Halvat lennot Atlanta

Halvimmat lennot kohteeseen Atlanta

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 722 € yhdensuuntaisille lennoille ja 733 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lufthansa
Brussels Airlines
Air France
KLM
KLM

Tietoa Atlantasta

Lennot Atlantaan

Georgian osavaltion pääkaupunki Atlanta on monipuolinen matkakohde. Koko Atlantan metropolialueella asuu noin viisi miljoonaa asukasta, joten siellä riittää tehtävää ja nähtävää vaikka pidemmäksikin aikaa. Atlanta sopii matkakohteeksi ympäri vuoden, sillä vertailemalla lentoja kattavasta tarjonnasta voit löytää itsellesi halvat lennot Atlantaan koska tahansa!

Atlantan kansainvälinen Hartsfield-Jacksonin lentoasema (IATA:ATL) on koko maailman mittakaavassa yksi vilkkaimmista lentoasemista ja täten tärkeä lentoliikenteen solmukohta. Suomesta ei lennetä suorilla lennoilla Atlantaan, mutta suorien lentoyhteyksien puute Suomen ja Atlantan välillä ei haittaa, koska Atlantasta on hyvät yhteydet sekä muille mantereille että sisäisillä lennoilla muualle Yhdysvaltoihin. Näin ollen myös suomalaiset turistit pääsevät tutustumaan Atlantan pilvenpiirtäjien sävyttämään metropoliin, sillä Suomesta on tarjolla kattavasti yhden tai kahden välilaskun lentoja Atlantaan.

Atlantan lentoasemalta on hyvät yhteydet itse kaupunkiin sekä sen lähiseuduille. Valittavana ovat niin taksit, bussit, junat kuin pikkubussitkin. Lentoaseman ja monien hotellien väliä kulkevat pikkubussit vievät matkalaiset nopeasti lähestulkoon ovelta ovelle. Edullista vaihtoehtoa etsivä voi turvautua myös paikalliseen julkiseen liikenteeseen, jonka junilla sekä busseilla tavoittaa kätevästi Atlanta eri kaupunginosat. Useat eri autovuokraamot Atlantassa palvelevat matkustajia lentoasemalla, joten omatoimisempaa kulkuvälinettä kaipaavallekin löytyy Atlantasta mieluinen vaihtoehto.

Coca-Colasta urheiluun, jazz-klubeilta shoppailuun

Atlantassa on valtava määrä erilaisia museoita aina urheiluseurojen museoista taidemuseoihin ja tietenkin Coca-Cola-museoon. Coca-Cola-museossa saat tietää Coca-Colasta ja sen historiasta kaiken, salaistakin salaisempaa reseptiä lukuun ottamatta. Atlantassa voi vierailla seuraamassa teatteriesityksiä, balettia ja tutustumassa Atlantan laajaan musiikkimaailmaan. Klassisemmasta oopperasta ja sinfoniaorkesterin konsertista voit sulavasti siirtyä jazz-klubille tai indie-bändin keikalle. Atlantassa järjestetään kautta vuoden erilaisia festivaaleja, karnevaaleista erilaisiin musiikkifestivaaleihin, ja iloiseen festivaalitunnelmaan on helppo päästä mukaan.

Atlanta on erinomainen matkakohde myös lapsiperheille. Vesieläinpuisto, eläintarha sekä huvipuisto viihdyttävät perheen pienimpiä ja isompia vaikka koko päivän! Atlanta on kotipaikka monille eri urheiluseuroille. Ympäri vuoden voit käydä seuraamassa paikan päällä Atlantan joukkueiden otteita omilla kotikentillään baseballin, amerikkalaisen jalkapallon ja koripallon parissa – kokemus jota yhdenkään urheilufanin ei kannata jättää väliin.

Kuten kaikkea muutakin, Atlantasta löytyy lukuisia ostoskeskuksia, pieniä putiikkeja, outlet-myymälöitä tai vaikkapa antiikkikauppoja. Vaikkei vaatekaappi menisikään kokonaan uusiksi shoppailureissun jäljiltä, matkaan tarttuu varmasti aina jotain kotiin viemisiksi. Shoppailun lomassa on hyvä välillä käydä piipahtamassa paikallisissa kahviloissa tai tutustumassa Atlantan ravintolamaailmaan. Ravintoloita on Atlantassa joka lähtöön, kansainvälisistä aina hyvin periamerikkalaisiin makumaailmoihin. Iltaa voi vielä lähteä viettämään Atlantaan moniin yökerhoihin tai istahtaa seuraamaan amerikkalaisia stand up -koomikoita eturivistä.

