Guam

Matkaopas
Tumon Beach featuring hiekkaranta ja auringonlasku sekä yksi mies
Koe trooppisen saaren valloittava sekoitus paikallista tšamorro-kulttuuria sekä espanjalaisia ja amerikkalaisia vaikutteita, upeita rantoja, loistavia ostosmahdollisuuksia ja henkeäsalpaavan kauniita maisemia.

Guam on Mikronesian suurin saari, joka kuuluu Mariaanien saaristoon. Pohjoisella Tyynellämerellä sijaitseva saari on Yhdysvaltain maahan sulauttamaton territorio, joka tunnetaan kauniista rannikostaan, upeasta satama-alueestaan, mielenkiintoisesta paikalliskulttuuristaan ja amerikkalaisesta hengestään. Vietä rentouttava loma Guamissa puolisosi tai perheesi kanssa. Rentoudu rannalla trooppisen auringon alla tai kokeile jännittäviä vesiurheilulajeja. Tutustu paikalliseen tšamorro-kulttuuriin ja Guamin toisen maailmansodan ajan perintöön.

Aloita matka Guamiin Hagåtñasta, saaren pääkaupungista. Tutustu kylään historiallisella kävelyreitillä, jonka varrelta löydät jäänteitä Guamin eurooppalaisista vaikutteista, kuten Plaza de Españan ja Dulce Nombre de Marian katedraalin. Vieraile Chamorron kylässä, jossa järjestetään keskiviikkoiltaisin upeat markkinat. Maistele paikallisia espanjalaishenkisiä herkkuja ja seuraa markkinoiden katutaiteilijoita. Voit nähdä muun muassa perinteistä tulitanssia ja ostaa käsitöitä, kuten simpukkakoruja ja punottuja koreja. Läheisestä Tumonista löytyy laadukkaita hotelleja, putiikkeja sekä rantabaareja ja yökerhoja.

Suuntaa pohjoiseen Guamin kuvankauniille kalkkikivitasangolle ja upeille rannoille. Viehättävässä Dededon kylässä voit penkoa kojuja viikonloppuisin järjestettävällä kirpputorilla. Puntan Dos Amantes on upea näköalapaikka Tumoninlahden pohjoiskärjessä, jossa voit ihailla kauniita näkymiä saaren itä- ja länsirannikon ylle ja tutustua tšamorrojen legendaan, jonka mukaan paikka on nimetty. Vieraile Guamin luonnonsuojelualueella Ritidian Pointissa, missä voit bongata merikilpikonnia kalkkikivijyrkänteiden alla.

Guamin eteläosissa voit ihailla vuoristomaisemia ja tutustua maanviljely-yhteisöihin vehreiden kukkuloiden keskellä. Opi tšamorrojen perinteistä Inarajanin Gef Pa'gon kulttuurikylässä, jossa voit seurata, kun käsityöläiset valmistavat paikallisia käsitöitä autenttisessa tšamorrojen olkimajassa. Luoteisrannikolla voit tutustua kauniiseen Kookossaareen, mustahiekkaiseenTalofofonlahteen ja Cettinlahteen. Patikoi upeille Siguan putouksille.

Guamiin voi saapua lentäen Won Pat Guamin kansainväliselle lentoasemalle. Saareen on helppo tutustua bussilla, veneellä tai vuokra-autolla. Varaa halpa matka Guamiin joulukuun ja kesäkuun välillä, jolloin sää on kuivimmillaan.

Suositut kaupungit kohteessa Guam

Puntan Dos Amantes featuring yleiset rantanäkymät, näkymät ja rotko tai kanjoni
Tamuning
Rannat, Ruokailu ja Shoppailu
Ota suunnaksesi Tamuning ja koe sen rannat, aurinkoinen sää sekä kahvilat.

Vierailun arvoisia kohteita

  • Tumonin ranta
  • Kahden rakastavaisen näköalapaikka
  • Alpat Island
Hagatna johon kuuluu trooppiset näkymät ja yleiset rantanäkymät
Hagatna
Merenherkut, Kävely ja Perheystävällinen
Aika lähteä lomalle! Koe paikallisesta keittiöstään, merenrannastaan ja auringonlaskuistaan tunnettu viehättävä Hagatna.

Vierailun arvoisia kohteita

  • Chamorro Village
  • Latte Stone Park
Dededo
Dededo
Kävely, Shoppailu ja Rannat
Ota suunnaksesi rannoistaan ja monista muista nähtävyyksistään tunnettu Dededo.

Vierailun arvoisia kohteita

  • Coco Palm Garden Beach
  • Tanguisson Beach
Yigo
Yigo
Luonnonpuistot ja Rannat
Koe Yigo ja sen puistot, rannat sekä monet muut nähtävyydet!

Vierailun arvoisia kohteita

  • Ritidian Point
Piti
Piti
Kaikki hinnat on ilmoitettu valuutassa: Venesatamat
Ota suunnaksesi venesatamastaan ja monista muista nähtävyyksistään tunnettu Piti.

Vierailun arvoisia kohteita

  • Fish Eye Marine Park
Mangilao
Mangilao
Golf, Juoksu ja Saaret
Mangilao odottaa: koe sen golfmahdollisuudet, saarimaisemat, yliopistotunnelma ja monet muut nähtävyydet!

Guam

Valitse vähintään kaksi tuotetta ja säästä matkastasi: