Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Tutustu kohteeseen Hua Hin

Tutustu kohteeseen Hua Hin Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!

Autonvuokraus Hua Hinissä

Hua Hin on perinteinen, myös Thaimaan kuninkaallisten suosima, lomanviettopaikka. Se tarjoaa kokemuksia ja elämyksiä niin rantalomasta nauttivalle kuin historiasta kiinnostuneellekin. Myös thaimaalainen ruoka hivelee makuhermoja. Autonvuokraus on hyvä idea, jos haluat tutustua kaupungin ympäristöön paremmin tai vaikkapa golfata. Voit vuokrata auton joko Hua Hinistä tai Bangkokin kansainväliseltä lentoasemalta, jossa valikoima on suurempi. Expedian autonvuokrausvertailun avulla löydät tarpeisiisi sopivimman auton haluamallesi ajanjaksolle. Expedian internetsivuilla voit myös vertailla lentoja, hotelleja tai valita pakettimatkan sekä etsiä tarjouksia.

Valitessasi auton nouto- ja palautuspaikaksi Bangkokin kansainvälisen lentoaseman vältyt turhalta matkatavaroittesi kantamiselta ja saat ne saman tien auton tavaratilaan. Kaikissa Bangkokin kansainväliseltä lentoasemalta tai Hua Hinistä vuokrattavissa autoissa on ilmastointi sekä rajoittamaton kilometrimäärä.

Aurinkoa ja aktiviteetteja Hua Hinissä ja lähistöllä

Hua Hin sijaitsee Siaminlahden rannalla noin 200 kilometrin päässä maan pääkaupungista Bangkokista. Kaupungissa on asukkaita noin 40 000. Hua Hin on luonteeltaan monia muita Thaimaan turistikohteita rauhallisempi ja sellaisena erityisesti eläkeläisten ja lapsiperheiden suosima. Hua Hinissä viettävät vapaa-aikaansa myös monet thaimaalaiset, joten siellä ei törmää pelkästään ulkomaisiin turisteihin. Sopivan hotellin löydät helposti Expedian hotellihaun avulla. Sää on trooppinen ja vaihtelee vuodenaikojen mukaan: talvella lämpötila on ehkä suomalaiselle miellyttävimmillään eikä sadetta juuri ole; keväällä on kuuma kausi, joka ei kuitenkaan rannikolla ole välttämättä liian tukahduttava; touko-kesäkuussa alkaa lokakuulle kestävä sadekausi, jolloin päivittäin sataa parin tunnin ajan, Hua Hinissä usein iltaisin.

Auringonpalvojille Hua Hin tarjoaa useita kilometrejä kaunista hiekkarantaa moninaisine aktiviteetteineen. Jos etsit rauhallista rantaa, kannattaa siirtyä keskustasta hieman syrjempään. Shoppailijalle löytyy esimerkiksi Hua Hin Market Village – ostoskeskus, jossa on varsin monipuolinen valikoima niin länsi- kuin itämaisiakin tuotteita. Unohtaa ei sovi myöskään thaimaalaista ruokakulttuuria. Hua Hinissä on paljon esimerkiksi hyviä kalaravintoloita, mutta niiden lisäksi ruokaa löytyy toki moneen muuhunkin makuun. Golfinpelaajalle Hua Hin on mainio kohde, joidenkin mielestä jopa Thaimaan paras. Kaupungin lähellä, ajomatkan päässä, sijaitsee useampia golfkenttiä, joille pääsee vuokra-autolla näppärästi. Golfaaja voi myös täydentää varustevalikoimaansa Hua Hinissä kohtuullisen edullisesti. Historiasta kiinnostunut voi käydä vaikkapa ihailemassa Hua Hinin vanhaa, kaunista rautatieasemaa tai kuninkaallista kesäpalatsia.

Luonnossa liikkumisesta nauttiva voi suunnata kansallispuistoihin. Noin 60 kilometrin päässä Hua Hinistä länteen on Kaeng Krachanin kansallispuisto, jossa sijaitsevat Pala-U:n vesiputoukset. Putoukset ovat komeimmillaan talviaikaan. Eksoottinen, osin vaikeakulkuinen vaellusreitti vesiputouksille kulkee sademetsän halki. Toinen kaunis kansallispuisto on 60 kilometrin päässä Hua Hinistä etelään sijaitseva Sam Roi Yot, jonka nähtävyyksiä ovat kalkkikivivuoret. Puiston kiinnostavimpia kohteita lienee luola, johon on rakennettu kuninkaallinen paviljonki. Puistoihin järjestetään retkiä, mutta vuokra-autolla liikkuessasi olet riippumaton muiden aikatauluista. Puistoissa ajaessa on muistettava varoa villieläimiä, kuten esimerkiksi apinoita.

Auton vuokraaminen on Thaimaassa edullista ja helppoa Expedian hakupalvelun avulla. Liikenne on vasemmanpuoleista, mikä voi aiheuttaa hämmennystä. Autolla ajo vaatii siis tavallista enemmän huolellisuutta ja tarkkaavaisuutta. Myös liikennekulttuuri on Thaimaassa varsin erilainen kuin vaikkapa Suomessa ja liikenneonnettomuudet ovat varsin yleisiä, joten varovainen kannattaa olla. Autolla pääset kuitenkin liikkumaan vapaammin ja voit valita, mihin haluat mennä ja mitä haluat nähdä.

Suunnittele lomasi kotisohvalta käsin

Matkan suunnitteleminen on nyt helppoa. Expedian internetsivuilla olevan autonvuokrausvertailun avulla sopivan vuokra-auton löytäminen haluamallesi ajankohdalle on vaivatonta. Sivuilla voit myös suunnitella matkasi majoituksineen päivineen vertailemalla lentojen sekä hotellien tarjontaa ja hintoja. Loman suunnittelu ei voi juuri vaivattomampaa olla.