Lennot - Thaimaa alkaen 250 €

Parhaat kaupungit kohteessa Thaimaa

Halvimmat lennot kohteeseen Thaimaa

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 250 € yhdensuuntaisille lennoille ja 419 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Aeroflot-Russian Airlines
Aeroflot-Russian Airlines
Aeroflot-Russian Airlines
Aeroflot-Russian Airlines
Aeroflot-Russian Airlines
Turkish Airlines
Etihad Airways
Air France
KLM
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Air France
KLM
Qatar Airways
Aeroflot-Russian Airlines
Finnair
Finnair

Matkaopas: matkat kohteeseen Thaimaa

Lennot Thaimaahan

Thaimaa on Kaakkois-Aasiassa sijaitseva kuningaskunta, jonka asukasluku on noin 67 miljoonaa. Expedian kautta voit varata halpoja lentolippuja Thaimaahan ja löytää halpoja hotelleja Thaimaassa. Monet matkatoimistot järjestävät myös pakettimatkoja Thaimaahan, jotka sopivat koko kansalle! Autonvuokraus Thaimaassa on mahdollista, mutta maassa on vasemmanpuoleinen liikenne, eikä autolla ajamista suositella Thaimaan liikennekulttuuriin tottumattomille.

Monipuolinen trooppinen matkakohde sopii kaupunki- ja rantalomailuun sekä seikkailunhaluisille vaeltajille. Suomesta Thaimaahan lentäminen on helppoa Euroopan kaupunkien jatkolentoyhteyksien ansiosta. Thaimaassa on yli sata lentoasemaa, mutta vilkkain asema sijaitsee pääkaupunki Bangkokissa, jossa asuu lähes kuusi miljoonaa ihmistä.

Thaimaa on teollistunut maa, jossa on kuitenkin laajat maaseutu- ja metsäalueet. Maa on kansainvälisten turistien suosima etenkin monipuolisen luontonsa ansiosta: alueella on häikäiseviä rantoja ja saaria, kymmeniä upeita kansallispuistoja, tuhansia kukkivia kasveja ja sademetsän sekä tasankojen eläimiä.

Lennot Thaimaahan Suomesta

Suorat lennot Thaimaahan onnistuvat Helsingistä muun muassa Finnairin reittilennoilla. Halpoja lentolippuja Thaimaahan voi löytyä etenkin yhdellä välilaskulla. Muun muassa Norwegian liikennöi Helsingistä Thaimaahan sekä Tukholman että Oslon kautta. Air China, Malaysia Airlines ja Cathay Pacific Airlines lentävät myös Suomesta välilaskujen kautta. Thaimaan sisäiset lennot ovat edullisia.

Suora lento Helsingistä Thaimaahan kestää noin kymmenen tuntia. Välilaskun sisältävät lennot voivat venyä yli 15 tunnin pituisiksi lentojen vaihtojen sekä mahdollisten myöhästymisten vuoksi. Jatkolentoihin liittyvät korvaukset kannattaa selvittää perusteellisesti ennen lähtöä etenkin, jos lennot on varattu eri yhtiöiltä.

Thaimaassa on aina lämmintä vuodenajasta riippumatta, mutta monilla alueilla on sateista heinäkuusta lokakuuhun kestävän sadekauden aikana. Lentomatkustajien on huolehdittava kulloinkin voimassa olevista rokotuksista ja maahantulomääräysten noudattamisesta seuraamalla esimerkiksi Suomen ulkoasianministeriön ja Thaimaan maahantuloviranomaisten verkkosivustoja.

Lennot Thaimaan lentoasemille

Suomesta voi lentää joko Suvarnabhumin kansainväliselle lentoasemalle (BKK) – joka sijaitsee noin 25 kilometrin päässä Bangkokin keskustasta – tai jatkaa lentämällä esimerkiksi suosittuihin valmismatkakohteisiin, joita ovat Phuket, Krabi, Khao Lak ja Hua Hin.

Suomalaiset matkatoimistot järjestävät myös suoria lomalentoja esimerkiksi Phuketin kansainväliselle lentoasemalle (HKT) ja Krabiin (KBV). Bangkokista on kuitenkin hyvät mahdollisuudet jatkaa matkaa sekä taksilla, linja-autolla, minibusseilla että junilla, mikä on hyvä vaihtoehto etenkin omatoimimatkailijoille ja turistien suosimien alueiden ulkopuolelle matkaaville. Taksilla matkustaminen on nopeinta, mutta kalliimpaa erittäin edullisiin busseihin ja juniin verrattuna. Julkisen liikenteen aikataulut ovat suuntaa-antavia, ja vuorot voivat olla sekä etuajassa että myöhässä.

