Halvat lennot Agios Nikolaos

Halvimmat lennot kohteeseen Agios Nikolaos

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 91 € yhdensuuntaisille lennoille ja 197 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Aegean
Aegean
Air France
Air Baltic
Brussels Airlines
Lufthansa
Aegean
Air Baltic
Swiss International Air Lines
Brussels Airlines

Tietoa Ágios Nikólaoksesta

Lennot Ágios Nikólaokseen

Kreetan saarella, Välimeren rannalla sijaitseva Ágios Nikólaos on tyypillinen, kreikkalainen pikkukaupunki. Hiekkarannat ja saaren lauha ilmasto tekevät siitä miellyttävän ja romanttisen lomakohteen. Samalla kun matkailijaa hellivät aurinko, rannat ja ravintoloiden meren antimet, kaupungissa on nuorekas tunnelma ja yön tullen menopaikat täyttyvät sekä lomalaisista että paikallisista asukkaista. Kaupunki on myös oivallinen perhelomakohde, joten älä epäröi vaan etsi halvat lennot Ágios Nikólaokseen rennolle tai romanttiselle lomalle!

Halpoja lentoja Ágios Nikólaokseen

Ágios Nikólaoksessa ei ole lentokenttää, vaan saaren kansainväliset lentokentät sijaitsevat Kreetan saaren suurimmassa kaupungissa Iraklionissa eli Heraklionissa ja pääkaupungissa Chaniássa. Iraklion sijaitsee vain 60 kilometrin päässä Ágios Nikólaoksesta, johon ajomatkaa kertyy vajaa tunti. Chaniásta Ágios Nikólaokseen puolestaan on 200 kilometriä ja matka taittuu autokyydillä vähän yli kahdessa ja puolessa tunnissa. Suomesta pääsee molempiin kaupunkeihin yhdellä välilaskulla muun muassa Finnairilla Düsseldorfin kautta ja Airberlinillä Berliinin kautta. Lento Iraklioniin onnistuu lisäksi kahdella välilaskulla Münchenin ja Ateenan kautta Aegean Airlinesillä, Lufthansan liikennöimänä.

Voit varata halvat matkat Ágios Nikólaokseen myös lentämällä Chaniáan. Finnairilla on ainakin loma-aikoina Helsingistä sinne myös suora lento, jonka lentoaika on vaivaiset 3 tuntia 55 minuuttia. Toinen vaihtoehto on lentää Helsingistä Chaniáan Ateenan kautta. Tämä Aegean Airlinesin lento tekee vain reilun neljän tunnin välilaskun Ateenassa. Jos haet lentoja Ágios Nikólaokseen viime hetkellä tai budjettisi on tiukka, voit valita kahden välilaskun lennon esimerkiksi niin, että lennät Turkish Airlinesilla Helsingistä Istanbulin kautta Ateenaan ja sieltä Aegean Airlinesin kyydissä Chaniáan. Jos sopivaa lentoa ei löydy Helsinki-Vantaan kautta, voit tarkistaa lentotarjoukset Ágios Nikólaokseen lentäen jonkin Euroopan suuren kaupungin kautta.

Lento Ágios Nikólaokseen

Ágios Nikólaosin lennot laskeutuvat useimmiten Iraklionin kansainväliselle lentoasemalle (HER). Kyseessä on Ateenan jälkeen koko Kreikan toiseksi vilkkain lentokenttä. Ellei lentosi saavu kovin myöhään, kentältä on erittäin hyvä, suunnilleen tunnin välein lähtevä linja-autoyhteys Ágios Nikólaokseen. Toinen vaihtoehto on ottaa kentältä taksi. Jos puolestaan haluat tutustua Kreetan saareen omaan tahtiisi tai aiot liikkua myös Ágios Nikólaoksen ulkopuolella, autonvuokraus Ágios Nikólaoksessa onnistuu helposti jo suoraan lentokentältä. Kentällä toimivat kaikki kansainväliset autovuokraamot. Voit toki vuokrata auton vasta Ágios Nikólaoksessa, jos aiot viettää osan matkastasi kaupungista ja paikallisista rannoista nauttien.

Lennot Ágios Nikólaokseen romanttiselle rantalomalle

Voulisménin järven rannalla sijaitseva Ágios Nikólaos on romanttinen rantalomakohde. Istahda illan hämärtyessä yhteen järven rannan terasseista. Tilaa annos paikallisten kalastajien rantaan tuomia meren antimia. Viinin ystävä tilaa pöytään myös kannullisen kreetalaisista Romeiko-rypäleistä tehtyä punaviiniä. Yön tullen paikalliset diskot täyttyvät innokkaista tanssijoista ja yökerhoissa riittää menoa aamutunneille saakka.

Ágios Nikólaoksessa vietät rentoa rantalomaa ja samalla sinulla on sekä ostospaikat että luonto lähellä. Monet hotellit Ágios Nikólaoksessa ovat keskustassa tai keskustan tuntumassa. Näin olet kävelymatkan päässä nähtävyyksistä, tapahtumista ja kaupoista. Jos majoituksesi sijaitsee kauempana keskustasta tai parhaista rannoista, kaupungin alueella on hyvät bussiyhteydet kaikkialle. Jos varaat lentoliput Ágios Nikólaokseen liikunnalliselle lomalle, Kreetalla on esimerkiksi erittäin hyvät patikointimahdollisuudet. Paras aika reippailulomalle on kevät, kun helle ei vielä rasita ulkoilijaa. Keskitalvella saaren päivälämpötila on noin 15 astetta ja sateita saadaan ajoittain. Lämpimintä on heinäkuusta syyskuuhun, jolloin päivän ylin lämpötila kipuaa välillä yli 30 asteen.

Rauhallinen Ágios Nikólaos on myös perheille hyvin soveltuva lomakohde. Rannat ovat turvallisia ja kesäaikaan järjestetään paljon risteilyjä ja venematkoja, joista sekä lapset että vanhemmat pitävät. Jos sinua kiinnostaa kulttuuri tai historia, Iraklionissa sijaitsee maailmankuulu Knossos. Se on muinainen, raunioina oleva palatsialue, johon voi tutustua niin omatoimisesti kuin opastetulla retkellä.

Suosittuja lentoja kohteeseen Agios Nikolaos

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 91 € yhdensuuntaisille lennoille ja 197 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Aegean
Lufthansa