Halvat lennot Alta

Lisätietoja – Alta

Alta lennot

Etsitkö halpoja lentoja kohteeseen Alta, Alta? Expedian maailmanlaajuisesta lentoyhtiöiden valikoimasta löydät suuren määrän vaihtoehtoja, kun haluat vertailla lentohintoja kohteeseen Alta. Vertaa eri lentoyhtiöiden hintoja, lähtö- ja saapumisaikoja sekä varaa halvat lennot - Expedialta löydät varmasti mieluisesi lennot parhaaseen hintaan! Expedia tarjoaa halvimmat lennot moniin kohteisiin kaikkialle maailmaan, ja saatat saada vieläkin enemmän säästöjä, jos yhdistät lentoosi hotellivarauksen kohteessa Alta. Muista siis aina tarkistaa lennot Expedian sivuilta loman lähestyessä.

Expedia on yksi maailman suurimmista verkkomatkatoimistoista, ja siksi voimme tarjota parhaat lentohinnat. Kannattaa siis aina tarkistaa hinnat Expedian sivuilta, ja muistaa, että halvimmat lentoliput myydään pois nopeasti.

Expedian sivut ovat nopeat ja helpot käyttää. Löydät taatusti parhaat lentohinnat ja voit tehdä varauksen suoraan kauttamme. Expedian sivuilla voit selata satoja halpoja lentotarjouksia löytääksesi itsellesi sopivimmat lennot. Voit myös valita itsellesi sopivimman lentoajankohdan sekä lentoyhtiön. Jos tarvitset lisää apua, Expedian asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8.30–17.30. Osaava henkilökuntamme voi auttaa sinua löytämään parhaat lennot kohteeseen Alta tai missä tahansa muussa sinua askarruttavassa asiassa. Kun varaat lennot Expedian kautta voit olla varma, että olet varannut parhaat lennot parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Alta lentokenttä on?
Alta (ALF) on ainoa lentoasema kohteessa Alta.
Kuinka kaukana Alta (ALF) sijaitsee kaupungin keskustasta?
ALF sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa. Sieltä on vain 7 km matkaa kohteen Alta keskustaan.
Voinko lentää tällä hetkellä kohteeseen Alta?
Tee lentomatkastasi kohteeseen Alta yksinkertaista tutustumalla ensin COVID-19-matkustusneuvontasivuumme. Tämä on nopein tapa saada ajankohtaista tietoa kaikista tämänhetkisistä matkustusrajoituksista, kuten karanteenivaatimuksista, sekä saada viimeisimpiä terveysneuvontatietoja.
Mistä saan lisätietoa kohteeseen Alta suuntautuvan lentoni muuttamisesta tai peruuttamisesta?
Saat lisätietoa kohteeseen Alta suuntautuvan lentosi muuttamisesta tai peruuttamisesta asiakaspalveluportaalistamme.
Kuinka löydän halpoja lentoja kohteeseen Alta joustavilla varausehdoilla?
Monet lentoyhtiöt sallivat sinun muuttaa lentoasi ilman muutosmaksua. Sinun tulee vain maksaa alkuperäisen ja valitsemasi uuden lennon hinnanerotus. Kun haet lentoja kohteeseen Alta, voit valita hakuehdoksi “Ei muutosmaksuja” -suodattimen.
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Alta?
Lento kohteeseen Alta laskeutuu mitä todennäköisemmin kentälle ALF. Lentoasema sijaitsee 7 km:n päässä keskusta-alueelta.
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Alta?
Sinulla on pari vaihtoehtoa matkustaessasi kohteeseen Alta. Voit valita 3 lentoyhtiöstä, jotka operoivat lentoja tähän kohteeseen 4 kohteesta maailmanlaajuisesti.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Alta?
Yleensä kohteeseen Alta matkustavien lentoyhtiö on Wideroe, Norwegian Air Shuttle tai SAS. Suurin osa näistä lennoista on lähtöisin kohteesta Vuono-Norja, ja Wideroe tarjoaa suurimman osan tämän reitin lennoista.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Alta?
Koska kohteeseen Alta operoidaan suunnilleen 55 suoraa lentoa viikossa, pääset tänne nopeasti ja mukavasti.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Alta?
Suosituimmat lennot kohteeseen Alta lähtevät kentiltä Euroopan arktiset alueet, Pohjois-Norja ja Vuono-Norja.
Miten kauan lento kohteen Alta lentokentälle kestää?
Jos lähtöpaikkasi on Euroopan arktiset alueet, lentoaika on noin 38 minuuttia. Alta. Voit odottaa lentoajan olevan suunnilleen 38 minuuttia kohteesta Pohjois-Norja, ja 38 minuuttia kohteesta Vuono-Norja.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Alta?
Kuten kuka tahansa kokenut matkailija voi sinulle kertoa, varauksen tekemistä ei kannata jättää viime hetkeen. Lippujen hinnat ovat yleensä kalliimmat mitä lähempänä lähtöpäivä on. Kannattaa myös vertailla lippujen hintoja eri sivustoilla. Jos kohteessasi on monia lentoasemia, voit onnistua löytämään loistavat lentoliput lentämällä kauempana sijaitsevalle lentokentälle. Ja viimeiseksi toinen helppo tapa säästää on valmistautua tekemään varaus heti, jos löydät hyvä tarjouksen. Hyvään tarjoukseen kannattaa aina tarttua välittömästi.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Alta?
Kokosimme listan vinkkejä siitä, miten voit tehdä matkustamisesta mahdollisimman tuskattoman kokemuksen. Vinkkejämme seuraamalla pääset lentoaseman turvatarkastuksen läpi nopeasti ja olet kohteessa Alta ennen kuin huomaatkaan.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Pakkaa ensiksi mukaan passisi, matkustusasiakirjasi, lompakko ja lääkkeet. Seuraavaksi mukaan kannattaa pakata viihdykettä, jotta aika ei käy pitkäksi. Hyviä vaihtoehtoja ovat jännittävä kirja ja puhelin, jonka muistiin olet tallentanut suosikkisarjojasi. Jos aiot nukkua lennon aikana, niskatyyny ja melua vaimentavat kuulokkeet kannattaa myös ottaa mukaan. Ja viimeisenä mukaan kannattaa ottaa vähintään deodorantti ja hammasharja.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Pakkaa kaikki täysikokoiset shampoot ja hoitoaineet ruumaan menevään matkalaukkuun. Kaikki käsimatkatavaroissasi olevat nesteet, joiden tilavuus on suurempi kuin 100 millilitraa, voidaan takavarikoida turvatarkastuksessa. Myös terävät esineet, kuten puukot, ja vaaralliset, helposti syttyvät tai räjähtävät aineet ja tavarat, kuten aerosolit, spraymaalit ja tulitikut, eivät myöskään ole sallittuja.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Lennonaikaisia vaatteita valitessa kannattaa keskittyä mukavuuteen. Kengät kannattaa myös valita huolella, koska jalat ja nilkat turpoavat usein lennon aikana. Matalakantaiset, tilavat kengät ovat paras valinta.
  • Syvä laskimotukos, jonka aiheuttaa usein pitkä paikallaan istuminen, on vaarallinen veren hyytymiseen liittyvä sairaus, jota esiintyy joskus lentomatkustajilla. Tässä on pari vinkkiä siihen, miten riskiä voi alentaa: juo paljon vettä, venyttele jalkojasi niin usein kuin mahdollista ja käytä tukisukkia lennon aikana.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Alta?
Kokosimme listan vinkeistä, joiden avulla pääset nopeasti läpi turvatarkastuksen. Pääset lentoasemalta kohteeseen Alta ennen kuin huomaatkaan:

