Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Halvimmat lennot kohteeseen Amalfin rannikko

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Amalfin rannikko

Halvat lennot Amalfin rannikolle

Jos päätät lähteä lomalle Sorrenton niemimaalla sijaitsevalle Amalfin rannikolle, et luultavasti tule pettymään. Italian länsirannikolla Napolin kupeessa oleviin maisemiin, kyliin ja nähtävyyksiin eivät matkailijat kyllästy koskaan. Amalfin rannikko kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin historiallisten ja kulttuuristen arvojensa sekä kauniin Välimerelle tyypillisen maisemansa vuoksi. Lennot Amalfin rannikolle kannattaa ostaa pian, sillä aikainen lintu voi säästää satoja euroja rahaa! Jos ostat lentosi esimerkiksi kaksi kuukautta ennen matkapäivää, saat todennäköisemmin halvat lentoliput Amalfin rannikolle kuin jos jätät varaamisen viime tinkaan.

Miten pääsen perille?

Helsingistä pääset Amalfin rannikolle helpoiten lentämällä Napoliin ja jatkamalla siitä bussilla valitsemaasi kohteeseen. Napoliin liikennöi monia eri lentoyhtiöitä, kuten Lufthansa, Finnair ja KLM. Valitettavasti suoria lentoja Amalfin rannikon lähellä sijaitsevaan Napoliin ei ole tietojemme mukaan tarjolla, mutta lennähdät Napoliin nopeimmillaan yhden välilaskun kautta noin viidessä tunnissa. Todennäköisesti edullisimmat lentoyhtiöt reitillä ovat Swiss, Alitalia ja KLM. Myös suomalaisten usein suosimat Lufthansa ja Air Berlin ovat edullisimmasta päästä, mutta esimerkiksi Finnairin lennoista joudut maksamaan keskimäärin jonkin verran enemmän. Saatat kuitenkin löytää hyviä lentotarjouksia Amalfin rannikolle myös muilta lentoyhtiöiltä, kun pidät silmäsi auki!

Napolin lentokentältä Amalfin rannikolle

Napolin kansainvälinen lentokenttä (NAP) palvelee vuosittain jopa kuutta miljoonaa matkustajaa. Lentokentällä on kaksi terminaalirakennusta sekä runsaasti ravintoloita, kahviloita, baareja, myymälöitä ja muita palveluita, kuten rahanvaihtopiste ja pankkiautomaatti. Parhaiten pääset lentokentältä Amalfin rannikolle, esimerkiksi Salernon tai Sorrenton kaupunkiin, lentokenttäbussilla. Bussit lähtevät suoraan lentokentältä, ja matka maksaa muutaman euron. Salernon kautta pääset myös suosittuihin Amalfin ja Positanon kaupunkeihin joko bussilla tai lautalla. Autonvuokraus lentokentältä on myös hyvä vaihtoehto, sillä autolla pääset helpoiten tutustumaan koko Amalfin rannikkoon. Taksilla matkustaminen hotelliin saattaa maksaa jopa yhtä paljon kuin lentolippu Amalfin rannikolle, jos otat taksin suoraan lentokentältä. Varaa taksi mieluummin etukäteen, niin pääset halvemmalla!

Paras aika matkustaa Amalfin rannikolle

Luonnollisesti myös matkan ajankohta vaikuttaa lentojen hintaan: kun varaat lentoliput Amalfin rannikolle syys- tai marraskuuksi, saat todennäköisimmin edulliset lennot. Amalfin rannikolle pääset halvalla toisaalta myös talvella helmikuun alussa, kun Suomessa on kylmin talvi meneillään ja joululomat ovat ohi. Sesonkikauden ulkopuolella näet Amalfin rannikosta myös aidomman puolen, kun matkailijat eivät kansoita lomakohteita. On kuitenkin myönnettävä, että saat enemmän irti upeista rannoista ja nähtävyyksistä, kun ostat matkat Amalfin rannikolle kesäaikaan. Alkukesä huhtikuusta kesäkuuhun sekä alkusyksy, kuten syyskuu, ovat ihanteellisia ajankohtia hyödyntää lentotarjous Amalfin rannikolle, sillä tuolloin pääset nauttimaan sopivan kesäisestä lämpötilasta välttäen samalla keskikesän vilkkaimman turistiruuhkan. Päivälämpötila Amalfin rannikolla on alkukesällä noin 20–25 astetta ja kohoaa heinä–elokuussa noin 29 asteeseen. Vaikka hotellit saattavat olla toukokuusta elokuuhun kalliimpia, löydät rannikon lukuisista kylistä ja kaupungeista varmasti itsellesi sopivan ja edullisen vaihtoehdon.

Nähtävää Amalfin rannikolla

Amalfin rannikolla on useita kyliä ja kaupunkeja, joista ehkä tunnetuin, Amalfi, on dramaattisten näköisten vuorten ympäröimä noin 5 500 asukkaan kaupunki. Jos käyt Amalfissa, muista ostaa tuliaisiksi Suomeen paikallista limoncello-sitruunalikööriä! Muita kaupunkeja ovat lähellä Vesuviuksen tulivuorta sijaitseva 16 000 asukkaan Sorrento, useiden elokuvien kuvauspaikkana tunnettu Positano sekä Ravello, jonka henkeäsalpaavan kauniit näkymät jäävät varmasti mieleen. Jos varaat lennot Amalfin rannikolle, on suositeltavaa pakata mukaan vaelluskengät tai lenkkitossut, sillä yksi parhaista tavoista kokea Amalfin rannikko on kävellä pitkin muutaman kymmenen kilometrin mittaista vaellusreittiä, joka kulkee rannikon kylästä toiseen. Reitillä kohtaat toinen toistaan upeampia näköaloja – kuin olisit postikortissa! Kävele koko vaellusreitti tai valitse siitä vain osa. Amalfin rannikko sopii loistavasti myös uimisen, auringonoton ja kulttuurin ystäville. Kun ostat halvat lennot Amalfin rannikolle, saat kaiken, mitä lomaltasi haluat!