Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Frasassin luolat

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Frasassin luolat. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Frasassin luolat, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Frasassin luolat paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Frasassin luolat upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Frasassin luolat? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Frasassin luolat lähellä kohdetta Frasassin luolat. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Frasassin luolat, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 176 majoitusliikettä kohteen Frasassin luolat lähellä
Hotel Terme di Frasassi 69 €
Hotel Terme di Frasassi

Hotel Terme di Frasassi

   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Frasassin luolat on 0,9 kilometrin ja Paperi- ja vesileimamuseo on 14,3 kilometrin päässä tästä majatalosta. Gubbion katedraali ja Piazza Grande (aukio) ovat myös 52 kilometrin päässä. Genga San Vittore Termen asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Terme San Vittore
  Hotel Terme San Vittore

  Hotel Terme San Vittore

    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Frasassin luolat on 0,9 kilometrin ja Paperi- ja vesileimamuseo on 14,3 kilometrin päässä tästä joenrantareitillä sijaitsevasta hotellista. Sartarelli Winery ja Ezio Triccolin urheiluhalli ovat myös 40 kilometrin päässä. Genga San Vittore Termen asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Le Grotte 92 €
   Hotel Le Grotte

   Hotel Le Grotte

   Frazione Pontebovesecco, Genga, AN
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Frasassin luolat on 3,6 kilometrin ja Paperi- ja vesileimamuseo on 11 kilometrin päässä tästä kansallispuistossa sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Eremo dei Frati Bianchin luostari ja Sartarelli Winery ovat myös 32 kilometrin päässä.

    Talo Sillalla - San Vittore - Frasassi
    Talo Sillalla - San Vittore - Frasassi

    Talo Sillalla - San Vittore - Frasassi

    Borgo San Vittore 17, Genga, Marche
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Frasassin luolat on 0,8 kilometrin ja Paperi- ja vesileimamuseo on 14,3 kilometrin päässä tästä joen rannalla sijaitsevasta historiallisesta lomakodista. Sartarelli Winery ja Ezio Triccolin urheiluhalli ovat myös 40 kilometrin päässä. Genga San Vittore Termen asema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

     Agriturismo La Vita è Bella 65 €
     Agriturismo La Vita è Bella

     Agriturismo La Vita è Bella

       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Paperi- ja vesileimamuseo on 7,4 kilometrin ja Frasassin luolat on 8,3 kilometrin päässä tästä maatilamajoituksesta. Eremo dei Frati Bianchin luostari ja Sartarelli Winery ovat myös 40 kilometrin päässä.

      B&B Il Bivacco Frasassi
      B&B Il Bivacco Frasassi

      B&B Il Bivacco Frasassi

        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Frasassin luolat on 3,4 kilometrin ja Paperi- ja vesileimamuseo on 16,9 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Sartarelli Winery ja Ezio Triccolin urheiluhalli ovat myös 40 kilometrin päässä.

       Il Pastore Errante Frasassi 49 €
       Il Pastore Errante Frasassi

       Il Pastore Errante Frasassi

       Frazione Falcioni 57, Genga, Provincia di Ancona
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Gola della Rossa e di Frasassin alueellinen luonnonpuisto on 0,1 kilometrin ja Frasassin luolat on 3,3 kilometrin päässä tästä kansallispuistossa sijaitsevasta lomakodista. Valadierin temppeli ja Paperi- ja vesileimamuseo ovat myös 20 kilometrin päässä. Genga San Vittore Termen asema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

        Talo, Josta on Näkymät Moscanoon
        Talo, Josta on Näkymät Moscanoon

        Talo, Josta on Näkymät Moscanoon

        Frazione Moscano, 6, Fabriano, Marche
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Paperi- ja vesileimamuseo on 7,1 kilometrin ja Frasassin luolat on 8,6 kilometrin päässä tästä romanttisesta lomakodista. Tiedemuseo ja San Venancion basilika ovat myös 40 kilometrin päässä.