Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Fløibanen-köysirata

Nouse köysiradalla Bergenin keskustasta Fløyen-vuoren huipulle ja nauti uskomattomista vuononäkymistä ja kauniista vaelluspoluista.

Matkusta Fløibanen-köysiradalla Fløyen-vuoren huipulle ja nauti upeista näkymistä yli Bergenin. Täältä voit ihailla kaupunkia, vuoria ja kauniita vuonoja.

Köysirata lähtee kaupungin keskustasta lyhyen kävelymatkan päästä Torgetin kalatorilta ja Bryggenin satama-alueelta. Kaksi vaunua kulkee ylös vuorelle ja takaisin ruuhka-aikaan 15 minuutin välein ja aamun varhaisina tunteina ja myöhään illalla puolen tunnin välein. Osta liput lipunmyyntilaitteista tai matkatoimistosta köysiradan juurelta ja anna köysiradan kuljettaa sinut vuoren huipulle vain kahdeksassa minuutissa.

Voit ihastella aukeavia maisemia vaunujen lasiseinien läpi noustessasi yhä korkeammalle. Matkan varrella on kolme pysäkkiä. Matkusta ylös asti 320 metrin korkeudelle merenpinnasta.

Panoraamamaisemista nautit parhaiten näköalapaikalla, josta on esteettömät näkymät ja jossa on runsaasti tilaa ottaa valokuvia ilman muita kuviin eksyviä matkailijoita. Etsi maisemasta erottuvat maamerkit, kuten historiallinen satama-alue, ja laske kaikki seitsemän Bergeniä ympäröivää vuorta. Nousemalla huipulle myöhään illalla voit ihailla kaupungin valojen välkettä.

Jatka maisemien ihailua juoman äärellä kahvilassa tai ravintolassa. Kioskissa myydään tarvikkeita, kuten virvoitusjuomia, jäätelöä ja makeisia. Matkamuistoja voit ostaa lahjamyymälästä.

Ota mukaan mukavat kävelykengät ja lähde yhdelle monista vaelluspoluista, jotka alkavat köysiradan yläasemalta. Ympäröivällä kauniilla maaseudulla on järviä ja metsiä. Säästä paluulipun hinta ja kävele alas vuorelta Bergeniin. Helppo 30 minuutin kävely on hyvin viitoitettu.

Fløibanen-köysiradan lähtöpaikka sijaitsee 150 metrin päässä Torgetin kalatorilta. Köysirata on avoinna joka päivä ympäri vuoden. Lippuja ei tarvitse varata etukäteen.

Osta perhelippu ja säästä huomattavasti lipun hinnassa. Jos sinulla on Bergen Card, voit matkustaa ilmaiseksi sesongin ulkopuolella ja puoleen hintaan kesällä. Osta alennettu matkailijalippu Torgetin kalatorin lähellä sijaitsevasta matkailijakeskuksesta. Köysirataan on esteetön pääsy lastenvaunuilla ja pyörätuolilla.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 107 majoitusliikettä kohteen Floibanen-köysirata lähellä
Scandic Ørnen
Scandic Ørnen

Scandic Ørnen

Lars Hillesgate 18, Bergen
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Bergenin taidemuseo ja Grieg-sali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Floibanen-köysirata ja Hansamuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Bystasjonen Station ja Nonneseteren Station sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Radisson Blu Royal Hotel, Bergen 126 €
  Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

  Radisson Blu Royal Hotel, Bergen

  Dreggsallmenningen 1, Bergen
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tämän ekologisen/kestävän kehityksen mukaisen hotellin lähellä sijaitsee Bryggens-museo, Mariakirken (kirkko) ja Bryggen. Hansamuseo ja Floibanen-köysirata ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Byparken Station on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Nonneseteren Station on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

   P-Hotels Bergen 65 €
   P-Hotels Bergen

   P-Hotels Bergen

   Vestre Torggate 9, Bergen
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Pyhän Johanneksen kirkko, Grieg-sali ja Hansamuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Floibanen-köysirata ja Hurtigruten Terminal ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Byparken Station sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Nonneseteren Station 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    Zander K Hotel 142 €
    Zander K Hotel

    Zander K Hotel

    Zander Kaaes gate 8, Bergen, Hordaland
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Lepramuseo ja Bergenin taidemuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Bergenin katedraali ja Bergenin taidehalli ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Nonneseteren Station ja Bergenin asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

     Bergen Børs Hotel 153 €
     Bergen Børs Hotel

     Bergen Børs Hotel

     Vågsallmenningen 1, Bergen
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Torgetin kalatori, Xhibition Mall ja Galleriet-ostoskeskus sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Torgalmenningenin aukio ja Hansamuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Byparken Station sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Nonneseteren Station 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Norge by Scandic
      Hotel Norge by Scandic

      Hotel Norge by Scandic

      Nedre Ole Bulls Plass 4, Bergen City Centre, Bergen, Hordaland
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Länsi-Norjan koristetaiteen museo, Grieg-sali ja Hansamuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä Stripin varrella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Floibanen-köysirata ja Hurtigruten Terminal ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Byparken Station sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Nonneseteren Station 7 minuutin kävelymatkan päässä.

       Opus XVI 176 €
       Opus XVI

       Opus XVI

       Vågsallmenningen 16, Bergen
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Xhibition Mall, Hansamuseo ja Floibanen-köysirata sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Grieg-sali ja Mariakirken (kirkko) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Byparken Station sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Nonneseteren Station 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Oleana
        Hotel Oleana

        Hotel Oleana

        Øvre Ole Bulls plass 5, Bergen
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Den Nationale Scene (teatteri), Grieg-sali ja Hansamuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Floibanen-köysirata ja Hurtigruten Terminal ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Byparken Station sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Nonneseteren Station 8 minuutin kävelymatkan päässä.