Lentoliput Atlantaan

Halpoja lentoja Atlantaan on tarjolla erityisesti helmikuussa ja syksyllä. Suosituinta matkustusaikaa Atlantin toiselle puolelle ovat kesä- sekä heinäkuu, jolloin lentoliput voivat olla hieman kalliimpia. Valtameren ylitys ottaa tietenkin aikansa, ja välilaskullisten lentojen kestot vaihtelevat suuresti noin 14 tunnista aina yli 30 tuntiakin kestäviin. Yhden välilaskun lennoilla Suomesta Atlantaan pääsee muun muassa KML:n, Air Francen tai Turkish Airlinesin siivin. Edullisia vaihtoehtoja Atlantin ylitykseen tarjoavat myös Norwegian ja Icelandair, joiden lentoihin sisältyy kaksi välilaskua, toinen Euroopan ja toinen Pohjois-Amerikan puolella.

Expedian sivuilta voit etsiä nopeasti ja näppärästi lennot Atlantaan. Yksi mahdollisuus on varata hotelli Atlantasta samalla lentojen kanssa ja koostaa itselleen ja matkaseurueelleen pakettimatka Atlantaan. Näin säästät aikaa ja voit keskittyä matkasi suunnitteluun. Hotelleja löytyy eri puolilta Atlantaa aina lentoasemalta Atlantan eri kaupunginosiin. Etäisyydet eivät ole este tai haitta, sillä julkisella liikenteellä tai takseilla pääset perille majapaikkaasi kaikkialta kaupungista. Hintatasossakin riittää vaihtelua alkaen edullisista budjettihotelleista kalliimpaan luksukseen.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Atlanta lentokenttä on?
Useimmat matkustajat suosivat kenttää Atlanta, GA (ATL-Hartsfield-Jackson Atlantan kansainvälinen lentoasema) vieraillessaan kohteessa Atlanta. Mutta lentovarausta tehdessä kannattaa muistaa, että lähialueella on useampi kuin yksi lentokenttä.
Kuinka kaukana ATL sijaitsee kaupungin keskustasta?
Atlanta, GA (ATL-Hartsfield-Jackson Atlantan kansainvälinen lentoasema) sijaitsee 13 km:n päässä kohteen Atlanta keskustasta, joten matka kaupungin keskustaan ei ole turhan pitkä.
Voinko lentää tällä hetkellä kohteeseen Atlanta?
Suuntaa COVID-19-matkustusneuvontasivullemme, jos haluat saada viimeisimmät tiedot kohdetta Atlanta koskevista tämänhetkisistä matkustusrajoituksista ennen lentoasi. Sivulta saat tietoa muun muassa terveysviranomaisten tiedotteista ja karanteenivaatimuksista, ja näitä tietoja päivitetään jatkuvasti.
Mistä saan lisätietoa kohteeseen Atlanta suuntautuvan lentoni muuttamisesta tai peruuttamisesta?
Saat lisätietoa kohteeseen Atlanta suuntautuvan lentosi muuttamisesta tai peruuttamisesta asiakaspalveluportaalistamme.
Kuinka löydän halpoja lentoja kohteeseen Atlanta joustavilla varausehdoilla?
Monet lentoyhtiöt sallivat sinun muuttaa lentoasi ilman muutosmaksua. Sinun tulee vain maksaa alkuperäisen ja valitsemasi uuden lennon hinnanerotus. Kun haet lentoja kohteeseen Atlanta, voit valita hakuehdoksi “Ei muutosmaksuja” -suodattimen.
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Atlanta?
Kohteessa Atlanta on kaksi suurta lentoasemaa. Atlantan kansainvälinen lentoasema (ATL) sijaitsee 13 km päässä keskustasta ja Atlanta, Georgia (PDK-DeKalb-Peachtree) 17 km päässä.
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Atlanta?
Kohteeseen Atlanta lentää 20 lentoyhtiötä 205 lentoasemalta maailmanlaajuisesti.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Atlanta?
Useimmiten kohteeseen Atlanta saapuvien lentoyhtiö on Delta Air Lines, American Airlines tai Southwest Airlines. Suurin osa näistä lennoista on lähtöisin kohteesta New York, ja Delta Air Lines lentää suurimman osan tämän reitin lennoista.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Atlanta?
Koska kohteeseen Atlanta operoidaan noin 6 959 suoraa lentoa joka viikko, pääset tänne helposti.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Atlanta?
Clinton, Edgewater ja Aurora ovat erittäin suosittuja lähtölentoasemia kohteeseen Atlanta lennettäessä.
Miten kauan lento kohteen Atlanta lentokentälle kestää?
Keskimääräinen lentoaika kohteiden Clinton ja Atlanta välillä on 2 tuntia ja 8 minuuttia. Jos lähtöpaikkasi on Edgewater, voit odottaa lentoajan olevan suurin piirtein 2 tuntia ja 15 minuuttia, ja 2 tuntia ja 31 minuuttia kohteesta Aurora.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Atlanta?
Kuten kuka tahansa kokenut matkailija voi sinulle kertoa, varauksen tekemistä ei kannata jättää viime hetkeen. Hinnat ovat yleensä kalleimmillaan mitä lähempänä lähtöpäivä on. Sen jälkeen kannattaa tarkistaa onko kaupungissa enemmän kuin yksi lentoasema. Lippujen hinnat vaihtelevat yleensä lentokentittäin. Kannattaa myös vertailla eri lentoyhtiöiden hintoja. Ja viimeiseksi toinen hyvä tapa säästää on valmistautua tekemään varaus heti, kun löydät loistavan tarjouksen. Hyvään tarjoukseen kannattaa aina tarttua välittömästi.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Atlanta?
Jos et ole valmistautunut etukäteen, lennolle lähteminen voi olla stressaavaa. Näiden hyödyllisten matkustusvinkkien avulla pääset kohteeseen Atlanta stressittä.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Pakkaa ensiksi mukaan passi, matkustusasiakirjat, rahat ja kaikki tarvitsemasi lääkkeet. Seuraavaksi laukkuun kannattaa pakata viihdykettä koko lennon ajaksi, jotta aika ei käy pitkäksi. Hyviä vaihtoehtoja ovat jännittävä kirja ja läppäri, jonka muistiin olet tallentanut suosikkisarjojasi. Jos aiot nukkua lennon aikana, hyvälaatuinen niskatyyny ja melua vaimentavat kuulokkeet kannattaa myös ottaa mukaan. Ja viimeisenä mukaan kannattaa ottaa vähintään deodorantti ja hammasharja.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Vaikka kielletyt tavarat vaihtelevat eri lentoyhtiöiden välillä, yleensä mitään teräviä esineitä tai räjähtäviä tai helposti syttyviä aineita ei saa ottaa mukaan lennolle. Näihin lukeutuvat partaterät, puukot, polttoaineet ja ilotulitteet. Urheiluvälineitä, kuten pesäpallomailoja, ja esineitä, jotka voivat satuttaa muita ihmisiä, kuten aseita ja miekkoja, ei voi myöskään ottaa mukaan matkustamoon.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Lennonaikaisia vaatteita harkitessasi kannattaa keskittyä mukavuuteen. Kengät kannattaa myös valita huolella, koska jalat turpoavat usein matkan aikana. Tilavat, matalakantaiset kengät ovat hyvä valinta.
  • Pitkillä lennoilla voi olla riski saada syvä valtimotukos, joka on seurausta huonon verenkierron aiheuttamasta verihyytymästä. Jalkojen venyttely ja matkustamossa kävely niin usein kuin se on mahdollista ovat hyviä tapoja ehkäistä tätä tapahtumasta. On myös hyvä idea käyttää tukisukkahousuja tai -sukkia lennon aikana.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Atlanta?
Turvallisuustarkastukseen kannattaa varautua jo paljon ennen lentoasemalle saapumista. Näin voit nousta kohteeseen Atlanta matkalla olevaan koneeseen stressittä. Seuraamalla näitä vinkkejä voit aloittaa matkasi parhaalla mahdollisella tavalla:

