Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Graukogel-vuori

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Graukogel-vuori. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Graukogel-vuori, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Graukogel-vuori paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Graukogel-vuori upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Graukogel-vuori? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Graukogel-vuori lähellä kohdetta Graukogel-vuori. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Graukogel-vuori, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 324 majoitusliikettä kohteen Graukogel-vuori lähellä
CESTA GRAND Aktivhotel & Spa 101 €
CESTA GRAND Aktivhotel & Spa

CESTA GRAND Aktivhotel & Spa

   
  4.5 kautta 5.0 Tähteä

  Felsentherme Gastein (kuumat lähteet), Graukogelin köysirata ja Felsenthermen kylpylä sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä golfkentän vieressä sijaitsevasta hotellista. Hängebrücke am Stubnerkogelin riippusilta ja Stubnerkogelin köysirata ovat myös 10 kilometrin päässä.

  Residence AlpenHeart 54 €
  Residence AlpenHeart

  Residence AlpenHeart

  Böcksteiner Bundestrasse 20, Bad Gastein
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Stubnerkogelin köysirata ja Gasteinin talviurheilukeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Bad Gasteinin vesiputous ja Felsenthermen kylpylä ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Bad Gasteinin asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   Miramonte 119 €
   Miramonte

   Miramonte

     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Felsentherme Gastein (kuumat lähteet) ja Gasteinin talviurheilukeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista, ja lähellä lumikenkäkävelypaikkaa sekä pulkkamäkeä. Graukogelin köysirata ja Bad Gasteinin vesiputous ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Bad Gasteinin asema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Lindenhof 63 €
    Hotel Lindenhof

    Hotel Lindenhof

      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Gasteinin talviurheilukeskus ja Felsenthermen kylpylä sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista, sekä lähellä latuja ja hiihtokoulua. Stubnerkogel-vuori ja Hängebrücke am Stubnerkogelin riippusilta ovat myös 10 kilometrin päässä. Bad Gasteinin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Elisabethpark 75 €
     Hotel Elisabethpark

     Hotel Elisabethpark

       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Felsentherme Gastein (kuumat lähteet) ja Gasteinin talviurheilukeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista, ja lähellä latuja sekä hiihtokoulua. Graukogelin köysirata ja Stubnerkogelin köysirata ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Bad Gasteinin asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Alpenblick 96 €
      Hotel Alpenblick

      Hotel Alpenblick

        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Graukogelin köysirata ja Felsentherme Gastein (kuumat lähteet) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista, sekä lähellä latuja ja hiihtokoulua. Felsenthermen kylpylä ja Stubnerkogelin köysirata ovat myös 2 kilometrin päässä. Bad Gasteinin asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

       Euro Youth Hotel & Krone 66 €
       Euro Youth Hotel & Krone

       Euro Youth Hotel & Krone

         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Felsenthermen kylpylä ja Gasteinin talviurheilukeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista, ja lähellä latuja sekä hiihtokoulua. Stubnerkogelin köysirata ja Bad Gasteinin vesiputous ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Bad Gasteinin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Salzburger Hof 124 €
        Hotel Salzburger Hof

        Hotel Salzburger Hof

          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Felsenthermen kylpylä ja Gasteinin talviurheilukeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista, ja lähellä latuja sekä hiihtokoulua. Stubnerkogelin köysirata ja Graukogelin köysirata ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Bad Gasteinin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä.