Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Fiera di Vicenza

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Fiera di Vicenza. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Fiera di Vicenza, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Fiera di Vicenza paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Fiera di Vicenza upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Fiera di Vicenza? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Fiera di Vicenza lähellä kohdetta Fiera di Vicenza. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Fiera di Vicenza, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 223 majoitusliikettä kohteen Fiera di Vicenza lähellä
AC Hotel Vicenza by Marriott 55 €
AC Hotel Vicenza by Marriott

AC Hotel Vicenza by Marriott

S.S. Padana Superiore verso Verona n.60, Creazzo, VI
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Fiera di Vicenza (messukeskus), Palladianan basilika ja Olympiateatteri sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Giardini Salvi (puisto) ja Vicenzan kaupunginteatteri ovat myös 5 kilometrin päässä.

  Hotel Vicenza Tiepolo 61 €
  Hotel Vicenza Tiepolo

  Hotel Vicenza Tiepolo

  Viale S. Lazzaro 110, Vicenza, VI
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Giardini Salvi (puisto), Palladianan basilika ja Piazza dei Signori (aukio) sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Olympiateatteri ja Santuario della Madonna di Monte Berico (pyhäkkö) ovat myös 5 kilometrin päässä. Vicenzan asema sijaitsee 30 minuutin kävelymatkan päässä.

   Alfa Fiera Hotel 52 €
   Alfa Fiera Hotel

   Alfa Fiera Hotel

   Via dell'Oreficeria 50, Vicenza, VI
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Fiera di Vicenza (messukeskus) on 0,4 kilometrin ja Palladianan basilika on 4,8 kilometrin päässä tästä bisnesalueella sijaitsevasta hotellista. Vicenzan kaupunginteatteri ja Giardini Salvi (puisto) ovat myös 5 kilometrin päässä.

    SHG Hotel De La Ville 48 €
    SHG Hotel De La Ville

    SHG Hotel De La Ville

    Viale Verona, 12, Vicenza
      
     4.5 kautta 5.0 Tähteä

     Vicenzan kaupunginteatteri, Palladianan basilika ja Olympiateatteri sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Giardini Salvi (puisto) ja Santa Maria Nuovan kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vicenzan asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Verdi 55 €
     Hotel Verdi

     Hotel Verdi

     Via Lanza, 8, Vicenza
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Vicenzan kaupunginteatteri, Palladianan basilika ja Olympiateatteri sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Santa Maria Nuovan kirkko ja Giardini Salvi (puisto) ovat myös 3 kilometrin päässä.

      Hotel Key 58 €
      Hotel Key

      Hotel Key

      Viale Trissino 89, Vicenza, VI
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Teatro Astra, Olympiateatteri ja Palladianan basilika sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Palazzo Chiericati (rakennus) ja Museo Civico (museo) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vicenzan asema sijaitsee 21 minuutin kävelymatkan päässä.

       Appartamento Fiera Vicenza 65 €
       Appartamento Fiera Vicenza

       Appartamento Fiera Vicenza

       Via Olmo 23, Creazzo, Provincia di Vicenza
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Fiera di Vicenza (messukeskus) on 2,5 kilometrin ja Palladianan basilika on 4,7 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Giardini Salvi (puisto) ja Vicenzan kaupunginteatteri ovat myös 5 kilometrin päässä.

        Huoneisto 2 Askeleen Päässä Vicenzan Messukeskuksesta
        Huoneisto 2 Askeleen Päässä Vicenzan Messukeskuksesta

        Huoneisto 2 Askeleen Päässä Vicenzan Messukeskuksesta

        23 Via Olmo, Creazzo, Veneto
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Fiera di Vicenza (messukeskus) on 2,4 kilometrin ja Palladianan basilika on 4,7 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Vicenzan kaupunginteatteri ja Giardini Salvi (puisto) ovat myös 5 kilometrin päässä.