Halvimmat lennot kohteeseen Alcudia

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 47 € yhdensuuntaisille lennoille ja 75 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Alcudia

Lennot Alcúdiaan

Mallorcan saaren pohjoispuolella Espanjassa sijaitseva Alcúdia on Baleaarien saariston suosituin rantalomakohde. Suomesta ei tällä hetkellä ole suoria lentoja Alcúdiaan, mutta Helsingistä voi lentää saarelle helposti ja nopeasti esimerkiksi Berliinin tai Madridin kautta. Reittiä liikennöivät esimerkiksi Finnair, airberlin ja Iberia. Palmasta pääsee Alcúdiaan bussilla. Tutustu aikatauluusi ja budjettiisi sopiviin lentotarjouksiin Expedian sivuilla ja varaa samalla hotelli Alcúdiasta.

Palma de Mallorcan lentoasema sijaitsee kahdeksan kilometriä Mallorcan suurimman kaupungin Palman keskustasta itään. Palmasta voit siirtyä helposti noin tunnissa Alcúdiaan bussiyhteydellä, jonka voit varata etukäteen verkossa. Voit myös tutustua Mallorcan saaren upeisiin merimaisemiin ja nähtävyyksiin vuokraamalla auton Alcúdiasta Expedian kautta.

Espanjan Baleaarien suurimmalla saarella, Mallorcalla, sijaitseva Alcúdia on tunnettu 14 kilometrin pituisesta hiekkarannastaan sekä erinomaisista urheilumahdollisuuksistaan. Kaupungilla on myös erittäin pitkä historia, joka ulottuu antiikin Rooman valtakunnan ajoille kahden tuhannen vuoden taakse. Alcúdian vanhakaupunki onkin nykyään yksi saaren suosituimmista kohteista. Kaupungin parhaat tapas-ravintolat ja yöelämä puolestaan keskittyvät kaupungin vanhempiin osiin sataman lähelle. Vierailemisen arvoinen paikka on myös S'Albuferan kansallispuisto, jossa voit bongata lähes kolmesataa eri lintulajia. Vieraile Expedian sivustolla ja varaa juuri budjettiisi sopivat lennot Alcúdiaan jo tänään.

Lentäminen Suomesta Alcúdiaan

Helsinki-Vantaan lentoasemalta ei tällä hetkellä ole suoria lentoja Mallorcan saarelle, mutta nopeimmillaan Helsingistä Palma de Mallorcan lentoasemalle pääsee yhdellä välilaskulla vaivattomasti vain hieman yli neljässä tunnissa. Bussimatka Palmasta Alcúdiaan puolestaan taittuu tunnissa. Expedia.fi-sivustolla voit vertailla eri vaihtoehtoja ja löytää edullisimmat lentotarjoukset Alcúdiaan. Voit myös säästää matkabudjetissasi varaamalla pakettimatkan Alcúdiaan Expedian avulla.

Espanja on Schengen-alueeseen kuuluva EU-maa. Espanjaan matkustavalla EU-maan kansalaisella on oltava voimassa oleva matkustusasiakirja, jolla voi todistaa henkilöllisyyden.

Lennot Palma de Mallorcan lentoasemalle

Alcúdialla ei ole omaa lentoasemaa, vaan Mallorcan saarelle lennettäessä kohteena on Palma de Mallorcan lentoasema. Suomesta ei tällä hetkellä ole suoria lentoja Mallorcaan, mutta saarelle pääsee helposti yhdellä välilaskulla. Matka Helsinki-Vantaalta Palma de Mallorcan lentoasemalle kestää vaihtoineen hieman yli neljä tuntia. Mallorcalle lennät helposti esimerkiksi Berliinin Tegelin, Pariisin Charles de Gaullen tai Münchenin kansainvälisen lentoaseman kautta.

Noin kahdeksan kilometriä Palman kaupungin keskustasta itään sijaitseva Palma de Mallorcan lentoasema on tätä kirjoitettaessa Madridin ja Barcelonan lentoasemien jälkeen Espanjan kolmanneksi suurin lentoasema. Lentoaseman kautta kulkee vuosittain jopa yli 23 miljoonaa matkustajaa. Lentoasemalla liikennöivät muun muassa airberlin, British Airways, easyJet, Finnair, Lufthansa ja SAS. Voit tutustua eri reittivaihtoehtoihin ja aikatauluihin ja valita juuri omaan budjettiisi ja aikatauluusi sopivimmat lentoliput Alcúdiaan helppokäyttöisellä Expedia.fi-sivustolla.

Lennot Alcúdiaan Münchenin kautta

Helsinki-Vantaan lentoasemalta on päivittäin useita vuoroja Münchenin lentoasemalle, ja lentoaika on yleensä noin kaksi ja puoli tuntia. Reittiä liikennöivät esimerkiksi Finnair, SAS ja Lufthansa. Matkan toinen etappi Münchenistä Mallorcaan kestää hieman yli kaksi tuntia. Matkaa suunniteltaessa on hyvä muistaa, että hinnat vaihtelevat varausajankohdasta riippuen. Expedia.fi-sivustolta voit tarkistaa myös sujuvimmat vaihtoyhteydet.

Lennot Alcúdiaan Amsterdamin kautta

Helsingistä Mallorcaan voi lentää myös Pariisin kautta. Helsinki-Vantaan lentoasemalta lennetään useita lentoja päivittäin Pariisiin. Lento Helsinki-Vantaalta Pariisin Charles de Gaullen lentoasemalle kestää noin kolme tuntia. Lento Pariisista Mallorcaan puolestaan kestää noin kaksi tuntia. Kohteen suosiosta johtuen Mallorcalle on tarjolla useita eri reittivaihtoehtoja. Tarkista juuri sinun aikatauluusi ja budjettiisi sopivimmat halvat lennot Alcúdiaan Expedian avulla.

Tietoa lennoista kohteeseen Alcudia

Kohdelentokenttä Palma de Mallorca
Kohdelentokentän IATA-koodi PMI
Kohdekaupunki Palma de Mallorca

Suosittuja lentoja kohteeseen Alcudia

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 47 € yhdensuuntaisille lennoille ja 75 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.