Pääosion alkuosa
Menopaluumatkan kuvake
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Halvimmat lennot kohteeseen Bangkok

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Suosittuja lentoja kohteeseen Bangkok

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Bangkok

Lennot Bangkokiin

Bangkok on kaupunki, joka tempo on kiireinen aamusta iltaan. Kaupunki on elävä ja tarjoaa viihdykettä viikon jokaisena päivänä. Bangkokin matka tarjoaakin kävijöille mahdollisuuden tutustua yhteen maailman värikkäimmistä ja dynaamisimmista kaupungeista. Bangkokin hotellit tarjoavat vaihtoehtoja jokaiselle budjetille, joten halusitpa sitten nauttia ylellisestä luksuksesta tai säästää rahaa matkamuistoihin – löydät varmasti itsellesi sopivan vaihtoehdon. Expedian sivuilta löydät suuren valikoiman hotelleja, ja jos varaat sekä hotellin että lennot Bangkokiin yhdessä, voit säästää huomattavasti varauksen hinnassa!

Chinatownin kapeat kujat ovat kiehtovia paikkoja tutustua aitoon Bangkokiin. Kaupunki on täynnä kontrasteja aina ilmastoiduista moderneista ostoskeskuksista 200 vuotta vanhoihin taloihin ja kultaisiin buddhalaisiin temppeleihin. Modernit pilvenpiirtäjät kaartuvat perinteisten ruokakojujen ylle. Kaupungissa sijaitsee lukuisia buddhalaistemppeleitä. Wat Phossa on maailman suurin makaava Buddha sekä Thaimaan suurin kokoelma Buddhan kuvia. Vaikuttava makuuasennossa kuvattu Buddha on 15 metriä korkea ja 46 metriä pitkä ja sen on viimeistelty lehtikullalla ja helmiäisellä.

Bangkok on kuin Thaimaa pienoiskoossa, ja jako perinteisen ja modernin elämäntavan välillä on edelleen selvästi nähtävissä. Riksat jakavat tiet huippuluokan luksusautojen kanssa, ja nuudelikärryt sijaitsevat vieri vieressä länsimaisten pikaruokaloiden kanssa. Jos haluat saada kuvan kaupungin vanhanajan loistosta, käy Suuressa palatsissa tai kuljeskele koristeellisen Wat Phon puutarhoissa. Syö paikallisten tapaan yhdessä monista ruokakojuista, jotka ovat hajallaan ympäri kaupunkia, ja kokeile matkaa tuk-tukin kyydissä läpi kaupungin kaoottisten katujen. Saat ainutlaatuisen näkymän vanhaan ja uuteen Bangkokiin osallistumalla kaupungin kanavilla kulkevalle risteilylle.

Lentäminen Suomesta Bangkokiin

Bangkok on tärkeä liikenteen solmukohta Kaakkois-Aasiassa. Miljoonat matkailijat kulkevat vuosittain kaupungin kahden lentokentän läpi matkallaan Kaakkois-Aasiaan tai Bangkokin alueelle. Lähes kaikilla suurilla kansainvälisillä lentoyhtiöillä on lentoja kaupunkiin.

Helsingistä pääsee kätevästi Finnairin suorilla lennoilla Bangkokiin. Välilaskullisia lentoja sen sijaan tarjoavat Finnairin lisäksi muun muassa Thai Airways, S7 Airlines, EVA Air, Cathay Pacific, Malaysia Airlines, Etihad Airways, Turkish Airlines ja China Southern Airlines. Välilaskupaikoissa on myös valinnanvaraa aina Lontoon, Istanbulin ja Kööpenhaminan lentokentiltä Hongkongiin ja Abu Dhabiin asti. Jos sinulla on siis aikaa matkallasi kohti Bangkokia, mikä tahansa näistä välilaskupaikoista voi tarjota mielenkiintoisen tutustumiskohteen.

Lentoaika Helsingistä Bangkokiin on suorilla lennoilla vähintään 10 tuntia ja välilaskullisilla lennoilla vähintään 13 tuntia. Suomen ja monien muiden Euroopan Unionin maiden kansalaiset eivät tarvitse viisumia Thaimaahan. Jos matkailija saapuu kansainvälisen lentokentän kautta Thaimaahan, siellä voi oleskella 30 päivää viisumitta. Muuta kautta saavuttaessa maassa voi oleskella viisumitta 15 päivää.

Lennot Suvarnabhumin kansainväliselle lentokentälle

Bangkokin uusin lentokenttä Suvarnabhum avattiin vuonna 2006, mutta nykyään se on Bangkokin päälentokenttä varsinkin kansainvälisille lennoille. Suvarnabhum on Thai Airways Inernationalin, Bangkok Airwaysin ja Orient Thai Airlinesin pääkeskus. Lentokenttä sijaitsee noin 25 km itään Bangkokin keskustasta ja se on Thaimaan eniten liikennöity lentoasema. Bangkokin toiselle tärkeälle lentokentälle, Dong Mueangille, ei tällä hetkellä ole yhtään lentoa Aasian ulkopuolelta, mutta sieltä on paljon Thaimaan sisäisiä lentoja sekä lentoja muihin Kaukoidän kohteisiin.

Suvarnabhumin lentokentältä avattiin Airport Rail Link -junayhteys Bangkokiin vuonna 2010, ja sieltä pääsee keskustaan kahdella erityyppisellä junayhteydellä. Lentokentältä Makkasaniin kulkeva Express-juna on näistä nopein tapa päästä Bangkokin keskustaan, mutta tarjolla on myös hitaampia lähijunia Phaya Thaihin asti. Kentältä pääsee keskustaan myös ilmastoidulla kolmea eri linjaa kulkevilla busseilla. Lentokentältä on lisäksi ilmainen kuljetus Bangkokin toiselle tärkeälle lentokentällä Don Mueangille kello 5 ja keskiyön välillä. Kentältä voi kulkea keskustaan myös taksilla tai sieltä voi vuokrata auton.

Tietoa lennoista kohteeseen Bangkok

Kohdelentokenttä Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema
Kohdelentokentän IATA-koodi BKK
Kohdekaupunki Bangkok

Arvosteluita tarkistetuilta asiakkailta

Nov 27, 2018

Kaikki sujui hyvin ja lento aikataulussaan.