Tanskassa saattaa olla voimassa COVID-19:stä johtuvia matkustusrajoituksia.

EsbjergDenmark

Matkusta Tanskassa sijaitsevaan kansallispuistoon, ihaile maailmanluokan taidetta ja kannusta paikallisia jalkapallojoukkueita Esbjergissä!

Esbjergin kaupunki sijaitsee Pohjanmeren rannikolla, joten voit matkasi aikana tutustua Vattimereen, tehdä ostoksia viehättävässä kaupungin keskustassa ja kierrellä mielenkiintoisissa museoissa ja taidegallerioissa, joihin lukeutuvat Fiskeri- og Søfartsmuseet -merimuseo sekä merivesiakvaario.

Jos matkustat Esbjergiin veneellä, näet saapuessasi 9-metrisen veistoksen Mennesket ved Havet. Kaipasitpa sitten täysimittaista lomaa tai viikonloppumatkaa, kannattaa varata aikaa tutustua Vattimeren kansallispuistoon, joka on nimetty UNESCOn maailmanperintökohteeksi. Voit seurata vuoroveden kulkua ja bongata monia lintulajeja.

Aloita päiväsi kulkemalla kaupungin maamerkin, Esbjergin vesitornin, ohi ja jatka matkaasi pitkin Tanskan pisintä kävelykatua, jonka varrelta löytyy runsaasti kauppoja. Vieraile Torvegadella myös hämärän aikaan, jolloin Stjernedrys-veistos on parhaimmillaan – mukulakivikatuun upotetut valot kuvastavat tähtitaivasta, joka näkyi kaupungin yllä 1. tammikuuta, 2000.

Jos kaipaat aktiivisempaa lomailua, voit vuokrata polkupyörän tai kokeilla vesiurheilulajeja Pohjanmeressä, esimerkiksi purjelautailua tai leijalautailua. Jos olet enemmän penkkiurheilijatyyppiä, Esbjergistä löytyvät myös huippuluokan jääkiekko- ja jalkapallojoukkueet. Esbjergiin on helppoa saapua useita eri valtateitä pitkin. Kaupungista on myös rautatieyhteydet Strueriin, Koldingiin, Funeniin ja Sjellantiin.

Jos matkustat Esbjergiin ja Vattimerelle syksyllä, pääset ihailemaan ilmiötä nimeltään Sort Sol, kun sadat kottaraiset kokoontuvat alueelle lentelemään upeissa muodostelmissa ilta-aikaan. Jos kaipaat rauhallisempaa lomailua, voit Esbjergin-matkasi aikana vierailla myös Fanøssa, jossa voit nauttia hiljaisesta saaritunnelmasta ja kuuluisista valkeista hiekkarannoista.

Huippuhotellit kohteessa Esbjerg

Arvioitu hinta 1 yölle / 2 aikuiselle
CABINN Esbjerg Hotel
CABINN Esbjerg Hotel
3 out of 5
Skolegade 14, Esbjerg
Hinta on 83 € per yö

Esbjergin taidemuseo, Esbjerg Performing Arts Center (taidekeskus) ja Esbjerg Musikhus (musiikkitalo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. ...

3.7/5Good! (905 arvostelua)
Vanhempi ja kulunut hotelli loistosijainnilla

"Hotelli on vanha ja kulunut, mutta siisti. Sijainti loistava, vaikkakin meluisa. Ystävällinen palvelu. Kannattaa ottaa superior-luokan huone, joka on hieman paremmin varusteltu ja isompi."…"

Arvosteltu 6.9.2019

CABINN Esbjerg Hotel
Scandic Olympic
Scandic Olympic
3.5 out of 5
Strandbygade 3, Esbjerg
Hinta on 120 € per yö

Danish Wadden Sea Islands, Vesitorni (Vandtarn) ja Esbjerg Musikhus (musiikkitalo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Esbjerg Performing ...

4/5Very Good! (335 arvostelua)
Karu hotelli

"Karu kokemus, hotelli todella kunnostuksen tarpeessa. Parasta antia oli aamupala."…"

Arvosteltu 3.3.2015

Scandic Olympic
Hotel Britannia
Hotel Britannia
4 out of 5
Torvegade 24, Esbjerg
Hinta on 138 € per yö

Danish Wadden Sea Islands, Esbjergin taidemuseo ja Esbjerg Performing Arts Center (taidekeskus) sijaitsee 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän ...

4.2/5Excellent! (945 arvostelua)

"Hotelli yleisesti ottaen kulahtaneen oloinen. Ainoa asiakashissi oikutteli jo tulkessamme ja oli hetkeä myöhemmin asetettu pois käytöstä. Tarjolla ollut henkilökunnan hissi oli ilmeeltään juuri hajoamassa olevan oloinen, joten emme käyttäneet vaan kuljimme tavaroinemme portaissa. Huoneet kuluneet. ..."…"

Arvosteltu 15.7.2019

Hotel Britannia

Kohteen Esbjerg lähellä sijaitsevat kaupungit