  • Lentokentän turvallisuustarkastuksessa sinun pitää ensin esittää maihinnousukorttisi sekä passisi tai henkilöllisyystodistuksesi. Ne kannattaakin pitää esillä.
  • Kaikki tavarasi, kuten vyösi, takkisi, avaimesi ja muut taskuissasi olevat pikkuesineet, kuten korvakuulokkeet, pitää skannata. Helpota elämääsi käymällä taskusi läpi ennen turvatarkastukseen menemistä.
  • Kaikki elektroniset laitteet, kuten puhelimet ja läppärit, menevät myös erikseen läpivalaisulaitteen läpi lentoaseman turvatarkastuksessa. Mutta älä huoli, pääset puhelimesi kimppuun pian uudelleen.
  • Haluatko ottaa matkallesi mukaasi partavaahdon? Se ei ole ongelma, kunhan tuote on korkeintaan 100 millilitran kokoisessa pakkauksessa ja pakattu läpinäkyvään minigrip-pussiin, voit tuoda sen mukaan lennolle käsimatkatavaroissasi.
  • Oikeantyyppiset kengät voivat säästää useita minuutteja lentoasemalla. Saappaat pitää usein riisua jalasta ja laittaa läpivalaisulaitteeseen erikseen. Ballerinoja ja muita kevyitä kenkiä ei useimmiten läpivalaista erikseen.
  • Terävät esineet kuten veitset eivät ole sallittuja käsimatkatavaroissa. Ne saatetaan takavarikoida turvatarkastuksessa, joten muista pakata ne ruumaan menevään matkalaukkuun.

Tietoa lennoista kohteeseen Alta
KohdelentokenttäAlta
Kohdelentokentän IATA-koodiALF
KohdekaupunkiAlta
Lennon hinta226 €