Lennot - Thaimaa alkaen 23 €

Thaimaa: Suositut kaupungit

Halvimmat lennot kohteeseen Thaimaa

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 23 € yhdensuuntaisille lennoille ja 46 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Thai AirAsia
Thai AirAsia
Thai AirAsia
Thai AirAsia
Thai AirAsia
Thai AirAsia
Thai AirAsia
Thai AirAsia
Thai AirAsia
Thai Airways International
Thai AirAsia
Thai AirAsia
Thai AirAsia
Thai AirAsia
Thai AirAsia
Thai AirAsia
Thai AirAsia
Thai Airways International
Thai Airways International
Thai AirAsia

Matkaopas: matkat kohteeseen Thaimaa

Lennot Thaimaahan

Thaimaa on Kaakkois-Aasiassa sijaitseva kuningaskunta, jonka asukasluku on noin 67 miljoonaa. Expedian kautta voit varata halpoja lentolippuja Thaimaahan ja löytää halpoja hotelleja Thaimaassa. Monet matkatoimistot järjestävät myös pakettimatkoja Thaimaahan, jotka sopivat koko kansalle! Autonvuokraus Thaimaassa on mahdollista, mutta maassa on vasemmanpuoleinen liikenne, eikä autolla ajamista suositella Thaimaan liikennekulttuuriin tottumattomille.

Monipuolinen trooppinen matkakohde sopii kaupunki- ja rantalomailuun sekä seikkailunhaluisille vaeltajille. Suomesta Thaimaahan lentäminen on helppoa Euroopan kaupunkien jatkolentoyhteyksien ansiosta. Thaimaassa on yli sata lentoasemaa, mutta vilkkain asema sijaitsee pääkaupunki Bangkokissa, jossa asuu lähes kuusi miljoonaa ihmistä.

Thaimaa on teollistunut maa, jossa on kuitenkin laajat maaseutu- ja metsäalueet. Maa on kansainvälisten turistien suosima etenkin monipuolisen luontonsa ansiosta: alueella on häikäiseviä rantoja ja saaria, kymmeniä upeita kansallispuistoja, tuhansia kukkivia kasveja ja sademetsän sekä tasankojen eläimiä.

Lennot Thaimaahan Suomesta

Suorat lennot Thaimaahan onnistuvat Helsingistä muun muassa Finnairin reittilennoilla. Halpoja lentolippuja Thaimaahan voi löytyä etenkin yhdellä välilaskulla. Muun muassa Norwegian liikennöi Helsingistä Thaimaahan sekä Tukholman että Oslon kautta. Air China, Malaysia Airlines ja Cathay Pacific Airlines lentävät myös Suomesta välilaskujen kautta. Thaimaan sisäiset lennot ovat edullisia.

Suora lento Helsingistä Thaimaahan kestää noin kymmenen tuntia. Välilaskun sisältävät lennot voivat venyä yli 15 tunnin pituisiksi lentojen vaihtojen sekä mahdollisten myöhästymisten vuoksi. Jatkolentoihin liittyvät korvaukset kannattaa selvittää perusteellisesti ennen lähtöä etenkin, jos lennot on varattu eri yhtiöiltä.

Thaimaassa on aina lämmintä vuodenajasta riippumatta, mutta monilla alueilla on sateista heinäkuusta lokakuuhun kestävän sadekauden aikana. Lentomatkustajien on huolehdittava kulloinkin voimassa olevista rokotuksista ja maahantulomääräysten noudattamisesta seuraamalla esimerkiksi Suomen ulkoasianministeriön ja Thaimaan maahantuloviranomaisten verkkosivustoja.

Lennot Thaimaan lentoasemille

Suomesta voi lentää joko Suvarnabhumin kansainväliselle lentoasemalle (BKK) – joka sijaitsee noin 25 kilometrin päässä Bangkokin keskustasta – tai jatkaa lentämällä esimerkiksi suosittuihin valmismatkakohteisiin, joita ovat Phuket, Krabi, Khao Lak ja Hua Hin.

Suomalaiset matkatoimistot järjestävät myös suoria lomalentoja esimerkiksi Phuketin kansainväliselle lentoasemalle (HKT) ja Krabiin (KBV). Bangkokista on kuitenkin hyvät mahdollisuudet jatkaa matkaa sekä taksilla, linja-autolla, minibusseilla että junilla, mikä on hyvä vaihtoehto etenkin omatoimimatkailijoille ja turistien suosimien alueiden ulkopuolelle matkaaville. Taksilla matkustaminen on nopeinta, mutta kalliimpaa erittäin edullisiin busseihin ja juniin verrattuna. Julkisen liikenteen aikataulut ovat suuntaa-antavia, ja vuorot voivat olla sekä etuajassa että myöhässä.

Suurimmilla lentoasemilla on useimmiten maksuton Wi-Fi-yhteys ja kattavat ruokailu- sekä ostosmahdollisuudet. Kattavan matkavakuutuksen ottaminen on välttämätöntä mahdollisten sairastumisten vuoksi, koska kotiuttamiskuljetusta ja hoitotoimenpiteitä on vaikeaa järjestää ilman yksityistä matkavakuutusta. Suomen ulkoministeriö suosittelee myös matkustusilmoituksen tekemistä ennen matkaan lähtöä.

Varaa lentoliput Thaimaahan

Lentolippujen varaamisen ja Thaimaan-matkan suunnittelun yhteydessä kannattaa ottaa huomioon myös maan paikallisen kulttuurin tavat ja rajoitukset. Suomen passin on oltava voimassa koko Thaimaan-matkan ajan ja vähintään kuusi kuukautta maahan saapumisesta lähtien. Lentomatkustajat eivät tarvitse viisumia, mutta jos maassa haluaa pysyä 30 päivää pitempään, on maahantuloluvan pidentämistä haettava erikseen 30 päiväksi lisää. Lisäaaikahakemukset tehdään maahanmuuttovirastossa.

Thaimaan kuningasta arvostetaan suuresti, ja kuninkaan halventaminen on rikollista. Turisteilta voidaan myös vaatia moninkertaisia pääsymaksuja suosituissa matkailu- ja nähtävyyskohteissa paikallisiin turisteihin verrattuna. Turistien huijausyritykset ovat yleisiä etenkin autojen, mopojen ja vesiskoottereiden vuokrauksen yhteydessä. Passia ei pidä jättää pantiksi kulkuneuvoa vuokratessa.

Varaa lentoliput Thaimaahan mihin vuodenaikaan tahansa! Maa tarjoaa monipuolisia matkustus- ja majoitustarjouksia, joista löytyy sopivia vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko peruuttaa lentoni kohteeseen Thaimaa COVID-19:n takia?
Jos et ole tehnyt varausta vielä, tutki haluamasi lennon ehdot ja rajoitukset. Jos olet jo varannut lennon kohteeseen Thaimaa, vieraile asiakaspalveluportaalissamme. Se tarjoaa tietoa, jonka avulla voit selvittää, mitkä COVID-19-käytännöt koskevat tekemääsi varausta ja mitä sinun kannattaa tehdä seuraavaksi.
Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Thaimaa meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Ymmärrämme, että matka-aikataulut voivat muuttua silmänräpäyksessä, joten joustavan hinnan varaaminen Expedian avulla käy järkeen. Valitse vain “Joustavat muutoskäytännöt” -suodattimen alta “Ei muutosmaksua”. Edukas, joustava lentosi kohteeseen Thaimaa on ainoastaan muutaman napsautuksen päässä.
Mitä yleisiä asioita COVID-19-pandemian aikana kohteeseen Thaimaa matkustavien tulisi tietää?
COVID-19-pandemia on vaikuttanut maailmaan, mukaan lukien matkustamiseen, kaikenlaisilla tavoilla. Nämä neuvot auttavat sinua suoriutumaan matkailun uusista haasteista ja varautumaan lomamatkallesi kohteeseen Thaimaa:

