Hotellit lähellä kohdetta Golf Costa Adeje

Suodatusperuste

Suositut suodattimet
Suositut suodattimet
Asiakasarvosana
Asiakasarvosana
Majoituspaikan taso
Maksutapa
Maksutapa
Majoituspaikan tyyppi
Majoituspaikan tyyppi
Alue
Alue
Suositut kohteet
1
Suositut kohteet
Saatavilla olevat ateriavaihtoehdot
Saatavilla olevat ateriavaihtoehdot
Palvelut/mukavuudet
Palvelut/mukavuudet
Esteettömyys
Esteettömyys
Matkailijakokemus
Matkailijakokemus

Usein kysytyt kysymykset

Millainen kohteen Golf Costa Adeje ympäristö on?

Ystävällinen Golf Costa Adeje sijaitsee alueella, joka tunnetaan lukuisista ruokailumahdollisuuksista ja golfmahdollisuuksista. Jos etsit kätevää yöpymispaikkaa, puolentoista kilometrin säteellä sijaitsee 74 hotellia ja muuta majoituspaikkaa.

Mikä on paras yöpymispaikka kohteen Golf Costa Adeje lähellä?

Kohteen Golf Costa Adeje lähellä sijaitseva Royal Garden Villas & Spa on yksi suosituimmista majoituspaikoista asiakastietojemme mukaan, ja tämä 5 tähden lomakylä tarjoaa asiakkaiden käyttöön täyden palvelun kylpylän ja yksityisen uima-altaan. Muihin hyviin lähellä sijaitseviin vaihtoehtoihin sisältyvät Royal River, Luxury Hotel - Adults Only ja Hotel Suite Villa María.

Kuinka monta hotellia kohteen Golf Costa Adeje lähellä on?

Expedialta löytyy 74 hotellia ja muuta majoitusta, jotka sijaitsevat alle 2 kilometrin päässä kohteesta Golf Costa Adeje.

Jos minun on peruutettava hotellivaraukseni lähellä kohdetta Golf Costa Adeje, saanko siitä hyvityksen?

Kyllä! Useimmat hotellivaraukset ovat täysin hyvitettäviä, kunhan ne peruutetaan ennen hotellin peruutusajan päättymistä eli useimmiten 24–48 tuntia ennen saapumispäivää. Jos varauksesi on ei-hyvitettävä, saatat kumminkin voida peruuttaa sen ja saada hyvityksen, jos teet peruutuksen 24 tunnin kuluessa varaamisen tekemisestä. Anna haluamasi päivämäärät, napsauta “Hae“-painiketta ja valitse “Täysin hyvitettävä“ -suodatin, jotta löydät parhaat tarjoukset lähellä kohdetta Golf Costa Adeje.

Mitä nähtävää ja tekemistä kohteen Golf Costa Adeje lähellä on?

Playa El Duquen ranta, Fanaben ranta ja La Pintan ranta ovat hyviä paikkoja kuljeskella rannalla. Siam Parkin vesipuisto, Tenerife Nautical Centerin vesiurheilukeskus ja Water Sports Tenerife ovat suosikkikohteita alueella. Torviscas Beach (ranta), Troyan ranta tai Playa de las Américas ovat hyviä paikkoja nauttia luonnosta.

Hotellit Golf Costa Adeje - viimeaikaiset arvostelut
Expedian tarkistamat arvostelut

Suunnittele matkasi sukkelasti sovelluksella

Järjestä lomamatkasi alusta loppuun tai tutki sovellustarjouksia kotoa tai riippumatosta käsin.

Lähetä kätevä latauslinkki puhelimeesi

Antamalla puhelinnumerosi annat luvan lähettää numeroosi kertaluonteisen automaattisen tekstiviestin, joka sisältää linkin sovelluksen lataamiseen. Operaattorisi saattaa veloittaa tekstiviestistä maksun.
QR-koodi