Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Gustav Vigelandin veistospuisto

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Gustav Vigelandin veistospuisto. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Gustav Vigelandin veistospuisto, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Gustav Vigelandin veistospuisto paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Gustav Vigelandin veistospuisto upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Gustav Vigelandin veistospuisto? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Gustav Vigelandin veistospuisto lähellä kohdetta Gustav Vigelandin veistospuisto. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Gustav Vigelandin veistospuisto, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 256 majoitusliikettä kohteen Gustav Vigelandin veistospuisto lähellä
Hotel Verdandi Oslo 63 €
Hotel Verdandi Oslo

Hotel Verdandi Oslo

Tordenskioldsgate 6b, Oslo
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Oslofjord ja Aker Brygge (ostoskeskus) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Oslon oopperatalo ja Oslo Spektrum (monitoimiareena) ovat myös 2 kilometrin päässä. Kontraskjæretin asema ja Nationaltheatretin raitiovaunuasema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo 98 €
  Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

  Radisson Blu Plaza Hotel, Oslo

  Sonja Henies Plass 3 Postboks 9206, Oslo
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Oslofjord ja Oslo Spektrum (monitoimiareena) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Oslon oopperatalo ja Aker Brygge (ostoskeskus) ovat myös 3 kilometrin päässä. Jerinbanetorgetin T-asema ja Brugatan asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

   Smarthotel Oslo 53 €
   Smarthotel Oslo

   Smarthotel Oslo

   St. Olavsgate 26, Oslo
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Oslon kuninkaallinen linna ja Karl Johanin katu sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Oslon kaupungintalo ja Nobelin rauhankeskus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Holbergs plassin asema ja Tullinløkkan raitiovaunupysäkki sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Citybox Oslo 56 €
    Citybox Oslo

    Citybox Oslo

    Prinsensgate 6, Oslo
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Cinemateket and Oslon tuomiokirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä perheystävällisestä ostosalueella sijaitsevasta hotellista. Mini Bottle Gallery ja Norjan tullimuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Dronningens Gaten pysäkki sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Jerinbanetorgetin T-asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

     Clarion Collection Hotel Gabelshus 111 €
     Clarion Collection Hotel Gabelshus

     Clarion Collection Hotel Gabelshus

     Gabelsgate 16, Oslo
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Oslofjord ja Aker Brygge (ostoskeskus) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Oslon oopperatalo ja Oslo Spektrum (monitoimiareena) ovat myös 5 kilometrin päässä. Skillebekkin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Skarpsnon asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo 88 €
      Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

      Radisson Blu Scandinavia Hotel, Oslo

      Holbergs Gate 30, Oslo
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Oslofjord ja Aker Brygge (ostoskeskus) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Oslon oopperatalo ja Oslo Spektrum (monitoimiareena) ovat myös 3 kilometrin päässä. Holbergs plassin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Hoyskolesenteretin asema 4 minuutin kävelymatkan päässä.

       Clarion Hotel The Hub 144 €
       Clarion Hotel The Hub

       Clarion Hotel The Hub

       Biskop Gunnerus Gate 3, Oslo
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Oslofjord ja Oslo Spektrum (monitoimiareena) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Oslon oopperatalo ja Aker Brygge (ostoskeskus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Jerinbanetorgetin T-asema ja Oslon keskusrautatieasema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

        StayPlus Apt Near Vigeland Park
        StayPlus Apt Near Vigeland Park

        StayPlus Apt Near Vigeland Park

        Middelthuns gate 3A, Oslo
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Gustav Vigelandin veistospuisto ja Oslon yliopisto sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Oslon oopperatalo ja Aker Brygge (ostoskeskus) ovat myös 5 kilometrin päässä. Frøenin metroasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Borgenin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä.