Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Halvimmat lennot kohteeseen Antalya

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Suosittuja lentoja kohteeseen Antalya

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Antalya

Lennot Antalyaan

Antalya sijaitsee Turkissa Välimeren rannalla. Noin miljoonan asukkaan Antalya on Turkin etelärannikon suurin kaupunki ja myös samannimisen provinssin pääkaupunki. Kaupungissa on lentoasema, joka palvelee koko Antalyan provinssia sekä muitakin alueita Etelä-Turkissa. Expedia tarjoaa parhaat lentoyhteydet Antalyaan. Expedian kautta voit varata myös mukavan pakettimatkan Antalyaan.

Antalyassa on suuri lentoasema, joka on valmis vastaanottamaan miljoonia Turkin rannikolle vuosittain saapuvia matkailijoita. Lentoasemalle saapuukin vuosittain lähes 30 miljoonaa matkustajaa. Lentoasemalle on paljon lentoja etenkin kesäsesongin aikaan, jolloin myös Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta on suoria lentoja Antalyaan. Expedian kautta voit varata itsellesi sopivan lentoyhteyden monilta eri lentoyhtiöiltä, kuten esimerkiksi Finnairilta, Lufthansalta, Turkish Airlinesilta tai Norwegianilta. Samalla voit varata myös hotellin Antalyasta.

Antalya tunnetaan Turkin Rivierana, ja kaupungissa riittää tekemistä niin rantalomailijoille, historiasta kiinnostuneille kuin turkkilaisen ruoan ystävillekin. Kaupungin vanhassa keskustassa on antiikin Rooman aikaisia raunioita. Valkoisten hiekkarantojen lisäksi kaupungissa on myös muita luontokohteita, kuten esimerkiksi upeat Düdenin vesiputoukset. Antalya on myös oiva paikka tehdä edullisia ostoksia ja tutustua turkkilaisen ruokakulttuurin upeisiin herkkuihin. Jos haluat tutustua paremmin Antalyan vuoristoiseen ympäristöön, kannattaa vuokrata auto Antalyassa Expedian kautta.

Lentäminen Suomesta Antalyaan

Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta pääsee Antalyan kansainväliselle lentoasemalle vajaassa neljässä tunnissa suoralla lennolla. Kesäsesongin ulkopuolella ja niinä päivinä, joina suoria lentoja Helsingistä ei ole, Antalyaan pääsee vaihtamalla konetta esimerkiksi Istanbulissa. Matka-aika on silloin yleensä noin kuusi tuntia, joskus kuitenkin muutaman tunnin enemmän. Lentojen hinnat ovat yleensä edullisempia keskellä viikkoa, ja lennot kannattaa varata paria kuukautta ennen matkaa. Suomalainen matkailija voi oleskella Turkissa ilman viisumia 90 päivää. Turkin valuutta on Turkin liira. Euroja voi vaihtaa liiroiksi jo Suomessa.

Lennot Antalyan lentoasemalle

Useita kymmeniä miljoonia matkustajia vuosittain palveleva Antalyan lentoasema on yksi Turkin vilkkaimmista lentoasemista. Se sijaitsee noin kymmenen kilometrin päässä Antalyan keskustasta itään. Lentoasema on yksi eteläisen Turkin tärkeimmistä lentoasemista, ja se koostuu kolmesta terminaalista, joista kaksi on kansainvälisiä terminaaleja ja yksi Turkin sisäisiä lentoja palveleva.

Antalyan lentoasemalta on bussiyhteys Antalyan keskustaan. Linja numero 600 kulkee kerran puolessa tunnissa Antalyan bussiasemalle ja pysähtyy molemmilla kansainvälisillä terminaaleilla. Valitettavasti bussiasema sijaitsee kuitenkin muutaman kilometrin päässä keskustasta, joten sinne saavuttuaan matkustajien on vielä siirryttävä jollain muulla tavoin keskustaan, esimerkiksi raitiovaunulla tai paikallisbussilla. Matka bussiasemalta keskustaan voi kestää jopa puoli tuntia, joten yksi varteenotettava vaihtoehto on ottaa taksi lentoasemalta suoraan hotellille. Takseja on jokaisen terminaalin tuloaulan edessä, ja hinnat ovat yleensä suomalaiseen hintatasoon tottuneille edullisia. Toinen vaihtoehto on ottaa minibussi keskustaan. Myös hotelleilla voi olla omia bussikuljetuksiaan, joten asiaa kannattaa kysyä omalta hotellilta ennen matkaa. Myös jotkin lentoyhtiöt, kuten SunExpress, tarjoavat bussiyhteyksiä hotelleille. Tällaiset kuljetukset voi yleensä varata ennen matkaa. Antalyan lentoasemalta voi myös vuokrata auton. Autolla matka lentoasemalta keskustaan taittuu parissakymmenessä minuutissa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että Antalya on suuri kaupunki, jossa keskustan liikenne voi monesti olla kaoottista. Mikäli oma hotelli ei sijaitse aivan kaupungin keskustassa, vaan esimerkiksi jossakin Antalyan kaupungin lähellä olevassa rantakohteessa, vuokra-auto on hyvä tapa siirtyä helposti ja nopeasti omalle hotellille. Vuokra-autolla voi myös helposti tutustua omaan tahtiin Antalyan lähiympäristöihin matkan aikana.

Tietoa lennoista kohteeseen