Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Gdynian laivasatama

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Gdynian laivasatama. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Gdynian laivasatama, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Gdynian laivasatama paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Gdynian laivasatama upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Gdynian laivasatama? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Gdynian laivasatama lähellä kohdetta Gdynian laivasatama. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Gdynian laivasatama, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 561 majoitusliikettä kohteen Gdynian laivasatama lähellä
Hotel Antares 50 €
Hotel Antares

Hotel Antares

ul. Komandorska 59, Gdynia, Pomerania
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tricityn luonnonpuisto, Gdynian laivasatama ja Batoryn ostoskeskus sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. J. Brudzińskin kunnallinen sairaala ja InfoBox – Muuttuvan kaupungin observatorio ovat myös 5 kilometrin päässä.

  Courtyard by Marriott Gdynia Waterfront 63 €
  Courtyard by Marriott Gdynia Waterfront

  Courtyard by Marriott Gdynia Waterfront

  ul. Jerzego Waszyngtona 19, Gdynia, Pomerania
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Kościuszkin aukio ja ORP Błyskawican merenkulkumuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Dar Pomorza -museolaiva ja Danuta Baduszkowan musiikkiteatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gdynian päärautatieasema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

   Willa Pieńkowskich 69 €
   Willa Pieńkowskich

   Willa Pieńkowskich

   14 Ksiedza Gabriela Wladyslawskiego, Gdynia, pomorskie
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Gdynian moottoriajoneuvomuseo, Tricityn luonnonpuisto ja Batoryn ostoskeskus sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. J. Brudzińskin kunnallinen sairaala ja InfoBox – Muuttuvan kaupungin observatorio ovat myös 5 kilometrin päässä.

    Villa Italiana
    Villa Italiana

    Villa Italiana

    Morska 20, Gdynia
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Batoryn ostoskeskus, InfoBox – Muuttuvan kaupungin observatorio ja J. Brudzińskin kunnallinen sairaala sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä majatalosta. Kościuszkin aukio ja Danuta Baduszkowan musiikkiteatteri ovat myös 2 kilometrin päässä. Gdynian päärautatieasema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotton Hotel 57 €
     Hotton Hotel

     Hotton Hotel

     ul. Sw. Piotra 8, Gdynia, Pomerania
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      J. Brudzińskin kunnallinen sairaala, Kościuszkin aukio ja InfoBox – Muuttuvan kaupungin observatorio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Batoryn ostoskeskus ja Danuta Baduszkowan musiikkiteatteri ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Gdynian päärautatieasema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

      Lapsiperheille Ystävällinen
      Lapsiperheille Ystävällinen

      Lapsiperheille Ystävällinen

      49 Morska, Gdynia, Pomeranian Voivodeship
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Batoryn ostoskeskus, J. Brudzińskin kunnallinen sairaala ja InfoBox – Muuttuvan kaupungin observatorio sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Kościuszkin aukio ja Danuta Baduszkowan musiikkiteatteri ovat myös 2 kilometrin päässä. Gdynian päärautatieasema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       Nocleg Gdynia - City Centre
       Nocleg Gdynia - City Centre

       Nocleg Gdynia - City Centre

       Wójta Radtkego 42/16, Gdynia
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Aquapark Sopot (vesipuisto), Sopotin uimaranta ja Sopotin laituri sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Ulica Monte Cassino ja Lysa Gora Ski Area (hiihtokeskus) ovat myös 15 kilometrin päässä. Gdynian päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä.

        Gdynia City Apartment
        Gdynia City Apartment

        Gdynia City Apartment

        11 Bernarda Chrzanowskiego, Gdynia, pomorskie
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         J. Brudzińskin kunnallinen sairaala, Kościuszkin aukio ja InfoBox – Muuttuvan kaupungin observatorio sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Batoryn ostoskeskus ja ORP Błyskawican merenkulkumuseo ovat myös 2 kilometrin päässä. Gdynian päärautatieasema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.