Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Elmian messukeskus

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Elmian messukeskus. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Elmian messukeskus, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Elmian messukeskus paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Elmian messukeskus upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Elmian messukeskus? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Elmian messukeskus lähellä kohdetta Elmian messukeskus. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Elmian messukeskus, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 120 majoitusliikettä kohteen Elmian messukeskus lähellä
Vox Hotel 71 €
Vox Hotel

Vox Hotel

Lantmatargrand 2, Jönköping
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kulturhuset Spiran kulttuurikeskus ja Vättern-järvi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jönköpingin yliopisto ja Tändsticksmuseet ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Jönköping resecentrumin asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä, ja Rocksjönin asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

  Scandic Elmia 94 €
  Scandic Elmia

  Scandic Elmia

  Elmiavagen 8, Jönköping
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Elmian messukeskus ja Rosenlundsbaden Aqua Park (vesipuisto) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Kinnarps-areena ja Vättern-järvi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   RC Hotel Sports & Business 64 €
   RC Hotel Sports & Business

   RC Hotel Sports & Business

   Mässvägen 6, Jönköping
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kinnarps-areena, Elmian messukeskus ja Rosenlundsbaden Aqua Park (vesipuisto) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Vättern-järvi ja Husqvarnan tehdasmuseo ovat myös 5 kilometrin päässä. Huskvarnan asema sijaitsee 28 minuutin kävelymatkan päässä.

    First Hotel Jönköping 62 €
    First Hotel Jönköping

    First Hotel Jönköping

    Ryhovsgatan 3, Jönköping
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Vättern-järvi, Kulturhuset Spiran kulttuurikeskus ja Jönköpingin yliopisto 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Rosenlundsbaden Aqua Park (vesipuisto) ja Tändsticksmuseet ovat myös 5 kilometrin päässä. Rocksjönin asema sijaitsee 23 minuutin kävelymatkan päässä.

     Clarion Collection Hotel Victoria 99 €
     Clarion Collection Hotel Victoria

     Clarion Collection Hotel Victoria

     F. E. Elmgrens gata 5, Jönköping
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Tändsticksmuseet, Radiomuseo ja Tulitikkumuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jönköpingin yliopisto ja Vättern-järvi ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Jönköping resecentrumin asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Villa Björkhagen 52 €
      Villa Björkhagen

      Villa Björkhagen

      Friggagatan 31, Jönköping
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Elmian messukeskus on 0,9 kilometrin ja päässä tästä rannalla sijaitsevasta huoneistohotellista. Jönköpingin yliopisto ja Tändsticksmuseet sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Radiomuseo ja Stadsparksvallen (urheilukenttä) ovat myös 10 kilometrin päässä.

       Hotel Savoy 74 €
       Hotel Savoy

       Hotel Savoy

       Brunnsgatan 13-15, Jönköping
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Tändsticksmuseet ja Stadsparksvallen (urheilukenttä) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Elmian messukeskus ja Kinnarps-areena ovat myös 5 kilometrin päässä. Jönköping resecentrumin asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        Best Western Plus John Bauer Hotel 89 €
        Best Western Plus John Bauer Hotel

        Best Western Plus John Bauer Hotel

        Sodra Strandgatan 15, Jönköping
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kulturhuset Spiran kulttuurikeskus ja Vättern-järvi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jönköpingin yliopisto ja Tändsticksmuseet ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Jönköping resecentrumin asema on 21 minuutin kävelymatkan päässä, ja Rocksjönin asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.