Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Fiera di Vicenza

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Fiera di Vicenza. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Fiera di Vicenza, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Fiera di Vicenza paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Fiera di Vicenza upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Fiera di Vicenza? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Fiera di Vicenza lähellä kohdetta Fiera di Vicenza. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Fiera di Vicenza, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 264 majoitusliikettä kohteen Fiera di Vicenza lähellä
Alfa Fiera Hotel 58 €
Alfa Fiera Hotel

Alfa Fiera Hotel

Via dell'Oreficeria 50, Vicenza, VI
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Fiera di Vicenza (messukeskus) on 0,4 kilometrin ja Palladianan basilika on 4,8 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Giardini Salvi (puisto) ja Vicenzan kaupunginteatteri ovat myös 5 kilometrin päässä.

  AC Hotel Vicenza by Marriott 69 €
  AC Hotel Vicenza by Marriott

  AC Hotel Vicenza by Marriott

  S.S. Padana Superiore verso Verona n.60, Vicenza, VI
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Fiera di Vicenza (messukeskus) on 0,8 kilometrin päässä tästä hotellista. Palladianan basilika ja Olympiateatteri sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Giardini Salvi (puisto) ja Vicenzan kaupunginteatteri ovat myös 5 kilometrin päässä.

   Hotel Vicenza Tiepolo 57 €
   Hotel Vicenza Tiepolo

   Hotel Vicenza Tiepolo

   Viale S. Lazzaro 110, Vicenza, VI
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Giardini Salvi (puisto), Palladianan basilika ja Piazza dei Signori (aukio) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Olympiateatteri ja Santuario della Madonna di Monte Berico (pyhäkkö) ovat myös 5 kilometrin päässä. Vicenzan asema sijaitsee 30 minuutin kävelymatkan päässä.

    SHG Hotel De La Ville 56 €
    SHG Hotel De La Ville

    SHG Hotel De La Ville

    Viale Verona, 12, Vicenza
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Vicenzan kaupunginteatteri, Palladianan basilika ja Olympiateatteri sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Giardini Salvi (puisto) ja Santa Maria Nuovan kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vicenzan asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Verdi 57 €
     Hotel Verdi

     Hotel Verdi

     Via Lanza, 8, Vicenza
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Vicenzan kaupunginteatteri, Palladianan basilika ja Olympiateatteri sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Santa Maria Nuovan kirkko ja Fiera di Vicenza (messukeskus) ovat myös 3 kilometrin päässä.

      Campo Marzio 105 €
      Campo Marzio

      Campo Marzio

      Viale Roma 21, Vicenza, VI
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Giardini Salvi (puisto) ja Palladianan basilika sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Olympiateatteri sijaitsee 1 kilometrin päässä. Vicenzan asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Golf Hotel Vicenza 98 €
       Golf Hotel Vicenza

       Golf Hotel Vicenza

         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Fiera di Vicenza (messukeskus) on 3,7 kilometrin ja päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta majoitusliikkeestä. Palladianan basilika ja Palazzo Chiericati (rakennus) sijaitsevat 10 kilometrin päässä.

        Appartamento Fiera Vicenza 65 €
        Appartamento Fiera Vicenza

        Appartamento Fiera Vicenza

        Via Olmo 23, Creazzo, Provincia di Vicenza
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Fiera di Vicenza (messukeskus) on 1,4 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Giardini Salvi (puisto) ja Vicenzan kaupunginteatteri sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Palazzo Porto (rakennus) ja Santa Maria Nuovan kirkko ovat myös 5 kilometrin päässä.