 • Tee selvitys sekä kohteesi että lähtöpaikkasi mahdollisista matkustusrajoituksista ennen kuin teet varauksen. Tarkista myös, onko sinun saapuessasi noudatettava jonkinlaisia käytäntöjä, kuten annettava todiste negatiivisesta COVID-19-testituloksesta.
 • Kun kuljet lentokentän turvatarkastuksen halki, pidä kasvomaski päälläsi. Sinua neuvotaan jossain vaiheessa laskemaan sitä hetkeksi henkilöllisyytesi vahvistamiseksi. Kasvomaskin käyttämisestä kieltäytyviä saatetaan estää pääsemästä määränpäähän tai nousemasta koneeseen.
 • Mahdollisten tartuntojen välttämiseksi sinun tulee laittaa tarkastuskorttisi skannerin päälle itse ja nostaa se sitten ylös tarkistettavaksi. Älä ojenna tarkastuskorttia suoraan lentokentän työntekijälle.
 • Voit ottaa käsimatkatavaroihin korkeintaan 100 ml käsihuuhdetta. Käsihuuhde täytyy poistaa käsimatkatavaroista turvatarkastuksen ajaksi.
 • Jotta turvatarkastuslinjastolla kulkisi mahdollisimman vähän käsittelyä vaativia esineitä, pistä henkilökohtaiset tavarat, kuten puhelimesi, kolikkosi ja avaimesi, tavarakaukaloiden sijasta käsimatkatavaroihin.
 • Jos olet tuomassa ruokaa koneeseen, pistä se läpinäkyvään muovipussiin ja sitten tavarakaukaloon. Näin on epätodennäköisempää, että lentoaseman virkailija joutuu kajoamaan ruokaasi ja käsimatkatavaroihisi tarkistaakseen ne lähemmin.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Thaimaa?
Finnair lentää kohteeseen Thaimaa tai sen lähelle, mukaan lukien kentälle Bangkok (BKK-Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema), jonne se tarjoaa 30 lentoa kuukaudessa. Sovi lomapäiväsi ja varaa sitten lentolippusi hyvissä ajoin saadaksesi parhaan tarjouksen.
Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Thaimaa?
Yksi helpoimmista tavoista löytää huokeat lentoliput kohteeseen Thaimaa on olla joustava matkustuspäivien suhteen. Hae lentoja ja napsauta sitten hakutulosten yllä olevaa “Joustavat päivämäärät” -linkkiä. Sen avulla voit nähdä läheisten päivien halvimmat hinnat. Kohteeseen Thaimaa menevän lennon paras hinta oli viimeisten seitsemän päivän aikana 46 €. Lennon varaaminen etukäteen auttaa sinua yleensä saamaan vieläkin isomman tarjouksen.
Kuinka paljon lento kohteeseen Thaimaa maksaa?
Kohteesta Bangkok (DMK) lähtevät yhdensuuntaiset lentomatkat maksoivat halvimmillaan 23 € viimeisten seitsemän päivän aikana. Saman ajanjakson aikana menopaluulento kohteeseen Thaimaa maksoi 46 € – 616 €. Jos löydät hyvän tarjouksen, nappaa se niin nopeasti kuin voit – nämä hinnat eivät säily pitkään.
Mitkä ovat kohteen Thaimaa suosituimmat lentokentät?
Lähtökaupungistasi ja valitsemastasi lentoyhtiöstä riippuen saavut jollekin näistä suosituista lentokentistä kohteessa Thaimaa:

 • Bangkok (BKK-Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema) – 5949 lentoa kuukaudessa.
 • Bangkok (DMK-Don Muangin kansainvälinen lentoasema) – 5489 lentoa kuukaudessa.
 • Phuket (HKT-Phuketin kansainvälinen lentoasema) – 1880 lentoa kuukaudessa.

Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Thaimaa?
Edellisten seitsemän päivän aikana lentoliput kohteeseen Thaimaa maksoivat noin 46 € – 616 €. Hinnat kallistuvat yleensä sitä enemmän mitä lähempänä matkustuspäiväsi on, joten varaa upea tarjous jo tänään.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Thaimaa?
Hyvä ajankohta varata halvat lentoliput kohteeseen Thaimaa on heinäkuussa. Pidä mielessä, että kotimaassa kaikkein tyyrein aika ostaa lentomatka on usein kesän ja talven loma-aikoina.
Kuinka kauan lento kohteeseen Thaimaa kestää?
Jotta saisit käsityksen siitä, kuinka monta tuntia kohteeseen Thaimaa matkaaminen kestää, tarkista näiden suosittujen kotimaan reittien keskimääräiset lentoajat:

 • Chiang Mai (CNX-Chiang Main kansainvälinen lentoasema) → Bangkok (BKK-Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema): 1 tunti ja 18 minuuttia
 • Phuket (HKT-Phuketin kansainvälinen lentoasema) → Bangkok (BKK-Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema): 1 tunti ja 29 minuuttia
 • Hat Yai (HDY-Hat Yain kansainvälinen lentokenttä) → Bangkok (BKK-Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema): 1 tunti ja 34 minuuttia

Mitkä ovat parhaat aktiviteetit kohteessa Thaimaa?

 • Bangkok tarjoaa niin runsaasti nähtävää ja tekemistä, että ei ole mikään ihme, että vierailijat aloittavat lomansa kohteessa Thaimaa yleensä tästä dynaamisesta kohteesta. Voit viettää ensimmäiset päivät tutustuen suosituimpiin nähtävyyksiin, joihin kuuluu esimerkiksi Suuri palatsi, ennen kuin siirryt tutustumaan joihinkin tämän kohteen vähemmän tunnettuihin helmiin.
 • Kohteessa Bangkok on trooppinen savanni-ilmasto. Ennen matkaan lähtöä kannattaa kuitenkin tarkistaa kohteesi säätiedotteet. Olipa tiedossa kylmää, kuumaa, sateista tai kuivaa säätä, aina on hyvä olla valmis kaikkeen!
 • Seuraavaksi matkasuunnitelmaan kannattaa lisätä Nakhon Ratchasima, joka sijaitsee suurin piirtein 210 km koilliseen kohteesta Bangkok. Yksi tämän kaupungin parhaista nähtävyyksistä on Nakhon Ratchasiman eläintarha.

Suosittuja lentoja kohteeseen Thaimaa

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Turkish Airlines
KLM