Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Fløibanen-köysirata

Nouse köysiradalla Bergenin keskustasta Fløyen-vuoren huipulle ja nauti uskomattomista vuononäkymistä ja kauniista vaelluspoluista.

Matkusta Fløibanen-köysiradalla Fløyen-vuoren huipulle ja nauti upeista näkymistä yli Bergenin. Täältä voit ihailla kaupunkia, vuoria ja kauniita vuonoja.

Köysirata lähtee kaupungin keskustasta lyhyen kävelymatkan päästä Torgetin kalatorilta ja Bryggenin satama-alueelta. Kaksi vaunua kulkee ylös vuorelle ja takaisin ruuhka-aikaan 15 minuutin välein ja aamun varhaisina tunteina ja myöhään illalla puolen tunnin välein. Osta liput lipunmyyntilaitteista tai matkatoimistosta köysiradan juurelta ja anna köysiradan kuljettaa sinut vuoren huipulle vain kahdeksassa minuutissa.

Voit ihastella aukeavia maisemia vaunujen lasiseinien läpi noustessasi yhä korkeammalle. Matkan varrella on kolme pysäkkiä. Matkusta ylös asti 320 metrin korkeudelle merenpinnasta.

Panoraamamaisemista nautit parhaiten näköalapaikalla, josta on esteettömät näkymät ja jossa on runsaasti tilaa ottaa valokuvia ilman muita kuviin eksyviä matkailijoita. Etsi maisemasta erottuvat maamerkit, kuten historiallinen satama-alue, ja laske kaikki seitsemän Bergeniä ympäröivää vuorta. Nousemalla huipulle myöhään illalla voit ihailla kaupungin valojen välkettä.

Jatka maisemien ihailua juoman äärellä kahvilassa tai ravintolassa. Kioskissa myydään tarvikkeita, kuten virvoitusjuomia, jäätelöä ja makeisia. Matkamuistoja voit ostaa lahjamyymälästä.

Ota mukaan mukavat kävelykengät ja lähde yhdelle monista vaelluspoluista, jotka alkavat köysiradan yläasemalta. Ympäröivällä kauniilla maaseudulla on järviä ja metsiä. Säästä paluulipun hinta ja kävele alas vuorelta Bergeniin. Helppo 30 minuutin kävely on hyvin viitoitettu.

Fløibanen-köysiradan lähtöpaikka sijaitsee 150 metrin päässä Torgetin kalatorilta. Köysirata on avoinna joka päivä ympäri vuoden. Lippuja ei tarvitse varata etukäteen.

Osta perhelippu ja säästä huomattavasti lipun hinnassa. Jos sinulla on Bergen Card, voit matkustaa ilmaiseksi sesongin ulkopuolella ja puoleen hintaan kesällä. Osta alennettu matkailijalippu Torgetin kalatorin lähellä sijaitsevasta matkailijakeskuksesta. Köysirataan on esteetön pääsy lastenvaunuilla ja pyörätuolilla.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 103 majoitusliikettä kohteen Floibanen-köysirata lähellä
Radisson Blu Royal Hotel, Bergen 95 €
Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

Bryggen 5, Bergen
   
  4,2
  /5 (2 728 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Bryggens-museo ja Bryggen sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Hurtigruten Terminal sijaitsee 1,5 kilometrin päässä. Byparken Station on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bergenin asema on 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Thon Hotel Rosenkrantz 142 €
  Thon Hotel Rosenkrantz

  Thon Hotel Rosenkrantz

  Rosenkrantzgaten 7, Bergen
    
   4,7
   /5 (465 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Hansamuseo ja Bryggen sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Hurtigruten Terminal sijaitsee 1,4 kilometrin päässä. Byparken Station on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nonneseteren Station on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Zander K Hotel 85 €
   Zander K Hotel

   Zander K Hotel

   Zander Kaaes gate 8, Bergen
     
    4,4
    /5 (627 arvostelua)
    3.5 kautta 5.0

    Lepramuseo ja Bergenin taidemuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Grieg-sali ja Bergenin taidehalli ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Nonneseteren Station ja Bergenin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

    Magic Hotel Kløverhuset 100 €
    Magic Hotel Kløverhuset

    Magic Hotel Kløverhuset

    Strandgaten 13/15, Bergen
      
     3,8
     /5 (249 arvostelua)
     3.5 kautta 5.0

     Kloverhuset-ostoskeskus ja Bryggen sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hurtigruten Terminal sijaitsee 0,9 kilometrin päässä. Byparken Station on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nonneseteren Station on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Oleana 105 €
     Hotel Oleana

     Hotel Oleana

     Øvre Ole Bulls plass 5, Bergen
       
      4,4
      /5 (342 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Den Nationale Scene (teatteri) ja Hurtigruten Terminal sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Bryggen sijaitsee 0,8 kilometrin päässä. Byparken Station sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Nonneseteren Station 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      Bergen Børs Hotel 107 €
      Bergen Børs Hotel

      Bergen Børs Hotel

      Vågsallmenningen 1, Bergen
        
       4,6
       /5 (406 arvostelua)
       4.0 kautta 5.0

       Xhibition Mall, Torgetin kalatori ja Galleriet-ostoskeskus sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Torgalmenningenin aukio ja Hansamuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Byparken Station sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Nonneseteren Station 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       Magic Hotel Korskirken 101 €
       Magic Hotel Korskirken

       Magic Hotel Korskirken

       Nedre Korskirkeallmenning 1 A, Bergen
         
        4,0
        /5 (271 arvostelua)
        3.5 kautta 5.0

        Torgetin kalatori ja Hansamuseo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä aamiaismajoituksesta. Floibanen-köysirata ja Bryggen ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Byparken Station sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Nonneseteren Station 9 minuutin kävelymatkan päässä.

        Clarion Hotel Admiral 109 €
        Clarion Hotel Admiral

        Clarion Hotel Admiral

        C. Sundts gate 9, Bergen
          
         4,2
         /5 (476 arvostelua)
         3.5 kautta 5.0

         Kloverhuset-ostoskeskus, Bryggen ja Hurtigruten Terminal sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Galleriet-ostoskeskus ja Torgalmenningenin aukio ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Byparken Station on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nonneseteren Station on 13 minuutin kävelymatkan päässä.