Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Eiffel-torni

Mikään muu rakennus ei edusta Pariisia yhtä yksiselitteisesti kuin takorautainen Eiffel-torni.

Seinen ja Champ de Marsin puiston vieressä sijaitsevaa 323 metriä korkeaa Eiffel-tornia käy katsomassa yli 7 miljoonaa ihmistä vuodessa. Tornissa on kaksi ravintolaa, joista toinen on toisessa kerroksessa sijaitseva legendaarinen Le Jules Verne, sekä kolme näköalatasannetta.

Ellet tyydy nauttimaan omia piknikeväitäsi viehättävässä puistossa tornin juurella, torniin pääsy edellyttää pääsylipun ostamista. Pääsylipun hinta määräytyy sen mukaan, mihin kerrokseen asti haluat mennä ja miten sinne menet: hissillä, portaita pitkin (704 askelmaa johdattavat toiseen kerrokseen) tai käyttämällä kumpaakin. Myös ensimmäiseen kerrokseen pääsee hissillä. Portaita sinne on pohjakerroksesta noin 300. Ensimmäisessä kerroksessa on tietotauluja, auditorio tornin historiaa esittelevien filmien näyttämistä varten ja näyttelytila, jossa on esillä monumentin innoittamaa taidetta.

Ensimmäisestä kerroksesta voit nousta toiseen kerrokseen hissillä tai portaita pitkin. Toisessa kerroksessa on matkamuistomyymälöitä, lisää tornin ja vanhan hydraulisen hissin rakentamista käsitteleviä näyttelyitä sekä lasilattia, jonka läpi on pyörryttävä näkymä suoraan alas maahan.

275 metrin korkeudessa olevalle 360 asteen näköalatasanteelle pääsee vain hissillä. Sieltä voit ihastella maisemia kaikkialle Pariisiin ja sen lähialueille. Nauti retkesi päätteeksi lasillinen kuplivaa Eiffel-tornin samppanjabaarissa. Vaikutu maisemista, jotka avautuvat tästä aluksi vain tilapäiseksi suunnitellusta rakennuksesta. Tutustu myös tornin rakennustekniikkaan, joka yhtä lailla tekee vaikutuksen. Gustave Eiffelin suunnittelema ja vuonna 1889 valmistunut torni rakennettiin maailmannäyttelyä varten. Se kuitenkin säilytettiin, kun selvisi, että se soveltuu mainiosti myös radiomastoksi.

Elleivät huonot sääolosuhteet (jää, lumi, tuuli) estä, Eiffel-torni on avoinna joka päivä. Kesäkuukausina aukioloajat ovat muita kuukausia pidemmät. Vilkkaimpina kuukausina kerrokset voidaan tilapäisesti tarpeen mukaan sulkea, kunnes niihin mahtuu taas lisää ihmisiä. Varaa Eiffel-tornissa käyntiin ainakin kolme tuntia; jonot voivat olla pitkät ja portaiden nouseminen on hidasta. Vaikket olisikaan kiinnostunut nousemisesta torniin, älä jätä väliin jokailtaista valoesitystä. 20 000 vilkkuvaa valoa muuntavat Eiffel-tornin hohtavaksi majakaksi. Esitys alkaa illan hämärryttyä, ja valoesitys toistuu yhtäjaksoisesti viiden minuutin välein pitkälle yöhön.

Eiffel-torniin pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä, kuten bussilla, metrolla ja junalla. Alue on vilkkaasti liikennöity, joten pysäköintipaikan löytäminen voi olla vaikeaa.


Alueen Eiffel-torni opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 5 289 majoitusliikettä kohteen Eiffel-torni lähellä
Pullman Paris Tour Eiffel 290 €
Pullman Paris Tour Eiffel

Pullman Paris Tour Eiffel

18 avenue de Suffren, Entrée au 22 rue Jean Rey, Pariisi, Paris
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Eiffel-torni ja Marskenttä sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Palais de Chaillot (historiallinen rakennus) ja Rue Cler ovat myös 2 kilometrin päässä. Tour Eiffelin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Bir-Hakeimin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Mercure Paris Centre Tour Eiffel 190 €
  Mercure Paris Centre Tour Eiffel

  Mercure Paris Centre Tour Eiffel

  20 Rue Jean Rey, Pariisi, Paris
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Eiffel-torni, Champs-Élysées ja Riemukaari sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Paris Expo Porte de Versailles ja Louvre-museo ovat myös 5 kilometrin päässä. Tour Eiffelin asema ja Bir-Hakeimin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Novotel Paris Centre Tour Eiffel 170 €
   Novotel Paris Centre Tour Eiffel

   Novotel Paris Centre Tour Eiffel

   61 Quai De Grenelle, Pariisi, Paris
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Rue du Commerce, Eiffel-torni ja Marskenttä sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Palais de Chaillot (historiallinen rakennus) ja Rue Cler ovat myös 3 kilometrin päässä. Charles Michelsin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Javel-André Citroënin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Aparthotel Adagio Paris Centre Tour Eiffel 164 €
    Aparthotel Adagio Paris Centre Tour Eiffel

    Aparthotel Adagio Paris Centre Tour Eiffel

    14 Rue Du Theatre, Pariisi, Paris
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Rue du Commerce, Marskenttä ja Eiffel-torni sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä residenssistä. Palais de Chaillot (historiallinen rakennus) ja Rue Cler ovat myös 2 kilometrin päässä. Charles Michelsin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dupleixin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hyatt Regency Paris Etoile 170 €
     Hyatt Regency Paris Etoile

     Hyatt Regency Paris Etoile

     3, Place du Général Kœnig, Pariisi, Paris
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Palais des Congres de Paris (tapahtumakeskus), Champs-Élysées ja Riemukaari sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Fondation Luis Vuittonin museo ja Grand Palais ovat myös 5 kilometrin päässä. Paris Neuilly-Porte-Maillot'n asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Porte Maillotin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Citadines Apart'hotel Saint-Germain-des-Prés Paris 199 €
      Citadines Apart'hotel Saint-Germain-des-Prés Paris

      Citadines Apart'hotel Saint-Germain-des-Prés Paris

      53 Ter Quai des Grands Augustins, Pariisi, Paris
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pont Neuf (silta), Sainte-Chapelle ja Les Halles sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä residenssistä. Rue de Rivoli ja Ile de la Cite ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Paris Saint-Michel - Notre Damen asema ja Pont Neufin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Shangri-La Hotel Paris 880 €
       Shangri-La Hotel Paris

       Shangri-La Hotel Paris

       10 Avenue d'Iena, Pariisi, Paris
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Palais de Chaillot (historiallinen rakennus), Eiffel-torni ja Place du Trocadero (puisto) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä palatsista. Marskenttä ja Champs-Élysées ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Ienan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Boissièren asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hôtel Yooma Urban Lodge 102 €
        Hôtel Yooma Urban Lodge

        Hôtel Yooma Urban Lodge

        51 quai de Grenelle, Pariisi
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Rue du Commerce, Eiffel-torni ja Marskenttä sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Palais de Chaillot (historiallinen rakennus) ja Place du Trocadero (puisto) ovat myös 2 kilometrin päässä. Charles Michelsin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dupleixin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.