Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Eiffel-torni

Mikään muu rakennus ei edusta Pariisia yhtä yksiselitteisesti kuin takorautainen Eiffel-torni.

Seinen ja Champ de Marsin puiston vieressä sijaitsevaa 323 metriä korkeaa Eiffel-tornia käy katsomassa yli 7 miljoonaa ihmistä vuodessa. Tornissa on kaksi ravintolaa, joista toinen on toisessa kerroksessa sijaitseva legendaarinen Le Jules Verne, sekä kolme näköalatasannetta.

Ellet tyydy nauttimaan omia piknikeväitäsi viehättävässä puistossa tornin juurella, torniin pääsy edellyttää pääsylipun ostamista. Pääsylipun hinta määräytyy sen mukaan, mihin kerrokseen asti haluat mennä ja miten sinne menet: hissillä, portaita pitkin (704 askelmaa johdattavat toiseen kerrokseen) tai käyttämällä kumpaakin. Myös ensimmäiseen kerrokseen pääsee hissillä. Portaita sinne on pohjakerroksesta noin 300. Ensimmäisessä kerroksessa on tietotauluja, auditorio tornin historiaa esittelevien filmien näyttämistä varten ja näyttelytila, jossa on esillä monumentin innoittamaa taidetta.

Ensimmäisestä kerroksesta voit nousta toiseen kerrokseen hissillä tai portaita pitkin. Toisessa kerroksessa on matkamuistomyymälöitä, lisää tornin ja vanhan hydraulisen hissin rakentamista käsitteleviä näyttelyitä sekä lasilattia, jonka läpi on pyörryttävä näkymä suoraan alas maahan.

275 metrin korkeudessa olevalle 360 asteen näköalatasanteelle pääsee vain hissillä. Sieltä voit ihastella maisemia kaikkialle Pariisiin ja sen lähialueille. Nauti retkesi päätteeksi lasillinen kuplivaa Eiffel-tornin samppanjabaarissa. Vaikutu maisemista, jotka avautuvat tästä aluksi vain tilapäiseksi suunnitellusta rakennuksesta. Tutustu myös tornin rakennustekniikkaan, joka yhtä lailla tekee vaikutuksen. Gustave Eiffelin suunnittelema ja vuonna 1889 valmistunut torni rakennettiin maailmannäyttelyä varten. Se kuitenkin säilytettiin, kun selvisi, että se soveltuu mainiosti myös radiomastoksi.

Elleivät huonot sääolosuhteet (jää, lumi, tuuli) estä, Eiffel-torni on avoinna joka päivä. Kesäkuukausina aukioloajat ovat muita kuukausia pidemmät. Vilkkaimpina kuukausina kerrokset voidaan tilapäisesti tarpeen mukaan sulkea, kunnes niihin mahtuu taas lisää ihmisiä. Varaa Eiffel-tornissa käyntiin ainakin kolme tuntia; jonot voivat olla pitkät ja portaiden nouseminen on hidasta. Vaikket olisikaan kiinnostunut nousemisesta torniin, älä jätä väliin jokailtaista valoesitystä. 20 000 vilkkuvaa valoa muuntavat Eiffel-tornin hohtavaksi majakaksi. Esitys alkaa illan hämärryttyä, ja valoesitys toistuu yhtäjaksoisesti viiden minuutin välein pitkälle yöhön.

Eiffel-torniin pääsee helposti julkisilla liikennevälineillä, kuten bussilla, metrolla ja junalla. Alue on vilkkaasti liikennöity, joten pysäköintipaikan löytäminen voi olla vaikeaa.


Alueen Eiffel-torni opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 5 057 majoitusliikettä kohteen Eiffel-torni lähellä
Mercure Paris Centre Tour Eiffel 170 €
Mercure Paris Centre Tour Eiffel

Mercure Paris Centre Tour Eiffel

20 Rue Jean Rey, Pariisi, Paris
   
  4,1
  /5 (5 828 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Eiffel-torni, Champs-Élysées ja Riemukaari sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Paris Expo Porte de Versailles ja Louvre-museo ovat myös 5 kilometrin päässä. Tour Eiffelin asema ja Bir-Hakeimin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Pullman Paris Tour Eiffel 290 €
  Pullman Paris Tour Eiffel

  Pullman Paris Tour Eiffel

  18 avenue de Suffren, Entrée au 22 rue Jean Rey, Pariisi, Paris
    
   4,3
   /5 (2 780 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Marskenttä ja Eiffel-torni sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Rue Cler ja Les Invalides ovat myös 2 kilometrin päässä. Tour Eiffelin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Bir-Hakeimin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Eiffel Rive Gauche 104 €
   Eiffel Rive Gauche

   Eiffel Rive Gauche

   6 Rue Du Gros Caillou, Pariisi, Paris
     
    3,5
    /5 (411 arvostelua)
    3.0 kautta 5.0

    Rue Cler, Marskenttä ja Eiffel-torni sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Les Invalides ja Champs-Élysées ovat myös 2 kilometrin päässä. École Militairen asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja La Tour-Maubourgin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hôtel Eiffel Blomet 134 €
    Hôtel Eiffel Blomet

    Hôtel Eiffel Blomet

    78 Rue Blomet, Pariisi
      
     4,8
     /5 (534 arvostelua)
     4.0 kautta 5.0

     Rue du Commerce ja Necker-Enfants Malades Hospital sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Tour Montparnasse (tornitalo) ja Rue Cler ovat myös 2 kilometrin päässä. Vaugirardin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Volontairesin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Eiffel Turenne 105 €
     Hotel Eiffel Turenne

     Hotel Eiffel Turenne

     20 Avenue De Tourville, Pariisi, Paris
       
      4,4
      /5 (573 arvostelua)
      3.0 kautta 5.0

      Rue Cler, Les Invalides ja UNESCOn päämaja sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Musée Rodin ja Rue du Commerce ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. École Militairen asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja La Tour-Maubourgin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

      Novotel Paris Centre Tour Eiffel 165 €
      Novotel Paris Centre Tour Eiffel

      Novotel Paris Centre Tour Eiffel

      61 Quai De Grenelle, Pariisi, Paris
        
       3,9
       /5 (2 167 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Rue du Commerce, Marskenttä ja Eiffel-torni sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Rue Cler ja Paris Expo Porte de Versailles ovat myös 3 kilometrin päässä. Charles Michelsin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Javel-André Citroënin metroasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hôtel Yooma Urban Lodge 94 €
       Hôtel Yooma Urban Lodge

       Hôtel Yooma Urban Lodge

       51 quai de Grenelle, Pariisi
         
        4,2
        /5 (561 arvostelua)
        3.0 kautta 5.0

        Rue du Commerce, Eiffel-torni ja Marskenttä sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Place du Trocadero (puisto) ja UNESCOn päämaja ovat myös 2 kilometrin päässä. Charles Michelsin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Dupleixin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Eiffel Seine 104 €
        Hotel Eiffel Seine

        Hotel Eiffel Seine

        3 Boulevard De Grenelle, Pariisi, Paris
          
         4,2
         /5 (1 779 arvostelua)
         3.0 kautta 5.0

         Marskenttä ja Eiffel-torni sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Rue Cler ja Rue du Commerce ovat myös 2 kilometrin päässä. Bir-Hakeimin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Tour Eiffelin asema 3 minuutin kävelymatkan päässä.