Suurimmilla lentoasemilla on useimmiten maksuton Wi-Fi-yhteys ja kattavat ruokailu- sekä ostosmahdollisuudet. Kattavan matkavakuutuksen ottaminen on välttämätöntä mahdollisten sairastumisten vuoksi, koska kotiuttamiskuljetusta ja hoitotoimenpiteitä on vaikeaa järjestää ilman yksityistä matkavakuutusta. Suomen ulkoministeriö suosittelee myös matkustusilmoituksen tekemistä ennen matkaan lähtöä.

Varaa lentoliput Thaimaahan

Lentolippujen varaamisen ja Thaimaan-matkan suunnittelun yhteydessä kannattaa ottaa huomioon myös maan paikallisen kulttuurin tavat ja rajoitukset. Suomen passin on oltava voimassa koko Thaimaan-matkan ajan ja vähintään kuusi kuukautta maahan saapumisesta lähtien. Lentomatkustajat eivät tarvitse viisumia, mutta jos maassa haluaa pysyä 30 päivää pitempään, on maahantuloluvan pidentämistä haettava erikseen 30 päiväksi lisää. Lisäaaikahakemukset tehdään maahanmuuttovirastossa.

Thaimaan kuningasta arvostetaan suuresti, ja kuninkaan halventaminen on rikollista. Turisteilta voidaan myös vaatia moninkertaisia pääsymaksuja suosituissa matkailu- ja nähtävyyskohteissa paikallisiin turisteihin verrattuna. Turistien huijausyritykset ovat yleisiä etenkin autojen, mopojen ja vesiskoottereiden vuokrauksen yhteydessä. Passia ei pidä jättää pantiksi kulkuneuvoa vuokratessa.

Varaa lentoliput Thaimaahan mihin vuodenaikaan tahansa! Maa tarjoaa monipuolisia matkustus- ja majoitustarjouksia, joista löytyy sopivia vaihtoehtoja jokaiseen makuun.

❓ Voinko peruuttaa lentoni koronaviruksen (COVID-19) takia, jos matkakohteeni on Thaimaa?

✔️ Peruutuskäytännöt vaihtelevat kumppaneittain, mutta monet niistä kattavat matkat epidemia-alueille. Päivämäärät ja matkakohteet muuttuvat jatkuvasti, kun tilanteesta saadaan uusia tietoja, joten matkailijoiden kannattaa tarkistaa tulevan matkan peruutusmahdollisuus lentoyhtiöltään. Asiakaspalveluportaalissamme voit ottaa selvää, mitkä käytännöt koskevat lentoasi kohteeseen Thaimaa.


❓ Mikä on paras tapa löytää joustavilla muutoskäytännöillä varustettuja halpoja lentoja kohteeseen Thaimaa?

✔️ Koronaviruksen (COVID-19) takia monet luotetuista lentoyhtiökumppaneistamme antavat tietyille uusille varauksille kohteeseen Thaimaa maksuttoman muutosoikeuden, joten harkitse näiden lentoyhtiöiden suodattamista hakiessasi halpoja lentoja kohteeseen Thaimaa!


❓ Mitä yleisiä vinkkejä on olemassa kohteeseen Thaimaa koronavirusepidemian (COVID-19) aikana matkustaville?

✔️ Useimmat hotellimme kohteessa Thaimaa tarjoavat ilmaisen peruutuksen, joten harkitse hyvitettävän hotellin varausta ei-hyvitettävän sijaan. Tunnistat ne hakutuloksissa ”Ilmainen peruutusoikeus” -merkinnästä. Hinnat voivat vaihdella, mutta mielestämme tärkeintä tällä hetkellä on joustavuus.


✔️ Ostaessasi lentolippuja kohteeseen Thaimaa muista tarkistaa niiden ehdot, koska joitakin lippuja ei voi muuttaa tai muutoksesta veloitetaan tuntuva maksu. Lue lippusi ehdot ja rajoitukset ennen ostamista