Pääosion alkuosa

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Muutosmaksuja ei veloiteta tiettyjen lentojen kohdalla. 

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.


Halvimmat lennot kohteeseen Atlantic City

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Suosittuja lentoja kohteeseen Atlantic City

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Atlantic City

Lennot Atlantic Cityyn

Atlantic Cityn lentoasemat

Kun haluat lomalle meren rannalle, varaa lennot Atlantic Cityn kansainväliselle lentoasemalle (ACY). Tämä New Jerseyn osavaltion lentoasema sijaitsee noin 20 kilometriä luoteeseen Atlantic Cityn Boardwalk-rantakadulta.

Atlantic Cityn kansainväliseltä lentoasemalta löydät kaiken tarvitsemasi Atlantic Cityyn saapuessa tai sieltä lähtiessä. Jos olet myöhässä, nappaa mukaan syötävää jostakin monista kahviloista. Jos sinulla on enemmän aikaa, ota rennosti ja nauti illallista jossakin monista ravintoloista. Käy ennen lentoasi lahjatavaraliikkeissä, joista voit ostaa esimerkiksi kirjan, lehden tai ristisanavihkosen viihdykkeeksi lennolle. Katso lisätietoja Atlantic Cityn kansainvälisestä lentoasemasta osoitteessa Flights.com.

Expedia on yksi maailman suurimmista verkkomatkatoimistoista, ja siksi voimme tarjota parhaat lentohinnat. Kannattaa siis aina tarkistaa hinnat Expedian sivuilta, ja muistaa, että halvimmat lentoliput myydään pois nopeasti.

Expedian sivut ovat nopeat ja helpot käyttää. Löydät taatusti parhaat lentohinnat ja voit tehdä varauksen suoraan kauttamme. Expedian sivuilla voit selata satoja halpoja lentotarjouksia löytääksesi itsellesi sopivimmat lennot. Voit myös valita itsellesi sopivimman lentoajankohdan sekä lentoyhtiön. Jos tarvitset lisää apua, Expedian asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8.30–17.30. Osaava henkilökuntamme voi auttaa sinua löytämään parhaat lennot kohteeseen Atlantic City tai missä tahansa muussa sinua askarruttavassa asiassa. Kun varaat lennot Expedian kautta voit olla varma, että olet varannut parhaat lennot parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Tietoa lennoista kohteeseen

Kohdelentokenttä Atlantic City
Kohdelentokentän IATA-koodi AIY