Halvat lennot Atlanta

Halvimmat lennot kohteeseen Atlanta

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 49 € yhdensuuntaisille lennoille ja 191 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

JetBlue Airways
United
United
JetBlue Airways
United
United
Lufthansa
Brussels Airlines
Qatar Airways
KLM

Tietoa Atlantasta

Lennot Atlantaan

Georgian osavaltion pääkaupunki Atlanta on monipuolinen matkakohde. Koko Atlantan metropolialueella asuu noin viisi miljoonaa asukasta, joten siellä riittää tehtävää ja nähtävää vaikka pidemmäksikin aikaa. Atlanta sopii matkakohteeksi ympäri vuoden, sillä vertailemalla lentoja kattavasta tarjonnasta voit löytää itsellesi halvat lennot Atlantaan koska tahansa!

Atlantan kansainvälinen Hartsfield-Jacksonin lentoasema (IATA:ATL) on koko maailman mittakaavassa yksi vilkkaimmista lentoasemista ja täten tärkeä lentoliikenteen solmukohta. Suomesta ei lennetä suorilla lennoilla Atlantaan, mutta suorien lentoyhteyksien puute Suomen ja Atlantan välillä ei haittaa, koska Atlantasta on hyvät yhteydet sekä muille mantereille että sisäisillä lennoilla muualle Yhdysvaltoihin. Näin ollen myös suomalaiset turistit pääsevät tutustumaan Atlantan pilvenpiirtäjien sävyttämään metropoliin, sillä Suomesta on tarjolla kattavasti yhden tai kahden välilaskun lentoja Atlantaan.

Atlantan lentoasemalta on hyvät yhteydet itse kaupunkiin sekä sen lähiseuduille. Valittavana ovat niin taksit, bussit, junat kuin pikkubussitkin. Lentoaseman ja monien hotellien väliä kulkevat pikkubussit vievät matkalaiset nopeasti lähestulkoon ovelta ovelle. Edullista vaihtoehtoa etsivä voi turvautua myös paikalliseen julkiseen liikenteeseen, jonka junilla sekä busseilla tavoittaa kätevästi Atlanta eri kaupunginosat. Useat eri autovuokraamot Atlantassa palvelevat matkustajia lentoasemalla, joten omatoimisempaa kulkuvälinettä kaipaavallekin löytyy Atlantasta mieluinen vaihtoehto.

Coca-Colasta urheiluun, jazz-klubeilta shoppailuun

Atlantassa on valtava määrä erilaisia museoita aina urheiluseurojen museoista taidemuseoihin ja tietenkin Coca-Cola-museoon. Coca-Cola-museossa saat tietää Coca-Colasta ja sen historiasta kaiken, salaistakin salaisempaa reseptiä lukuun ottamatta. Atlantassa voi vierailla seuraamassa teatteriesityksiä, balettia ja tutustumassa Atlantan laajaan musiikkimaailmaan. Klassisemmasta oopperasta ja sinfoniaorkesterin konsertista voit sulavasti siirtyä jazz-klubille tai indie-bändin keikalle. Atlantassa järjestetään kautta vuoden erilaisia festivaaleja, karnevaaleista erilaisiin musiikkifestivaaleihin, ja iloiseen festivaalitunnelmaan on helppo päästä mukaan.

Atlanta on erinomainen matkakohde myös lapsiperheille. Vesieläinpuisto, eläintarha sekä huvipuisto viihdyttävät perheen pienimpiä ja isompia vaikka koko päivän! Atlanta on kotipaikka monille eri urheiluseuroille. Ympäri vuoden voit käydä seuraamassa paikan päällä Atlantan joukkueiden otteita omilla kotikentillään baseballin, amerikkalaisen jalkapallon ja koripallon parissa – kokemus jota yhdenkään urheilufanin ei kannata jättää väliin.

Kuten kaikkea muutakin, Atlantasta löytyy lukuisia ostoskeskuksia, pieniä putiikkeja, outlet-myymälöitä tai vaikkapa antiikkikauppoja. Vaikkei vaatekaappi menisikään kokonaan uusiksi shoppailureissun jäljiltä, matkaan tarttuu varmasti aina jotain kotiin viemisiksi. Shoppailun lomassa on hyvä välillä käydä piipahtamassa paikallisissa kahviloissa tai tutustumassa Atlantan ravintolamaailmaan. Ravintoloita on Atlantassa joka lähtöön, kansainvälisistä aina hyvin periamerikkalaisiin makumaailmoihin. Iltaa voi vielä lähteä viettämään Atlantaan moniin yökerhoihin tai istahtaa seuraamaan amerikkalaisia stand up -koomikoita eturivistä.

Lentoliput Atlantaan

Halpoja lentoja Atlantaan on tarjolla erityisesti helmikuussa ja syksyllä. Suosituinta matkustusaikaa Atlantin toiselle puolelle ovat kesä- sekä heinäkuu, jolloin lentoliput voivat olla hieman kalliimpia. Valtameren ylitys ottaa tietenkin aikansa, ja välilaskullisten lentojen kestot vaihtelevat suuresti noin 14 tunnista aina yli 30 tuntiakin kestäviin. Yhden välilaskun lennoilla Suomesta Atlantaan pääsee muun muassa KML:n, Air Francen tai Turkish Airlinesin siivin. Edullisia vaihtoehtoja Atlantin ylitykseen tarjoavat myös Norwegian ja Icelandair, joiden lentoihin sisältyy kaksi välilaskua, toinen Euroopan ja toinen Pohjois-Amerikan puolella.

Expedian sivuilta voit etsiä nopeasti ja näppärästi lennot Atlantaan. Yksi mahdollisuus on varata hotelli Atlantasta samalla lentojen kanssa ja koostaa itselleen ja matkaseurueelleen pakettimatka Atlantaan. Näin säästät aikaa ja voit keskittyä matkasi suunnitteluun. Hotelleja löytyy eri puolilta Atlantaa aina lentoasemalta Atlantan eri kaupunginosiin. Etäisyydet eivät ole este tai haitta, sillä julkisella liikenteellä tai takseilla pääset perille majapaikkaasi kaikkialta kaupungista. Hintatasossakin riittää vaihtelua alkaen edullisista budjettihotelleista kalliimpaan luksukseen.

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen Atlanta

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 49 € yhdensuuntaisille lennoille ja 191 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lufthansa
Qatar Airways