Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Elmian messukeskus

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Elmian messukeskus. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Elmian messukeskus, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Elmian messukeskus paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Elmian messukeskus upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Elmian messukeskus? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Elmian messukeskus lähellä kohdetta Elmian messukeskus. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Elmian messukeskus, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 98 majoitusliikettä kohteen Elmian messukeskus lähellä
Vox Hotel
Vox Hotel

Vox Hotel

Lantmatargrand 2, Jönköping
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kulturhuset Spiran kulttuurikeskus ja Vättern-järvi sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Jönköpingin yliopisto ja Tändsticksmuseet ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Jönköping resecentrumin asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä, ja Rocksjönin asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

  Elite Stora Hotellet Jönköping 93 €
  Elite Stora Hotellet Jönköping

  Elite Stora Hotellet Jönköping

  Hotellplan 3, Jönköping
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Vättern-järvi ja Jönköpingin yliopisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Tändsticksmuseet ja Kulturhuset Spiran kulttuurikeskus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Jönköping resecentrumin asema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Rocksjönin asema on 28 minuutin kävelymatkan päässä.

   RC Hotel Sports & Business 73 €
   RC Hotel Sports & Business

   RC Hotel Sports & Business

   Mässvägen 6, Jönköping
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kinnarps-areena, Elmian messukeskus ja Rosenlundsbaden Aqua Park (vesipuisto) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Vättern-järvi ja Husqvarnan tehdasmuseo ovat myös 5 kilometrin päässä. Huskvarnan asema sijaitsee 28 minuutin kävelymatkan päässä.

    First Hotel Jönköping
    First Hotel Jönköping

    First Hotel Jönköping

    Ryhovsgatan 3, Jönköping
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Vättern-järvi, Kulturhuset Spiran kulttuurikeskus ja Jönköpingin yliopisto 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Rosenlundsbaden Aqua Park (vesipuisto) ja Tändsticksmuseet ovat myös 5 kilometrin päässä. Rocksjönin asema sijaitsee 23 minuutin kävelymatkan päässä.

     Scandic Elmia
     Scandic Elmia

     Scandic Elmia

     Elmiavagen 8, Jönköping
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Elmian messukeskus ja Rosenlundsbaden Aqua Park (vesipuisto) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Kinnarps-areena ja Vättern-järvi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Villa Björkhagen 58 €
      Villa Björkhagen

      Villa Björkhagen

      Friggagatan 31, Jönköping
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Elmian messukeskus on 0,9 kilometrin ja päässä tästä rannalla sijaitsevasta huoneistohotellista. Jönköpingin yliopisto ja Tändsticksmuseet sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Radiomuseo ja Stadsparksvallen (urheilukenttä) ovat myös 10 kilometrin päässä.

       Good Morning Jönköping 60 €
       Good Morning Jönköping

       Good Morning Jönköping

       Strömsnäsgatan 3, Jönköping
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Jönköpingin yliopisto, Kulturhuset Spiran kulttuurikeskus ja Tändsticksmuseet 3 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Radiomuseo ja Tulitikkumuseo ovat myös 3 kilometrin päässä.

        CITY HOTEL, Familjen Ericsson 92 €
        CITY HOTEL, Familjen Ericsson

        CITY HOTEL, Familjen Ericsson

        Västra Storgatan 25A, Jönköping
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Tändsticksmuseet, Radiomuseo ja Tulitikkumuseo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Vättern-järvi ja Jönköpingin yliopisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Jönköping resecentrumin asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.