Saksa on saattanut asettaa COVID-19:stä johtuvia matkustusrajoituksia ja vaatimuksen oma-ehtoisesta karanteenista.

Kuva: Claudia Manz

Historialliset hotellit - Friedrichshagen, Berliini

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Suosituimmat Historialliset hotellit - Friedrichshagen

Hotel Spree-idyll
3 out of 5
Müggelseedamm 70, Berliini, BE
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 99 € per yö ajalle 26. marrask. viiva 27. marrask.
4.4/5Wonderful! (59 arvostelua)

"der Aufenthalt war gut.Alles sehr gut geklappt.Auch die Lösung für das Frühstück war sehr zu akzepteiren. Danke für den sorglosen Aufenthalt."…"

Arvosteltu 13.7.2020

Hotel Spree-idyll
Etkö löydä etsimääsi?
Historialliset hotellit – meillä on lisää vaihtoehtoja. Löydä itsellesi sopivin!
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mitä kaikkea kohteessa Friedrichshagen yöpyvä historiafani voi matkaltaan odottaa?
Käynti kohteen Friedrichshagen historiallisesti merkittävillä nähtävyyksillä kuuluu luultavasti toivelistasi kärkikolmikkoon. Mikset tutustuisi matkasi aikana lukuisiin nähtävyyksiin, kuten muistomerkkeihin?
Mikä on paras hotelli kohteessa Friedrichshagen, jos haluaa yöpyä lähellä alueen historiallisia kohteita?
Matkustusasiantuntemuksemme perusteella Hotel Spree-idyll on loistava 3 tähden hotelli, joka on historiasta kiinnostuneiden varattavissa Expedian sivustolla ja josta löytyy ravintola ja ilmainen Wi-Fi.
Kuinka monta historiallista hotellia kohteesta Friedrichshagen oikein löytyy?
Kohteesta Friedrichshagen löytyy 6 majoitusta, jotka ovat varattavissa Expedian kautta. Siellä ei kuitenkaan ole monta historialliseksi määritettyä hotellia.
Mitkä ovat kohteen Friedrichshagen suosituimmat historialliset paikat ja muut nähtävyydet?
Kaupungin suosikkinähtävyyksiin kuuluvat Mueggelsee, Seebad Friedrichshagen ja Nordstrand. Alueella on myös East Side Gallery ja Mercedes-Benz Arena.
Millaisia historialliset hotellit ovat kohteessa Friedrichshagen?
Historiallisissa hotelleissa asiakkaat saavat tilaisuuden yöpyä paikassa, joka on määritetty kansalliseksi historialliseksi kohteeksi. Historialliset hotellit ympäri maailman voivat olla esimerkiksi linnoja, kartanoita, palatseja tai jopa pubeja, lomamajoja, vanhoja poliisiasemia tai pilvenpiirtäjiä – mitä tahansa rakennuksia, joita pidetään erityisen tärkeinä kohteina. Tälläisten kohteessa Friedrichshagen sijaitsevien hotellien huoneissa tai julkisissa tiloissa on tyypillisesti säilytetty alkuperäisiä elementtejä, kuten perinteistä arkkitehtuuria tai rakennusajan aikakaudelle tyypillisiä ominaisuuksia.
Mitä eroa on historiallisella hotellilla ja perinnehotellilla?
Nämä kaksi hotellityyppiä ovat hyvin samankaltaisia. Termiä “historiallinen hotelli” käytetään monesti Yhdysvalloissa, kun taas Euroopassa ja Aasiassa käytetään termiä “perinnehotelli”. Historialliset hotellit tapaavat painottaa arkkitehtuuria ja itse rakennusta. Perinnehotellissa kaikkein merkityksellisintä on sen kulttuurinen arvo ja se, miten paikka on inspiroinut paikallista yhteisöä.
Onko kohteen Friedrichshagen historiallisissa hotelleissa modernit tilat?
Kyllä. Rakennuksen historialliset piirteet ja perinteet on pyritty säilyttämään mahdollisimman hyvin, mutta hotellin sisätiloista löytyy nykyaikaiset palvelut ja mukavuudet sekä turvallisuusominaisuudet. Turisteilla on käytettävissään kaikki hotellien suosituimmat mukavuudet, kuten yksityiset huoneet, modernit kylpyhuoneet, lämmitys ja ilmastointi sekä ilmainen ja nopea Wi-Fi. Historiallisen hotellin varaaminen kohteesta Friedrichshagen ei tarkoita sitä, että olet valitsemassa itsellesi epämukavaa tai ränsistynyttä majapaikkaa.

Enemmän vaihtoehtoja matkalle