  • Your travel documents and ID maihinnousukorttisi sekä passisi tai henkilöllisyystodistuksesi turvatarkastuksessa. Pidä ne helposti saatavilla, jotta sinun ei tarvitse etsiä niitä turhan kauaa.
  • Turvatarkastuksessa sinun täytyy tyhjentää taskusi ja poistaa kaikki, mikä voi mahdollisesti laukaista hälytyksen. Näitä ovat esimerkiksi korvakuulokkeet ja puhelimet sekä vyöt ja takit. Ne kaikki skannataan erikseen.
  • Kaikki elektroniset laitteesi, kuten puhelin ja kannettava tietokone, tullaan myös skannaamaan erikseen.
  • Kaikkien nesteiden ja geelien, kuten huulivoiteiden ja hajuvesien, jotka haluat ottaa mukaan lennollesi, tulee olla korkeintaan 100 millilitran pakkauksissa. Niiden täytyy myös mahtua korkeintaan litran vetoiseen läpinäkyvään minigrip-pussiin.
  • Ballerinat ja muut kevyet kengät ovat hyvä vaihtoehto lennettäessä, koska niitä tarvitsee harvemmin poistaa jalasta turvatarkastuksessa. Saappaat ja muut paksut kengät skannataan yleensä erikseen.
  • Lentoyhtiöt eivät salli mitään teräviä esineitä käsimatkatavaroissa. Jos haluat ottaa tällaisia tavaroita mukaasi matkallesi, pakkaa ne ruumaan menevään matkalaukkuusi.

Tietoa lennoista kohteeseen Atlanta
Kohdelentokenttä
Atlantan kansainvälinen lentoasema Hartsfield-Jackson
Kohdelentokentän IATA-koodi
ATL
Kohdekaupunki
Atlanta
Menopaluumatkan hinta
289 €

Suosittuja lentoja kohteeseen Atlanta

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 722 € yhdensuuntaisille lennoille ja 733 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lufthansa