Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

El Rastro

Vietä sunnuntai kierrellen Madridin tunnetuimmalla kirpputorilla. Nauti rennosta tunnelmasta ja tee hauskoja tuliaisostoksia sen pöydistä.

El Rastro on yksi koko Euroopan suurimmista kirpputoreista. Sen tuhannet pöydät levittäytyvät Plaza de Cascorro -aukion lähikaduille. Sen nimen uskotaan olevan peräisin verivanasta (”rastro”), jonka teurastettu karja jätti jälkeensä, kun se vedettiin teurastamosta alueen nahkatehtaisiin. Nykyään El Rastron kirpputorilta voi löytää mitä tahansa vaatteista ja antiikista käytettyihin tietokoneen osiin ja mitä erikoisimpiin koruihin ja helyihin.

Väkijoukon keskellä voit helposti viettää useita tunteja etsien parhaita löytöjä ja tinkien hinnoista kauppiaiden kanssa. Katsele tarpeeksi ympärillesi, sillä hinnat vaihtelevat suuresti. Useimmilla kaduilla tavaroita myydään sikin sokin, mutta tietyt kadut ovat kuuluisia tietyistä kojuistaan ja tuotteistaan. Esimerkiksi Calle de San Cayetano -kadulta löydät taidetarvikkeita, tunnettujen maalausten julisteita ja taiteilijoita, jotka myyvät alkuperäisteoksiaan.

Kukkulan laella lähellä Keskusaukiota ja La Latinan aluetta myydään enimmäkseen vaatteita ja asusteita. Alarinteestä löydät kirjoja ja sivukatujen kojuista koruja, käytettyjä tavaroita ja antiikkia.

Sovi ryhmäsi kanssa tapaamispaikka, ennen kuin sukellat väkijoukon sekaan, sillä El Rastron kaduilla joka sunnuntai vellovaan ihmismereen on helppo eksyä. Alue on tunnettu taskuvarkaistaan, joten pidä huoli tavaroistasi.

Pidä taukoa ostosten teosta ja liity paikallisten joukkoon tapaksille tai oluelle johonkin Ribera de Curtidores -kadun ja muiden lähikatujen useista baareista. Baareissa on usein täyttä, mutta tunnelma on mainio.

El Rastron kirpputori järjestetään joka sunnuntai ja juhlapyhinä. Se avautuu noin klo 9 ja kestää keski-iltapäivään. El Rastro sijaitsee keskikaupungilla heti La Latinan metroaseman eteläpuolella. Saavu paikalle ajoissa, jos haluat tehdä löytöjä. Suurin tungos alueella on yleensä noin klo 11:n tietämillä.


Alueen El Rastro opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 4 027 majoitusliikettä kohteen El Rastro lähellä
Hotel Riu Plaza España 109 €
Hotel Riu Plaza España

Hotel Riu Plaza España

C/ Gran Via, 84, Madrid
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Plaza de España - Princesa, Plaza de Españan aukio ja Gran Via (katu) sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Teatro Coliseum ja Lope de Vega Theatre ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Plaza de Españan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Ventura Rodríguezin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  ME Madrid by Melia 170 €
  ME Madrid by Melia

  ME Madrid by Melia

  Plaza de Santa Ana, 14, Madrid, Madrid
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Plaza de Santa Ana ja Teatro Espanol sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Congreso de los Diputados (alahuone) ja Museo Nacional Thyssen-Bornemisza ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Antón Martínin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Solin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Ganivet 63 €
   Hotel Ganivet

   Hotel Ganivet

   Calle de Toledo, 111, Madrid, Madrid
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Lavapiés ja El Rastro (ulkoilmakirpputori) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Madrid Rio ja Plaza Mayor (aukio) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Puerta de Toledon asema ja La Latinan asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    NH Collection Madrid Gran Vía 143 €
    NH Collection Madrid Gran Vía

    NH Collection Madrid Gran Vía

    Gran Via 21, Madrid, Madrid
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Gran Via (katu), Puerta del Sol (portti) ja Paseo del Prado sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Museo Nacional Thyssen-Bornemisza ja Teatro Lara ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gran Vían asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Sevillan asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

     Iberostar Las Letras Gran Via 130 €
     Iberostar Las Letras Gran Via

     Iberostar Las Letras Gran Via

     Gran Via 11, Madrid, Madrid
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Gran Via (katu), Puerta del Sol (portti) ja Paseo del Prado sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Teatro Lara ja Plaza de Cibeles (aukio) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gran Vían asema ja Sevillan asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Paseo del Arte 81 €
      Hotel Paseo del Arte

      Hotel Paseo del Arte

      Atocha 123, Madrid, Madrid
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Lavapiés, Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía ja Paseo del Prado sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Museo del Prado (museo) ja CaixaForum Madrid ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Estación del Arten asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Antón Martínin asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Regina 89 €
       Hotel Regina

       Hotel Regina

       Alcala 19, Madrid, Madrid
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        La Equitativa -rakennus, Casino de Madrid ja Las Calatravasin kirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Real Academia de Bellas Artes de San Fernando (museo) ja Sala Alcalá 31 -taidegalleria ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Sevillan asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Solin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        Palacio de los Duques Gran Meliá - The Leading Hotels of the World 270 €
        Palacio de los Duques Gran Meliá - The Leading Hotels of the World

        Palacio de los Duques Gran Meliá - The Leading Hotels of the World

        Cuesta de Santo Domingo, 5, Madrid, Madrid
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Teatro Real (teatteri) ja Plaza de Oriente (aukio) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Jardines de Sabatini ja Kuninkaanlinna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Operan metroasema ja Santo Domingon asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.