Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Fontana di San Gioata

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Fontana di San Gioata. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Fontana di San Gioata, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Fontana di San Gioata paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Fontana di San Gioata upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Fontana di San Gioata? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Fontana di San Gioata lähellä kohdetta Fontana di San Gioata. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Fontana di San Gioata, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 776 majoitusliikettä kohteen Fontana di San Gioata lähellä
Albergo Cappello e Cadore 72 €
Albergo Cappello e Cadore

Albergo Cappello e Cadore

Via Ricci 8, Belluno, BL
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Una Montagna di Teatro, Piazza dei Martiri (aukio) ja Santo Stefanon kirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Church of San Rocco (kirkko) ja Torre Civica ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Bellunon asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

  Albergo Delle Alpi 89 €
  Albergo Delle Alpi

  Albergo Delle Alpi

  Via Jacopo Tasso 13, Belluno
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Una Montagna di Teatro, Piazza dei Martiri (aukio) ja Santo Stefanon kirkko sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Church of San Rocco (kirkko) ja Palazzo dei Vescovi ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Bellunon asema sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Albergo al Ponte della Vittoria 65 €
   Albergo al Ponte della Vittoria

   Albergo al Ponte della Vittoria

   VIA MONTE GRAPPA 1, Belluno
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Porta Rugo, Palazzo dei Vescovi ja Piazza del Duomo (aukio) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Cathedral of Belluno (kirkko) ja Fontana di San Gioata (suihkulähde) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Bellunon asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

    Europa Executive 76 €
    Europa Executive

    Europa Executive

    Via Vittorio Veneto 158, Belluno, BL
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Santo Stefanon kirkko, Una Montagna di Teatro ja Piazza dei Martiri (aukio) sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Torre Civica ja Palazzo dei Rettori (palatsi) ovat myös 2 kilometrin päässä. Bellunon asema sijaitsee 20 minuutin kävelymatkan päässä.

     Suuri Huoneisto Sydämessä Belluno Löytää Dolomiittien
     Suuri Huoneisto Sydämessä Belluno Löytää Dolomiittien

     Suuri Huoneisto Sydämessä Belluno Löytää Dolomiittien

       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Museo civico, Piazza del Duomo (aukio) ja Torre Civica sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä historiallisesta huoneistohotellista. Fontana di San Gioata (suihkulähde) ja Cathedral of Belluno (kirkko) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Bellunon asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Pepita Huoneisto - Belluno Center
      Pepita Huoneisto - Belluno Center

      Pepita Huoneisto - Belluno Center

        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Palazzo dei Vescovi, Piazza del Duomo (aukio) ja Cathedral of Belluno (kirkko) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä lomakodista. Fontana di San Gioata (suihkulähde) ja Museo civico ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Bellunon asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Agriturismo Casa de Bertoldi 74 €
       Agriturismo Casa de Bertoldi

       Agriturismo Casa de Bertoldi

       Via Pedecastello 40, Belluno
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Porta Rugo, Palazzo dei Vescovi ja Piazza del Duomo (aukio) sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä maatilamajoituksesta. Cathedral of Belluno (kirkko) ja Fontana di San Gioata (suihkulähde) ovat myös 5 kilometrin päässä.

        Bed & Breakfast La Pecora Nera 80 €
        Bed & Breakfast La Pecora Nera

        Bed & Breakfast La Pecora Nera

        Via Fratelli Rosselli 216, Belluno, Provincia di Belluno
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Una Montagna di Teatro, Church of San Rocco (kirkko) ja Piazza dei Martiri (aukio) 3 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Santo Stefanon kirkko ja Palazzo dei Vescovi ovat myös 3 kilometrin päässä. Bellunon asema sijaitsee 21 minuutin kävelymatkan päässä.