Lennot - Australia alkaen 633 €

Parhaat kaupungit kohteessa Australia

Halvimmat lennot kohteeseen Australia

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 633 € yhdensuuntaisille lennoille ja 844 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Air France
British Airways
KLM
Qantas Airways
Qantas Airways
Qantas Airways
Qantas Airways
Qantas Airways
Qantas Airways
Qantas Airways
KLM
Air France
KLM
British Airways
American Airlines
Finnair
Air France
Qantas Airways
Finnair
SAS

Tietoa Australiasta

Lennot Australiaan

Australia on valtava maa ja maanosa, joka tarjoaa kaikkea mitä ikinä vain voit kuvitella: moderneja suurkaupunkeja kuten Sydney ja Melbourne, täysin ainutlaatuista luontoa ja eläimistöä sekä tietenkin rantalomailua vuoden ympäri. Sen lisäksi Australia tarjoaa aivan oman kulttuurin, historian ja äärimmäisen mielenkiintoisen alkuperäiskulttuurin – lyömättömiä ostosmahdollisuuksia ja herkullisia makuelämyksiä unohtamatta. Varaa halvat lennot Australiaan kohtaamaan kokonaan uusi maanosa!

Lennot Australiaan

Helsinki-Vantaalta ei ole suoria lentoja Australiaan. Sinne pääsee kuitenkin yhdellä välilaskulla Hongkongin, Singaporen tai Bangkokin kautta ja näiden lentojen kokonaislentoajat saattavat jäädä jopa alle 25 tunnin! Kokonaismatka-aika riippuu luonnollisesti välilaskujen pituudesta, johon kannattaa kiinnittää ensisijainen huomio näin pitkää lentoa varatessa. Australian lentojen välilaskupaikka on usein Changin kansainvälinen lentoasema (SIN) Singaporessa tai Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema (BKK) Bangkokissa, Thaimaassa.

Finnairin Australian lennot tekevät välilaskun Hongkongissa. Tämän lennon liikennöi Cathay Pacific Airways. Toinen nopea, Finnairin liikennöimä lento Australiaan on Qantas Airwaysillä Singaporen kautta. Jos etsit viime hetken lähtöjä tai mahdollisimman halpaa matkaa, voit varata lentoliput Australiaan kahdella välilaskulla vaikkapa British Airwaysin kyydissä Lontoon ja Singaporen kautta. Näiden lentojen kokonaislentoaika on toki hieman pitempi. On ehkä hyvä muistaa, että kaikki Helsinki-Vantaalta lähtevät lennot Australiaan lennetään yöllä.

Lento Australiaan saapuu useimmiten Sydneyn kansainväliselle lentoasemalle, joka tunnetaan myös nimellä Kingsford Smithin kansainvälinen lentoasema (SYD). Se on yksi maailman vanhimmista edelleen toiminnassa olevista lentokentistä ja sijaitsee vain kymmenisen kilometriä Sydneyn keskustasta. Jos aiot matkustella pääkaupungin ulkopuolella, vuokraa auto Australiassa. Voit tehdä sen suoraan kentältä tai vasta kaupungissa. Muista kuitenkin että Australiassa on vasemmanpuolinen liikenne. Australian rahayksikkö on Australian dollari. Ilman autoa kentältä kaupunkiin pääsee kätevimmin Airport Link -junalla. Voit toki ottaa kentältä myös taksin. Älä kuitenkaan ylläty jos mittarin taksaan tulee muutama dollari lisää tietullimaksuja.

Lennot Australiaan talvilomalle

Varaa hotelli Australiassa hyvissä ajoin etukäteen, sillä suurimmissa kaupungeissa on aina paljon turisteja ja hinnat nousevat sesonkien lähestyessä. Muista tarkistaa myös lentotarjoukset Australiaan hyvissä ajoin etukäteen, sillä mannertenvälisten lentojen hinnat kallistuvat sitä mukaa, mitä lähempänä lähtöpäiväsi on. Lennot Australiaan ovat halvimmillaan loka- ja marraskuussa.

Australiassa on kesä joulukuusta helmikuun lopulle ja talvi kesäkuusta elokuun loppuun. Tiheimmin asuttu Etelä-Australia kuuluu lauhkean vyöhykkeen ilmastoon ja kesällä sää voi olla siellä jopa tuskaisen helteinen. Maan pohjoisimmassa osassa – missä sijaitsevat Australian sademetsät – ilmasto on trooppinen. Suurinta osaa Australian mannerta peittävillä, laajoilla savannialueilla vallitsee aavikkoilmasto. Vaikka kesä on Australiassa sesonkia ja parasta matkustusaikaa Suomen talvea pakoon lähtevälle, kannattaa muistaa että sää Pohjois- ja Luoteis-Australiassa on välillä myrskyinen ja että trooppiset pyörremyrskyt osuvat Australiaan pari kertaa vuodessa. Myös syksy ja kevät ovat säiden puolesta miellyttäviä vuodenaikoja matkustaa Australiassa – ja turisteja on silloin vähemmän.

Lento Australiaan yhdistetylle luonto- ja kaupunkilomalle

Australialainen luonto on täynnä erikoisuuksia, esimerkkinä eukalyptuspuut tai mantereen runsas pussieläinten lajisto, johon kuuluu yli 50 kengurulajia sekä koala ja vompatti. Maan erikoiseen eläimistöön lukeutuu myös vesinokkaeläin. Voit tutustua Australian mielenkiintoiseen luontoon ja näihin eläinystäviin maan lukuisissa luonnonpuistoissa.

Suurin osa Australian noin 20,4 miljoonasta asukkaasta asuu maan suurissa rannikkokaupungeissa. Näistä mielenkiintoisimpia ovat väestöltään neljämiljoonainen Sydney, jonka vetovoima perustuu arkkitehtuurisiin mestariteoksiin, rentoon ilmapiiriin ja persoonallisiin kaupunginosiin. Väkiluvultaan seuraavaksi suurimmassa Melbournessa voit käydä seuraamassa Australian avointen tennisturnausta ja Formula 1 -osakilpailua sekä imemässä sisääsi todellista kaupunkikulttuuria. Näiden lisäksi Brisbane, länsirannikolla sijaitseva Perth ja idyllinen Adelaide ovat Australian loman tärkeimpiä kaupunkikohteita.

❓ Voinko peruuttaa lentoni koronaviruksen (COVID-19) takia, jos matkakohteeni on Australia?

✔️ Peruutuskäytännöt vaihtelevat kumppaneittain, mutta monet niistä kattavat matkat epidemia-alueille. Päivämäärät ja matkakohteet muuttuvat jatkuvasti, kun tilanteesta saadaan uusia tietoja, joten matkailijoiden kannattaa tarkistaa tulevan matkan peruutusmahdollisuus lentoyhtiöltään. Asiakaspalveluportaalissamme voit ottaa selvää, mitkä käytännöt koskevat lentoasi kohteeseen Australia.


❓ Mikä on paras tapa löytää joustavilla muutoskäytännöillä varustettuja halpoja lentoja kohteeseen Australia?

✔️ Koronaviruksen (COVID-19) takia monet luotetuista lentoyhtiökumppaneistamme antavat tietyille uusille varauksille kohteeseen Australia maksuttoman muutosoikeuden, joten harkitse näiden lentoyhtiöiden suodattamista hakiessasi halpoja lentoja kohteeseen Australia!


❓ Mitä yleisiä vinkkejä on olemassa kohteeseen Australia koronavirusepidemian (COVID-19) aikana matkustaville?

✔️ Useimmat hotellimme kohteessa Australia tarjoavat ilmaisen peruutuksen, joten harkitse hyvitettävän hotellin varausta ei-hyvitettävän sijaan. Tunnistat ne hakutuloksissa ”Ilmainen peruutusoikeus” -merkinnästä. Hinnat voivat vaihdella, mutta mielestämme tärkeintä tällä hetkellä on joustavuus.


✔️ Ostaessasi lentolippuja kohteeseen Australia muista tarkistaa niiden ehdot, koska joitakin lippuja ei voi muuttaa tai muutoksesta veloitetaan tuntuva maksu. Lue lippusi ehdot ja rajoitukset ennen ostamista