Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Frasassin luolat

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Frasassin luolat. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Frasassin luolat, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Frasassin luolat paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Frasassin luolat upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Frasassin luolat? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Frasassin luolat lähellä kohdetta Frasassin luolat. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Frasassin luolat, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 190 majoitusliikettä kohteen Frasassin luolat lähellä
Hotel Terme di Frasassi 66 €
Hotel Terme di Frasassi

Hotel Terme di Frasassi

   
  0.0 kautta 5.0 Tähteä

  Gola della Rossa e di Frasassin alueellinen luonnonpuisto, Museo Speleopaleontologico ja San Vittore alle Chiusen kirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä majatalosta. Frasassin luolat ja Santa Maria infra Saxan pyhäkkö ovat myös 5 kilometrin päässä. Genga San Vittore Termen asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Terme San Vittore
  Hotel Terme San Vittore

  Hotel Terme San Vittore

    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Gola della Rossa e di Frasassin alueellinen luonnonpuisto, Museo Speleopaleontologico ja San Vittore alle Chiusen kirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä joenrantareitillä sijaitsevasta hotellista. Frasassin luolat ja Santa Maria infra Saxan pyhäkkö ovat myös 5 kilometrin päässä. Genga San Vittore Termen asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Le Grotte 78 €
   Hotel Le Grotte

   Hotel Le Grotte

   Frazione Pontebovesecco, Genga, AN
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Gola della Rossa e di Frasassin alueellinen luonnonpuisto, Santa Maria infra Saxan pyhäkkö ja Museo di Storia del Territorio 3 kilometrin päässä tästä kansallispuistossa sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Frasassin luolat ja Foro Degli Occhialonin kivimuodostelma ovat myös 5 kilometrin päässä.

    Talo Sillalla - San Vittore - Frasassi
    Talo Sillalla - San Vittore - Frasassi

    Talo Sillalla - San Vittore - Frasassi

    Borgo San Vittore 17, Genga, Marche
      
     0.0 kautta 5.0 Tähteä

     Gola della Rossa e di Frasassin alueellinen luonnonpuisto, San Vittore alle Chiusen kirkko ja Museo Speleopaleontologico sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä joen rannalla sijaitsevasta historiallisesta lomakodista. Frasassin luolat ja Santa Maria infra Saxan pyhäkkö ovat myös 5 kilometrin päässä. Genga San Vittore Termen asema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

     B&B Il Bivacco Frasassi
     B&B Il Bivacco Frasassi

     B&B Il Bivacco Frasassi

       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Gola della Rossa e di Frasassin alueellinen luonnonpuisto, Foro Degli Occhialonin kivimuodostelma ja San Vittore alle Chiusen kirkko 3 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Museo Speleopaleontologico ja Frasassin luolat ovat myös 5 kilometrin päässä.

      Il Pastore Errante Frasassi 54 €
      Il Pastore Errante Frasassi

      Il Pastore Errante Frasassi

      Frazione Falcioni 57, Genga, Provincia di Ancona
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Gola della Rossa e di Frasassin alueellinen luonnonpuisto, San Vittore alle Chiusen kirkko ja Museo Speleopaleontologico sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä kansallispuistossa sijaitsevasta lomakodista. Foro Degli Occhialonin kivimuodostelma ja Frasassin luolat ovat myös 10 kilometrin päässä. Genga San Vittore Termen asema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

       Talo, Josta on Näkymät Moscanoon
       Talo, Josta on Näkymät Moscanoon

       Talo, Josta on Näkymät Moscanoon

       Frazione Moscano, 6, Fabriano, Marche
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Gola della Rossa e di Frasassin alueellinen luonnonpuisto on 1,4 kilometrin päässä tästä lomakodista. Paperi- ja vesileimamuseo ja Santa Maria infra Saxan pyhäkkö sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Frasassin luolat ja Foro Degli Occhialonin kivimuodostelma ovat myös 10 kilometrin päässä.

        Agriturismo La Vita è Bella 65 €
        Agriturismo La Vita è Bella

        Agriturismo La Vita è Bella

          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Gola della Rossa e di Frasassin alueellinen luonnonpuisto on 4 kilometrin päässä tästä maatilamajoituksesta. Paperi- ja vesileimamuseo ja Santa Maria infra Saxan pyhäkkö sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Frasassin luolat ja Foro Degli Occhialonin kivimuodostelma ovat myös 10 kilometrin päässä.