässä. Tour Eiffelin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Bir-Hakeimin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Eiffel Rive Gauche 65 €
    Eiffel Rive Gauche

    Eiffel Rive Gauche

    6 Rue Du Gros Caillou, Pariisi, Paris
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Rue Cler, Marskenttä ja Eiffel-torni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Les Invalides ja Avenue Montaigne ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. École Militairen asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja La Tour-Maubourgin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Rayz Eiffel 114 €
     Rayz Eiffel

     Rayz Eiffel

     77 avenue bosquet, Pariisi
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Eiffel-torni on 1 kilometrin ja päässä tästä hotellista. Riemukaari ja Luxemburgin puisto sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Paris Expo Porte de Versailles ja Louvre ovat myös 5 kilometrin päässä. École Militairen asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja La Tour-Maubourgin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Novotel Paris Centre Tour Eiffel 139 €
      Novotel Paris Centre Tour Eiffel

      Novotel Paris Centre Tour Eiffel

      61 Quai De Grenelle, Pariisi, Paris
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Rue du Commerce, Eiffel-torni ja Marskenttä sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Palais de Chaillot ja Rue Cler ovat myös 3 kilometrin päässä. Charles Michelsin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Javel-André Citroënin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Grand Hotel Leveque 107 €
       Grand Hotel Leveque

       Grand Hotel Leveque

       29 rue Cler, Pariisi, Paris
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Rue Cler, Les Invalides ja Marskenttä sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Musée Rodin ja Eiffel-torni ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. La Tour-Maubourgin asema ja École Militairen asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hôtel Plaza Athénée - Dorchester Collection 1 100 €
        Hôtel Plaza Athénée - Dorchester Collection

        Hôtel Plaza Athénée - Dorchester Collection

        25 Avenue Montaigne, Pariisi, Paris
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Avenue Montaigne ja Champs-Élysées sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan palatsista. Grand Palais ja Lido ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Alma-Marceaun asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Franklin D. Rooseveltin metroasema 6 minuutin kävelymatkan päässä.