Lennot - Australia alkaen 726 €

Parhaat kaupungit kohteessa Australia

Halvimmat lennot kohteeseen Australia

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 726 € yhdensuuntaisille lennoille ja 1 128 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Air France
Air France
Turkish Airlines
Qatar Airways
Etihad Airways
KLM
Finnair
Qantas Airways
Singapore Airlines
Qantas Airways
Turkish Airlines
Air France
Finnair
American Airlines
American Airlines
American Airlines
American Airlines
Qatar Airways
Qatar Airways
Cathay Pacific

Usein kysytyt kysymykset

Voinko peruuttaa lentoni kohteeseen Australia COVID-19:n takia?
Kätevä asiakaspalveluportaalimme tarjoaa tärkeitä tietoja lentosi peruuttamisesta tai vaihtamisesta COVID-19:n vuoksi. On myös hyvä idea käydä läpi toivomasi lentoyhtiön ehdot ja rajoitukset ennen kuin ostat lentoliput.
Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Australia meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Me Expedialla olemme ahkeroineet oikein urakalla tarjotaksemme sinulle markkinoiden joustavimpia lentoja. Valitse vain “Joustavat muutoskäytännöt” -kohdan alapuolelta “Ei muutosmaksua” varataksesi täydellisen lennon kohteeseen Australia.
Mitä yleisiä asioita COVID-19-pandemian aikana kohteeseen Australia matkustavien tulisi tietää?
Koronaviruspandemian seurauksena tulleet tiukat turvallisuuskäytännöt ovat muuttaneet tämänpäivän matkailua. Tässä on muutama näppärä neuvo, joihin sinun kannattaa tutustua ennen kuin suuntaat kohteeseen Australia:

 • Ota selvää sekä kohteesi että lähtöpaikkasi mahdollisista matkustusrajoituksista ennen kuin teet lentovarauksen. Tarkista myös, onko sinun noudatettava saapuessasi jonkinlaisia vaatimuksia, kuten pysyttävä pakollisessa karanteenissa.
 • Vaatimusten mukaan sinun on käytettävä kasvomaskia lentokentällä, myös lentokentän turvatarkastuksessa. Lentokentän viranomainen neuvoo sinua jossain vaiheessa siirtämään maskiasi henkilöllisyyden vahvistamista varten.
 • Vältä ojentamasta tarkastuskorttiasi suoraan lentoaseman työntekijälle. Sen sijasta sinun pitää asettaa se lukijan päälle ja nostaa se sitten ylös työntekijän tarkistettavaksi.
 • Matkustajat voivat ottaa käsimatkatavaroihinsa käsihuuhdetta korkeintaan 100 ml. Käsihuuhde täytyy ottaa pois käsimatkatavaroista väliaikaisesti turvatarkastuksen aikana.
 • Pistä henkilökohtaiset tavarat (kuten puhelin, lompakko ja avaimet) turvatarkastuksessa tavarakaukalon sijaan käsimatkatavaroihin, jotta turvatarkastuslinjastolla kulkee mahdollisimman vähän käsittelyä vaativia esineitä.
 • Ota mukana tuomasi ruoka pois käsimatkatavaroistasi turvatarkastukseen mennessäsi. Kun pistät ruoan läpinäkyvään muovipussiin ja laitat sen sitten tavarakaukaloon, on epätodennäköisempää, että lentoaseman työntekijä joutuu kajoamaan matkatavaroihisi tarkistaakseen ne.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Australia?
Koska sinulla on valittavanasi pari lentoyhtiötä, sinun täytyy vain päättää, milloin tahdot matkustaa kohteeseen Australia tai sen lähelle. Varaa lentosi toiselta näistä yhtiöistä:

 • Virgin Australia – 3252 lentoa kohteeseen Australia tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 1546 lentoa kentälle Brisbane, Queensland (BNE) ja 1485 lentoa kentälle Melbourne, Victoria (MEL-Tullamarine) per kuukausi.
 • Jetstar – 3151 lentoa kohteeseen Australia tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 1463 lentoa kentälle Melbourne, Victoria (MEL-Tullamarine) ja 941 lentoa kentälle Sydney, NSW (SYD-Kingsford Smithin kansainvälinen lentoasema) per kuukausi.

Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Australia?
Yksi parhaista tavoista löytää halvat lentoliput kohteeseen Australia on olla joustava matkapäivien suhteen. Hae lentoja ja napsauta sitten hakutulosten yllä olevaa “Joustavat päivämäärät” -linkkiä. Sen avulla voit saada selville läheisten päivien halvimmat hinnat. Kohteeseen Australia menevän lennon paras hinta oli viimeisten seitsemän päivän aikana 1 128 €. Varauksen tekeminen hyvissä ajoin auttaa sinua yleensä saamaan vieläkin paremman tarjouksen.
Kuinka paljon lento kohteeseen Australia maksaa?
Jos olisit ostanut itsellesi kohteesta Helsinki (HEL) lähtevän yhdensuuntaisen lennon, olisit voinut hankkia edullisen lentolipun viimeisten seitsemän päivän aikana hintaan 726 €. Menopaluumatka kohteeseen Australia maksoi samana aikana 1 128 € – 1 333 €.
Mitkä ovat kohteen Australia suosituimmat lentokentät?
Jos laskeudut millekään näistä suosituista kohteen Australia lentokentistä, voit kätevästi ja helposti tutustua kaikkeen, mitä tämä upea alue tarjoaa:

 • Melbourne, Victoria (MEL-Tullamarine) – 4790 lentoa kuukaudessa.
 • Brisbane, Queensland (BNE) – 4742 lentoa kuukaudessa.
 • Sydney, NSW (SYD-Kingsford Smithin kansainvälinen lentoasema) – 2986 lentoa kuukaudessa.

Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Australia?
Edellisten seitsemän päivän aikana lentoliput kohteeseen Australia maksoivat suurin piirtein 1 128 € – 1 333 €. Hinnat kallistuvat yleensä sitä enemmän mitä lähempänä matkustuspäiväsi on, joten varaa huipputarjous nyt.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Australia?
Halpa ajankohta varata lentoliput kohteeseen Australia on toukokuussa, kun taas kalleimmat ajankohdat ovat kesän ja talven loma-ajat. Vältä varaamasta matkaa näille ajoille, jos olet lähdössä matkaan pienemmällä budjetilla.
Kuinka kauan lento kohteeseen Australia kestää?
Lentomatkasi kestoaika riippuu muutamista eri asioista, kuten siitä, mistä lentosi oikein lähtee. Muutaman kohteeseen Australia menevän suositun kotimaan reitin keskimääräiset lentoajat näkyvät alapuolella:

 • Brisbane, Queensland (BNE) → Melbourne, Victoria (MEL-Tullamarine): 2 tuntia ja 26 minuuttia
 • Adelaide, Etelä-Australia (ADL) → Melbourne, Victoria (MEL-Tullamarine): 1 tunti ja 29 minuuttia
 • Gold Coast, Queensland (OOL-Coolangatta) → Melbourne, Victoria (MEL-Tullamarine): 2 tuntia ja 6 minuuttia

Mitkä ovat parhaat aktiviteetit kohteessa Australia?

 • Vilkas Melbourne on hyvä kaupunki aloittaa loma kohteessa Australia. Tämä kaupunki tarjoaa runsaasti nähtävää aina tunnetuista nähtävyyksistä, joihin kuuluu esimerkiksi Crown Casino and Entertainment Complex, mahtaviin shoppailu- ja ruokailumahdollisuuksiin asti.
 • Kun valitset lomasi aktiviteetteja, on hyvä muistaa, että kohteessa Melbourne on yleisesti ottaen meri-ilmasto. Kannattaa kuitenkin aina tarkistaa säätiedotteet ennen matkaan lähtöä, jotta saat paremman kuvan siitä, mitä odottaa.
 • Seuraavaksi listalle kannattaa lisätä Geelong, joka sijaitsee noin 65 km lounaaseen kohteesta Melbourne. Yksi tämän kohteen tunnetuimmista turistinähtävyyksistä on Old Geelong Gaol.