Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Graukogel-vuori

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Graukogel-vuori. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Graukogel-vuori, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Graukogel-vuori paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Graukogel-vuori upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Graukogel-vuori? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Graukogel-vuori lähellä kohdetta Graukogel-vuori. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Graukogel-vuori, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 390 majoitusliikettä kohteen Graukogel-vuori lähellä
Miramonte
Miramonte

Miramonte

   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Graukogelin köysirata ja Gasteinin talviurheilukeskus sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Felsentherme Gastein (kuumat lähteet) ja Bad Gasteinin vesiputous ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Bad Gasteinin asema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

  CESTA GRAND Aktivhotel & Spa 131 €
  CESTA GRAND Aktivhotel & Spa

  CESTA GRAND Aktivhotel & Spa

    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Felsentherme Gastein (kuumat lähteet), Graukogelin köysirata ja Felsenthermen kylpylä sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä joen rannalla sijaitsevasta hotellista. Stubnerkogelin köysirata ja Hängebrücke am Stubnerkogelin riippusilta ovat myös 20 kilometrin päässä.

   Residence AlpenHeart 122 €
   Residence AlpenHeart

   Residence AlpenHeart

   Böcksteiner Bundestrasse 20, Bad Gastein
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Stubnerkogelin köysirata ja Gasteinin talviurheilukeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Bad Gasteinin vesiputous ja Felsenthermen kylpylä ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Bad Gasteinin asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Salzburger Hof 300 €
    Hotel Salzburger Hof

    Hotel Salzburger Hof

      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Felsenthermen kylpylä ja Gasteinin talviurheilukeskus sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Bad Gasteinin vesiputous ja Felsentherme Gastein (kuumat lähteet) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Bad Gasteinin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Alpenblick
     Hotel Alpenblick

     Hotel Alpenblick

       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Graukogelin köysirata ja Felsentherme Gastein (kuumat lähteet) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta hotellista. Felsenthermen kylpylä ja Stubnerkogelin köysirata ovat myös 2 kilometrin päässä. Bad Gasteinin asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

      Boutiquehotel Lindenhof 178 €
      Boutiquehotel Lindenhof

      Boutiquehotel Lindenhof

        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Gasteinin talviurheilukeskus ja Felsenthermen kylpylä sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kansallispuistossa sijaitsevasta hotellista. Stubnerkogel-vuori ja Hängebrücke am Stubnerkogelin riippusilta ovat myös 10 kilometrin päässä. Bad Gasteinin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Sanotel
       Hotel Sanotel

       Hotel Sanotel

         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Felsentherme Gastein (kuumat lähteet) ja Gasteinin talviurheilukeskus sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä vuoristossa sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Bad Gasteinin vesiputous ja Graukogelin köysirata ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Bad Gasteinin asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

        Gesundheitszentrum Bärenhof Bad Gastein
        Gesundheitszentrum Bärenhof Bad Gastein

        Gesundheitszentrum Bärenhof Bad Gastein

          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Felsenthermen kylpylä ja Gasteinin talviurheilukeskus sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä kansallispuistossa sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Stubnerkogelin köysirata ja Bad Gasteinin vesiputous ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Bad Gasteinin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä.