Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Halvimmat lennot kohteeseen Adelaide

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Suosittuja lentoja kohteeseen Adelaide

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Adelaide

Adelaide tunnetaan luonnonkauneudestaan sekä viehättävästä arkkitehtuuristaan. Elävä Adelaide on pullollaan leveitä katuja, kauniita aukioita sekä upeita viheralueita. Adelaide ei kuitenkaan ole pelkkää kaunista pintaa ja silmäniloa, vaan se tarjoaa myös vilkkaan yöelämän, laajan valikoiman fine dining -ravintoloita, monipuolisen taide-elämän sekä upean kasvitieteellisen puutarhan. Halpoja lentoja Adelaideen on tarjolla miltei mihin vuodenaikaan tahansa.

Paras aika Adelaidessa lomailuun

Vilkkain kausi:

Adelaiden vilkkain kausi ajoittuu talven loppuun ja syksyn alkuun. Helmi- ja maaliskuussa turistit saapuvat kaupunkiin nauttimaan lämmöstä. Heitä houkuttelevat myös alueen monet erilaiset tapahtumat, esimerkiksi Adelaide Festival of Arts ja Womadelaide.

Välikausi:

Välikausi alkaa syyskuussa ja päättyy marraskuun aikana. Tänä aikana turisteja vetävät puoleensa alueen monet urheilutapahtumat. Koska ilmasto saattaa olla tänä aikana melko kosteaa, on turisteja kuitenkin vilkkainta kautta vähemmän, minkä ansiosta halpojen lentojen löytäminen on helpompaa.

Hiljainen kausi:

Kesä- ja elokuun välisenä aikana voit nauttia alueen talviurheilumahdollisuuksista. Jos viileämpi sää ei kuulosta houkuttelevalta, voit silti nauttia alueen kasinoista, Art Gallery of South Australiasta tai Her Majesty's Theatresta. Koska useimmat turistit pyrkivät välttämään tämän kauden sateista säätä, on kohtuuhintaisia lentoja tarjolla runsaasti.

Adelaiden lentoasema ja liikenneyhteydet kentälle

Adelaiden lentoasema (ADL)
Etäisyys: 6 kilometriä kaupungin keskustasta länteen
Eräs kätevimmistä Adelaiden lentoaseman liikenneyhteyksistä on lentoasemabussi. Skylink Airport Shuttlen busseilla pääset sekä rautatieasemalle että kaupungin liikekeskustaan, kun taas Adelaide Airport Flyerin minibussi tarjoaa ovelta ovelle -kuljetuksia kaupungin ympäristössä. Voit myös käyttää julkista liikennettä, ottaa taksin tai vuokrata auton.

Verkkoresursseja Adelaiden-matkalle


South Australian Tourism Commission tarjoaa tietoja paikallisista nähtävyyksistä ja puistoista, viihdetarjonnasta, ravintoloista sekä turistineuvontapisteistä.

Adelaiden lentoaseman verkkosivustosta saat lisätietoja saapuvista ja lähtevistä lennoista, kentän liikenneyhteyksistä sekä matkustajapalveluista.

Expedia on yksi maailman suurimmista verkkomatkatoimistoista, ja siksi voimme tarjota parhaat lentohinnat. Kannattaa siis aina tarkistaa hinnat Expedian sivuilta, ja muistaa, että halvimmat lentoliput myydään pois nopeasti.

Expedian sivut ovat nopeat ja helpot käyttää. Löydät taatusti parhaat lentohinnat ja voit tehdä varauksen suoraan kauttamme. Expedian sivuilla voit selata satoja halpoja lentotarjouksia löytääksesi itsellesi sopivimmat lennot. Voit myös valita itsellesi sopivimman lentoajankohdan sekä lentoyhtiön. Jos tarvitset lisää apua, Expedian asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8.30–17.30. Osaava henkilökuntamme voi auttaa sinua löytämään parhaat lennot kohteeseen Adelaide tai missä tahansa muussa sinua askarruttavassa asiassa. Kun varaat lennot Expedian kautta voit olla varma, että olet varannut parhaat lennot parhaaseen mahdolliseen hintaan.