Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Gustav Vigelandin veistospuisto

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Gustav Vigelandin veistospuisto. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Gustav Vigelandin veistospuisto, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Gustav Vigelandin veistospuisto paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Gustav Vigelandin veistospuisto upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Gustav Vigelandin veistospuisto? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Gustav Vigelandin veistospuisto lähellä kohdetta Gustav Vigelandin veistospuisto. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Gustav Vigelandin veistospuisto, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 230 majoitusliikettä kohteen Gustav Vigelandin veistospuisto lähellä
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo 153 €
Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

Sonja Henies Plass 3 Postboks 9206, Oslo
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Oslofjord ja Oslo Spektrum (monitoimiareena) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Oslon tuomiokirkko ja Oslon oopperatalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Jernbanetorget T-Station ja Brugata Station sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo 131 €
  Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

  Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

  Holbergs Gate 30, Oslo
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Oslofjord, Oslon kuninkaallinen linna ja Kansallisgalleria sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Parlamentti ja Oslon kaupungintalo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Holbergs plass Station sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Hoyskolesenteret Station 4 minuutin kävelymatkan päässä.

   Citybox Oslo 63 €
   Citybox Oslo

   Citybox Oslo

   Prinsensgate 6, Oslo
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Cinemateket ja Oslon tuomiokirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Mini Bottle Gallery ja Norjan tullimuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Dronningens Gaten pysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Jernbanetorget T-Station 4 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Verdandi Oslo 89 €
    Hotel Verdandi Oslo

    Hotel Verdandi Oslo

    Tordenskioldsgate 6b, Oslo
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Oslofjord ja Oslon kaupungintalo sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Parlamentti ja Nobelin rauhankeskus ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kontraskjæretin asema ja Nationaltheatretin raitiovaunuasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Smarthotel Oslo 70 €
     Smarthotel Oslo

     Smarthotel Oslo

     St. Olavsgate 26, Oslo
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Oslon kuninkaallinen linna ja Karl Johanin katu sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Oslon kaupungintalo ja Nobelin rauhankeskus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Holbergs plass Station ja Tullinløkkan raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Grand Hotel Oslo
      Grand Hotel Oslo

      Grand Hotel Oslo

      Karl Johansgate 31, Oslo
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Oslofjord, Parlamentti ja Karl Johanin katu. Kansallisgalleria ja Oslon kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Stortingetin asema ja Stortingetin metroasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotell Bondeheimen 99 €
       Hotell Bondeheimen

       Hotell Bondeheimen

       Rosenkrantz' Gate 8, Oslo
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Oslofjord, Kansallisgalleria ja Parlamentti sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Karl Johanin katu ja Oslon kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Tinghusetin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Stortingetin asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

        Uusi Asunto, Erinomaisella Paikalla, Kattoterassit
        Uusi Asunto, Erinomaisella Paikalla, Kattoterassit

        Uusi Asunto, Erinomaisella Paikalla, Kattoterassit

        5b Fridtjof Nansens vei, Oslo, Oslo
          
         0.0 kautta 5.0 Tähteä

         Frognerin puisto ja Gustav Vigelandin veistospuisto sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Vigelandin museo ja Oslon yliopisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Majorstuen Station sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Majorstuenin metroasema 5 minuutin kävelymatkan päässä.