Lennot - Turkki alkaen 25 €

Halvimmat lennot kohteeseen Turkki

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 25 € yhdensuuntaisille lennoille ja 50 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Lufthansa

Matkaopas: matkat kohteeseen Turkki

Lennot Turkkiin

Turkki on suosittu matkakohde, jonka lämmin ilmasto, upeat rannat, mahtava historia ja hyvä ruoka houkuttelevat turisteja. Turkki sijaitsee Anatolian niemimaalla, osittain Koillis-Euroopassa ja osittain Länsi-Aasiassa. Expedian kautta voit löytää halpoja lentolippuja Turkkiin ja tehdä samalla hotellivaraukset Turkkiin. Katso varauspalvelusta myös mitä palveluja autovuokraamot Turkissa tarjoavat. Vuokra-auton avulla pääset tutustumaan vaikkapa Turkin kauniiseen vuoristoon. Tiet saattavat kuitenkin olla maaseudulla huonossa kunnossa, ja Istanbulissa ja Ankarassa taas liikenne on aika kaoottista. Muuten automatkailu Turkissa sujuu hyvin, kunhan muistaa, että liikennekulttuuri on Turkissa melko vapaata, eikä liikennesääntöjä välttämättä noudateta. Ole siis valppaana liikenteessä!

Pakettimatkoja Turkkiin tehdään paljon, mutta Turkki sopii mainiosti myös omatoimimatkailijoille. Suomesta on hyvät lentoyhteydet Turkkiin, ja suoria lentoja tehdään muun muassa Istanbuliin ja Alanyaan. Turkin hintataso on Suomea edullisempi, ja esimerkiksi kulta, nahkatuotteet ja matot ovat edullisia ja laadukkaita.

Turkin ilmasto on miellyttävä ja sesonki kestää toukokuulta lokakuulle. Rannikolla, jossa suositut matkakohteet sijaitsevat, kesät ovat kuumia ja kuivia. Sesongin alku- ja loppupuolella matkailu on usein edullisempaa, mutta palvelutarjonta on vähäisempää, sillä esim. jotkut ravintolat sulkevat ovensa osaksi vuotta. Istanbul on kuitenkin myös talviaikaan hyvä matkakohde.

Lennot Turkkiin Suomesta

Turkish Airlines lentää Suomesta suoraan Istanbuliin, ja kesäaikaan Finnair lentää suoraan Alanyaan ja Antalyaan. Halpoja lentotarjouksia Turkkiin voit löytää välilaskullisilla lennoilla. Turkkiin lentävät Euroopan kaupungeista muun muassa Airberlin ja Russian Air.

Lentomatka Turkkiin kestää vain noin neljä tuntia, joten Turkki sopii hyvin matkakohteeksi lapsiperheille. Uimavedet ovat puhtaita ja lämpimiä, ja useissa hotelleissa on vesipuisto, joten Turkissa viihtyvät myös perheen pienimmät. Turkkilaiset ovat erittäin vieraanvaraisia, ystävällisiä ja lapsirakkaita, minkä vuoksi Turkkiin palataan kerta toisensa jälkeen.

Turkin rahayksikkö on Turkin liira. Matkustaminen Turkkiin on helppoa, sillä Turkki ja Suomi sijaitsevat samalla aikavyöhykkeellä.

Lennot Turkin lentoasemille

Istanbulin päälentoasema on Atatürk, joka sijaitsee kaupungin Turkin eurooppalaisella puolella 24 kilometriä keskustasta. Lentoasemalta keskustaan pääsee kätevästi metrolla tai lentokenttäbussilla. Lentoasemalla on neuvontapisteitä, joista saa apua vaikkapa hotellien varaamiseen sekä esitteitä nähtävyyksistä. Autovuokraamoita, myymälöitä ja ravintoloita on kentällä useita.

Istanbulissa sijaitsee myös Sabiha Gökcenin lentoasema, jonne lentoja tarjoaa muun muassa KLM. Raideyhteyttä keskustaan ei ole, mutta bussit kulkevat ja tieyhteydet ovat hyvät, joten 40 kilometrin matka taittuu kätevästi vuokra-autolla. Lentoasemalla on hotelli sekä paljon myymälöitä.

Antalya Havalimanin lentoasemaa käyttää vuosittain yli kaksikymmentäviisi miljoonaa matkustajaa, ja se toimii porttina Turkin rannikon lomakohteisiin. Raideyhteyttä keskustaan ei ole, mutta bussi liikennöi keskustaan puolen tunnin välein.

Alanya Gazipaşan uusi lentoasema otettiin vuonna 2010 käyttöön, ja vuonna 2011 myös kansainväliset lennot alkoivat laskeutua kentällä. Antalyan lentoaseman lisäksi Gazipaşa palvelee etelärannikon lomakohteita. Bussit liikennöivät asemalta Alanyan keskustaan, ja matka kestää noin 40 minuuttia.

Varaa lennot Turkkiin helposti ja nopeasti

Ota lentolippujen varaamisen ja Turkin-matkan suunnittelun yhteydessä huomioon myös maan paikallisen kulttuurin tavat ja rajoitukset. Suomen passin on oltava voimassa Turkkiin saavuttaessa viisi kuukautta. Matkailijoille suositellaan asiallista pukeutumista ja olkapäiden ja polvien peittäminen kuuluu hyviin tapoihin.

Ennen matkaa kannattaa ottaa kaikenkattava matkustajavakuutus. Varmista lisäksi ennen matkaa, että jäykkäkouristus- ja poliorokote on voimassa. Turistin on Turkissa oltava valppaana, sillä levottomuuksia voi esiintyä etenkin suurissa kaupungeissa. Turkin lomakohteet ovat kuitenkin turvallisia. Suomen ulkoministeriö suosittelee matkustusilmoituksen tekemistä ennen matkalle lähtöä.

