Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Eiffel-torni

Mikään muu rakennus ei edusta Pariisia yhtä yksiselitteisesti kuin takorautainen Eiffel-torni.

Seinen ja Champ de Marsin puiston vieressä sijaitsevaa 323 metriä korkeaa Eiffel-tornia käy katsomassa yli 7 miljoonaa ihmistä vuodessa. Tornissa on kaksi ravintolaa, joista toinen on toisessa kerroksessa sijaitseva legendaarinen Le Jules Verne, sekä kolme näköalatasannetta.

Ellet tyydy nauttimaan omia piknikeväitäsi viehättävässä puistossa tornin juurella, torniin pääsy edellyttää pääsylipun ostamista. Pääsylipun hinta määräytyy sen mukaan, mihin kerrokseen asti haluat mennä ja miten sinne menet: hissillä, portaita pitkin (704 askelmaa johdattavat toiseen kerrokseen) tai käyttämällä kumpaakin. Myös ensimmäiseen kerrokseen pääsee hissillä. Portaita sinne on pohjakerroksesta noin 300. Ensimmäisessä kerroksessa on tietotauluja, auditorio tornin historiaa esittelevien filmien näyttämistä varten ja näyttelytila, jossa on esillä monumentin innoittamaa taidetta.

Ensimmäisestä kerroksesta voit nousta toiseen kerrokseen hissillä tai portaita pitkin. Toisessa kerroksessa on matkamuistomyymälöitä, lisää tornin ja vanhan hydraulisen hissin rakentamista käsitteleviä näyttelyitä sekä lasilattia, jonka läpi on pyörryttävä näkymä suoraan alas maahan.

275 metrin korkeudessa olevalle 360 asteen näköalatasanteelle pääsee vain hissillä. Sieltä voit ihastella maisemia kaikkialle Pariisiin ja sen lähialueille. Nauti retkesi päätteeksi lasillinen kuplivaa Eiffel-tornin samppanjabaarissa. Vaikutu maisemista, jotka avautuvat tästä aluksi vain tilapäiseksi suunnitellusta rakennuksesta. Tutustu myös tornin rakennustekniikkaan, joka yhtä lailla tekee vaikutuksen. Gustave Eiffelin suunnittelema ja vuonna 1889 valmistunut torni rakennettiin maailmannäyttelyä varten. Se kuitenkin säilytettiin, kun selvisi, että se soveltuu mainiosti myös radiomastoksi.

Elleivät huonot sääolosuhteet (jää, lumi, tuuli) estä, Eiffel-torni on avoinna joka päivä. Kesäkuukausina aukioloajat ovat muita kuukausia pidemmät. Vilkkaimpina kuukausina kerrokset voidaan tilapäisesti tarpeen mukaan sulkea, kunnes niihin mahtuu taas lisää ihmisiä. Varaa Eiffel-tornissa käyntiin ainakin kolme tuntia; jonot voivat olla pitkät ja portaiden nouseminen on hidasta. Vaikket olisikaan kiinnostunut nousemisesta torniin, älä jätä väliin jokailtaista valoesitystä. 20 000 vilkkuvaa valoa muuntavat Eiffel-tornin hohtavaksi majakaksi. Esitys alkaa illan hämärryttyä, ja valoesitys toistuu yhtäjaksoisesti viiden minuutin välein pitkälle yöhön.

Eiffel-torniin pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä, kuten bussilla, metrolla ja junalla. Alue on vilkkaasti liikennöity, joten pysäköintipaikan löytäminen voi olla vaikeaa.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 5 097 majoitusliikettä kohteen Eiffel-torni lähellä
Mercure Paris Centre Tour Eiffel 141 €
Mercure Paris Centre Tour Eiffel

Mercure Paris Centre Tour Eiffel

20 Rue Jean Rey, Paris
   
  4,1
  /5 (5 734 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Eiffel-torni, Champs-Élysées ja Opéra Garnierin oopperatalo sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä hotellista. Paris Expo Porte de Versailles ja Luxemburgin puisto ovat myös 10 kilometrin päässä.

  Pullman Paris Tour Eiffel 232 €
  Pullman Paris Tour Eiffel

  Pullman Paris Tour Eiffel

  18 avenue de Suffren, Paris
    
   4,4
   /5 (2 697 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Kaupungin ytimessä sijaitseva hotelli, jonka lähellä on Eiffel-torni ja Champ de Mars (puisto). Lähistöllä sijaitsee myös Rue Cler ja Place du Trocadero (puisto).

   Hotel Duquesne Eiffel 135 €
   Hotel Duquesne Eiffel

   Hotel Duquesne Eiffel

   23 Avenue Duquesne, Paris
     
    4,4
    /5 (1 125 arvostelua)
    3.0 kautta 5.0

    Les Invalides (kirkko), Eiffel-torni ja Champ de Mars (puisto) ovat 10 kilometrin päässä tästä hotellista. Tour Montparnasse (tornitalo) ja Lido ovat myös 10 kilometrin päässä.

    Eiffel Rive Gauche 81 €
    Eiffel Rive Gauche

    Eiffel Rive Gauche

    6 Rue Du Gros Caillou, Paris
      
     3,5
     /5 (355 arvostelua)
     3.0 kautta 5.0

     Rue Cler, Champ de Mars (puisto) ja Eiffel-torni sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Les Invalides (kirkko) ja Champs-Élysées ovat myös 2 kilometrin päässä. École Militairen asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja La Tour-Maubourgin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hôtel Eiffel Blomet 133 €
     Hôtel Eiffel Blomet

     Hôtel Eiffel Blomet

     78 Rue Blomet, Paris
       
      4,8
      /5 (488 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Musée Rodin, d'Orsayn museo ja Lido sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Palais Royal (historiallinen rakennus) ja Les Halles ovat myös 5 kilometrin päässä. Segurin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dupleixin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Eiffel Turenne 77 €
      Hotel Eiffel Turenne

      Hotel Eiffel Turenne

      20 Avenue De Tourville, Paris
        
       4,4
       /5 (546 arvostelua)
       3.0 kautta 5.0

       Les Invalides (kirkko), Rue Cler ja d'Orsayn museo ovat 10 kilometrin päässä tästä hotellista. Tour Montparnasse (tornitalo) ja Lido ovat myös 10 kilometrin päässä.

       Novotel Paris Centre Tour Eiffel 135 €
       Novotel Paris Centre Tour Eiffel

       Novotel Paris Centre Tour Eiffel

       61 Quai De Grenelle, Paris
         
        3,9
        /5 (2 121 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Rue du Commerce, Aquaboulevard (teemapuisto) ja Champs-Élysées sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Rue Cler ja Galeries Lafayette (tavaratalo)ovat myös 10 kilometrin päässä.

        Hôtel Yooma Urban Lodge 95 €
        Hôtel Yooma Urban Lodge

        Hôtel Yooma Urban Lodge

        51 quai de Grenelle, Paris
          
         4,2
         /5 (510 arvostelua)
         3.0 kautta 5.0

         Eiffel-torni, Champ de Mars (puisto) ja Champs-Élysées ovat 10 kilometrin päässä tästä hotellista. Lido ja Rue Cler ovat myös 10 kilometrin päässä.