Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

El Rastro

Vietä sunnuntai kierrellen Madridin tunnetuimmalla kirpputorilla. Nauti rennosta tunnelmasta ja tee hauskoja tuliaisostoksia sen pöydistä.

El Rastro on yksi koko Euroopan suurimmista kirpputoreista. Sen tuhannet pöydät levittäytyvät Plaza de Cascorro -aukion lähikaduille. Sen nimen uskotaan olevan peräisin verivanasta (”rastro”), jonka teurastettu karja jätti jälkeensä, kun se vedettiin teurastamosta alueen nahkatehtaisiin. Nykyään El Rastron kirpputorilta voi löytää mitä tahansa vaatteista ja antiikista käytettyihin tietokoneen osiin ja mitä erikoisimpiin koruihin ja helyihin.

Väkijoukon keskellä voit helposti viettää useita tunteja etsien parhaita löytöjä ja tinkien hinnoista kauppiaiden kanssa. Katsele tarpeeksi ympärillesi, sillä hinnat vaihtelevat suuresti. Useimmilla kaduilla tavaroita myydään sikin sokin, mutta tietyt kadut ovat kuuluisia tietyistä kojuistaan ja tuotteistaan. Esimerkiksi Calle de San Cayetano -kadulta löydät taidetarvikkeita, tunnettujen maalausten julisteita ja taiteilijoita, jotka myyvät alkuperäisteoksiaan.

Kukkulan laella lähellä Keskusaukiota ja La Latinan aluetta myydään enimmäkseen vaatteita ja asusteita. Alarinteestä löydät kirjoja ja sivukatujen kojuista koruja, käytettyjä tavaroita ja antiikkia.

Sovi ryhmäsi kanssa tapaamispaikka, ennen kuin sukellat väkijoukon sekaan, sillä El Rastron kaduilla joka sunnuntai vellovaan ihmismereen on helppo eksyä. Alue on tunnettu taskuvarkaistaan, joten pidä huoli tavaroistasi.

Pidä taukoa ostosten teosta ja liity paikallisten joukkoon tapaksille tai oluelle johonkin Ribera de Curtidores -kadun ja muiden lähikatujen useista baareista. Baareissa on usein täyttä, mutta tunnelma on mainio.

El Rastron kirpputori järjestetään joka sunnuntai ja juhlapyhinä. Se avautuu noin klo 9 ja kestää keski-iltapäivään. El Rastro sijaitsee keskikaupungilla heti La Latinan metroaseman eteläpuolella. Saavu paikalle ajoissa, jos haluat tehdä löytöjä. Suurin tungos alueella on yleensä noin klo 11:n tietämillä.


Alueen El Rastro opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 2 701 majoitusliikettä kohteen El Rastro lähellä
Hotel RIU Plaza España 99 €
Hotel RIU Plaza España

Hotel RIU Plaza España

C/ Gran Via, 84, Madrid
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Plaza de España - Princesa, Plaza de Españan aukio ja Gran Via (katu) sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Teatro Coliseum ja Lope de Vega Theatre ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Plaza de Españan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Ventura Rodríguezin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Regina 79 €
  Hotel Regina

  Hotel Regina

  Alcala 19, Madrid, Madrid
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   La Equitativa -rakennus, Casino de Madrid ja Las Calatravasin kirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Real Academia de Bellas Artes de San Fernando (museo) ja Sala Alcalá 31 -taidegalleria ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Sevillan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Solin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Ganivet 67 €
   Hotel Ganivet

   Hotel Ganivet

   Calle de Toledo, 111, Madrid, Madrid
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Lavapiés ja El Rastro (ulkoilmakirpputori) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Madrid Rio ja Plaza Mayor (aukio) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Puerta de Toledon asema ja La Latinan asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Atlantico Madrid 128 €
    Hotel Atlantico Madrid

    Hotel Atlantico Madrid

    Gran Via 38, Madrid, Madrid
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Plaza de Callao (aukio), Gran Via (katu) ja Teatro Lara sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Teatro Rialto ja Lope de Vega Theatre ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Callaon asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Gran Vían asema 3 minuutin kävelymatkan päässä.

     Iberostar Las Letras Gran Via 135 €
     Iberostar Las Letras Gran Via

     Iberostar Las Letras Gran Via

     Gran Via 11, Madrid, Madrid
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Gran Via (katu), Puerta del Sol (portti) ja Paseo del Prado sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Museo Nacional Thyssen-Bornemisza ja Teatro Lara ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gran Vían asema ja Sevillan asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Mediodia 55 €
      Hotel Mediodia

      Hotel Mediodia

      Plaza del Emperador Carlos V 8, Madrid, Madrid
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       Lavapiés, Paseo del Prado ja Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Parque del Buen Retiro (puisto) ja Museo del Prado (museo) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Estación del Arten asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Atocha Renfen asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

       Urban Vida Ribera 57 €
       Urban Vida Ribera

       Urban Vida Ribera

       Calle Ribera de Curtidores, 25, Madrid
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Lavapiés ja El Rastro (ulkoilmakirpputori) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. Plaza Mayor (aukio) ja Puerta del Sol (portti) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. La Latinan asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Acaciasin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Petit Palace Plaza Mayor 73 €
        Petit Palace Plaza Mayor

        Petit Palace Plaza Mayor

        C/ Mayor 46, Madrid, Madrid
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Mercado de San Miguel (markkinat) ja Plaza Mayor (aukio) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Puerta del Sol (portti) ja Almudenan katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Operan metroasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Solin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.