Etsi varauspalvelusta lentotarjouksia Turkkiin ja varaa lennot aurinkoiseen Turkkiin.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Turkki meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Ymmärrämme, että suunnitelmat voivat muuttua päivässä, joustavan lentolipun varaaminen Expedian avulla on aina järkevää. Valitse yksinkertaisesti “Joustavat muutoskäytännöt” -suodattimen alapuolelta “Ei muutosmaksua”. Edukas, joustava lentosi kohteeseen Turkki on vain muutaman napsautuksen päässä.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Turkki?
Voit valita haluamasi lukuisista lentoyhtiöistä, jotka tarjoavat lentoja kohteeseen Turkki tai sen lähelle. Pari tunnetuinta ovat:

 • Turkish Airlines – 65 lentoa kohteeseen Turkki tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 60 lentoa kentälle Istanbul (ISL-Atatürkin kansainvälinen lentoasema) per kuukausi.
 • Finnair – 21 lentoa kohteeseen Turkki tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 21 lentoa kentälle Antalya (AYT-Antalyan kansainvälinen lentokenttä) per kuukausi.
 • Pegasus – 21 lentoa kohteeseen Turkki tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 17 lentoa kentälle Istanbul (SAW-Sabiha Gökçenin kansainvälinen lentoasema) per kuukausi.

Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Turkki?
Jotta saisit loistavan tarjouksen kohteeseen Turkki, sinun kannattaa varata lentolippusi ajoissa. Harkitse myös hakutuloksiesi yläreunassa olevan Expedian kätevän “Joustavat päivämäärät” -ominaisuuden käyttämistä. Sen avulla voit tutkia läheisten päivien halpoja hintoja. Viimeisten seitsemän päivän aikana 50 € oli kohteeseen Turkki menevän lennon halvin hinta.
Kuinka paljon lento kohteeseen Turkki maksaa?
Viimeisten seitsemän päivän aikana menopaluumatka kohteeseen Turkki maksoi vähintään 50 € ja enintään 183 €. Kohteesta Istanbul (SAW) matkaan lähtevät yhdensuuntaiset lennot maksoivat saman ajanjakson aikana vain 25 €.
Mitkä ovat kohteen Turkki suosituimmat lentokentät?
Lähtöpaikastasi, budjetistasi sekä valitsemastasi lentoyhtiöstä riippuen saavut jollekin näistä johtavista lentokentistä kohteessa Turkki:

 • Istanbul (ISL-Atatürkin kansainvälinen lentoasema) – 14823 lentoa kuukaudessa.
 • Istanbul (SAW-Sabiha Gökçenin kansainvälinen lentoasema) – 10270 lentoa kuukaudessa.
 • Antalya (AYT-Antalyan kansainvälinen lentokenttä) – 6703 lentoa kuukaudessa.

Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Turkki?
Viimeisten seitsemän päivän aikana lentoliput kohteeseen Turkki maksoivat suurin piirtein 50 € – 183 €. Hinnat nousevat yleensä sitä enemmän mitä lähempänä matkustuspäiväsi on, joten varaa itsellesi huipputarjous nyt.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Turkki?
Hyvä ajankohta löytää edulliset tarjoukset kohteeseen Turkki on lokakuussa. Kannattaa myös muistaa, että hintavin aika hankkia lentomatka on kesän ja talven loma-aikoina.
Kuinka kauan lento kohteeseen Turkki kestää?
Se riippuu pääsääntöisesti lentosi lähtöpaikasta ja säästä. Jotta voisimme tarjota sinulle edes jonkinlaisen käsityksen siitä, miten kauan lentomatkat oikein kestävät, olemme koonneet luettelon muutaman kohteeseen Turkki menevän vilkkaimman kotimaisen reitin keskimääräisistä lentoajoista:

 • Antalya (AYT-Antalyan kansainvälinen lentokenttä) → Istanbul (ISL-Atatürkin kansainvälinen lentoasema): 1 tunti ja 24 minuuttia
 • Izmir (ADB-Adnan Menderes) → Istanbul (ISL-Atatürkin kansainvälinen lentoasema): 1 tunti ja 14 minuuttia
 • Ankara (ESB-Esenboga) → Istanbul (ISL-Atatürkin kansainvälinen lentoasema): 1 tunti ja 9 minuuttia

Mitkä ovat parhaat aktiviteetit kohteessa Turkki?

 • Koska Istanbul on kohteen Turkki kuuluisin kaupunki, tulet todennäköisesti aloittamaan lomasi tästä kaupungista. Jos näin on, voit olettaa, että päiväsi tulevat olemaan hektisiä! Tämä kohde tarjoaa upeita nähtävyyksiä, joihin kuuluu muun muassa Sininen moskeija, sekä shoppailu- ja ruokailumahdollisuuksia ja paljon muuta.
 • Haluat varmasti tietää, millainen keli lomakohteessasi tulee olemaan, ennen kuin aloitat matkalaukkujesi pakkaamisen. Kohteessa Istanbul on yleisesti ottaen välimerenilmasto, mutta kannattaa tarkistaa säätiedote ennen lomaa, jotta tiedät, millainen keli sinua odottaa. On hyvä idea myös ottaa huomioon vierailun kesto ja se, mitä aktiviteetteja suunnittelet harrastavasi paikan päällä.

Suosittuja lentoja kohteeseen Turkki

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Pegasus Airlines