Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Gdynian laivasatama

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Gdynian laivasatama. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Gdynian laivasatama, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Gdynian laivasatama paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Gdynian laivasatama upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Gdynian laivasatama? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Gdynian laivasatama lähellä kohdetta Gdynian laivasatama. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Gdynian laivasatama, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 493 majoitusliikettä kohteen Gdynian laivasatama lähellä
Hotel Antares 59 €
Hotel Antares

Hotel Antares

ul. Komandorska 59, Gdynia, Pomerania
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tricityn luonnonpuisto, Gdynian laivasatama ja J. Brudzińskin kunnallinen sairaala sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Batoryn ostoskeskus ja Gdynian moottoriajoneuvomuseo ovat myös 5 kilometrin päässä.

  Willa Pieńkowskich 50 €
  Willa Pieńkowskich

  Willa Pieńkowskich

  14 Ksiedza Gabriela Wladyslawskiego, Gdynia, pomorskie
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Gdynian moottoriajoneuvomuseo, Tricityn luonnonpuisto ja Batoryn ostoskeskus sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. J. Brudzińskin kunnallinen sairaala ja InfoBox – Muuttuvan kaupungin observatorio ovat myös 5 kilometrin päässä.

   Villa Italiana
   Villa Italiana

   Villa Italiana

   Morska 20, Gdynia
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Batoryn ostoskeskus, InfoBox – Muuttuvan kaupungin observatorio ja J. Brudzińskin kunnallinen sairaala sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä majatalosta. Kościuszkin aukio ja Danuta Baduszkowan musiikkiteatteri ovat myös 2 kilometrin päässä. Gdynian päärautatieasema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Courtyard by Marriott Gdynia Waterfront 84 €
    Courtyard by Marriott Gdynia Waterfront

    Courtyard by Marriott Gdynia Waterfront

    ul. Jerzego Waszyngtona 19, Gdynia, Pomerania
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Kościuszkin aukio ja ORP Błyskawican merenkulkumuseo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Dar Pomorza -museolaiva ja Danuta Baduszkowan musiikkiteatteri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gdynian päärautatieasema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

     Lapsiperheille Ystävällinen
     Lapsiperheille Ystävällinen

     Lapsiperheille Ystävällinen

     49 Morska, Gdynia, Itä-Pommerin voivodikunta
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Batoryn ostoskeskus, J. Brudzińskin kunnallinen sairaala ja InfoBox – Muuttuvan kaupungin observatorio sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Kościuszkin aukio ja Danuta Baduszkowan musiikkiteatteri ovat myös 2 kilometrin päässä. Gdynian päärautatieasema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

      Mercure Gdynia Centrum 75 €
      Mercure Gdynia Centrum

      Mercure Gdynia Centrum

      Armii Krajowej 22, Gdynia, Pomerania
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Danuta Baduszkowan musiikkiteatteri ja InfoBox – Muuttuvan kaupungin observatorio sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Gdynian kaupunginmuseo ja Laivastomuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Gdynian päärautatieasema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotton Hotel 70 €
       Hotton Hotel

       Hotton Hotel

       ul. Sw. Piotra 8, Gdynia, Pomerania
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        J. Brudzińskin kunnallinen sairaala, Kościuszkin aukio ja InfoBox – Muuttuvan kaupungin observatorio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Batoryn ostoskeskus ja Danuta Baduszkowan musiikkiteatteri ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Gdynian päärautatieasema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

        Nocleg Gdynia - City Centre 30 €
        Nocleg Gdynia - City Centre

        Nocleg Gdynia - City Centre

        Wójta Radtkego 42/16, Gdynia
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Aquapark Sopot (vesipuisto), Sopotin uimaranta ja Sopotin laituri sijaitsevat 15 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Ulica Monte Cassino ja Lysa Gora Ski Area (hiihtokeskus) ovat myös 15 kilometrin päässä. Gdynian päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä.