Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Ilmainen peruutusoikeus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Autonvuokraus Hua Hinissä

Hua Hin on perinteinen, myös Thaimaan kuninkaallisten suosima, lomanviettopaikka. Se tarjoaa kokemuksia ja elämyksiä niin rantalomasta nauttivalle kuin historiasta kiinnostuneellekin. Myös thaimaalainen ruoka hivelee makuhermoja. Autonvuokraus on hyvä idea, jos haluat tutustua kaupungin ympäristöön paremmin tai vaikkapa golfata. Voit vuokrata auton joko Hua Hinistä tai Bangkokin kansainväliseltä lentoasemalta, jossa valikoima on suurempi. Expedian autonvuokrausvertailun avulla löydät tarpeisiisi sopivimman auton haluamallesi ajanjaksolle. Expedian internetsivuilla voit myös vertailla lentoja, hotelleja tai valita pakettimatkan sekä etsiä tarjouksia.

Valitessasi auton nouto- ja palautuspaikaksi Bangkokin kansainvälisen lentoaseman vältyt turhalta matkatavaroittesi kantamiselta ja saat ne saman tien auton tavaratilaan. Kaikissa Bangkokin kansainväliseltä lentoasemalta tai Hua Hinistä vuokrattavissa autoissa on ilmastointi sekä rajoittamaton kilometrimäärä.

Aurinkoa ja aktiviteetteja Hua Hinissä ja lähistöllä

Hua Hin sijaitsee Siaminlahden rannalla noin 200 kilometrin päässä maan pääkaupungista Bangkokista. Kaupungissa on asukkaita noin 40 000. Hua Hin on luonteeltaan monia muita Thaimaan turistikohteita rauhallisempi ja sellaisena erityisesti eläkeläisten ja lapsiperheiden suosima. Hua Hinissä viettävät vapaa-aikaansa myös monet thaimaalaiset, joten siellä ei törmää pelkästään ulkomaisiin turisteihin. Sopivan hotellin löydät helposti Expedian hotellihaun avulla. Sää on trooppinen ja vaihtelee vuodenaikojen mukaan: talvella lämpötila on ehkä suomalaiselle miellyttävimmillään eikä sadetta juuri ole; keväällä on kuuma kausi, joka ei kuitenkaan rannikolla ole välttämättä liian tukahduttava; touko-kesäkuussa alkaa lokakuulle kestävä sadekausi, jolloin päivittäin sataa parin tunnin ajan, Hua Hinissä usein iltaisin.

Auringonpalvojille Hua Hin tarjoaa useita kilometrejä kaunista hiekkarantaa moninaisine aktiviteetteineen. Jos etsit rauhallista rantaa, kannattaa siirtyä keskustasta hieman syrjempään. Shoppailijalle löytyy esimerkiksi Hua Hin Market Village – ostoskeskus, jossa on varsin monipuolinen valikoima niin länsi- kuin itämaisiakin tuotteita. Unohtaa ei sovi myöskään thaimaalaista ruokakulttuuria. Hua Hinissä on paljon esimerkiksi hyviä kalaravintoloita, mutta niiden lisäksi ruokaa löytyy toki moneen muuhunkin makuun. Golfinpelaajalle Hua Hin on mainio kohde, joidenkin mielestä jopa Thaimaan paras. Kaupungin lähellä, ajomatkan päässä, sijaitsee useampia golfkenttiä, joille pääsee vuokra-autolla näppärästi. Golfaaja voi myös täydentää varustevalikoimaansa Hua Hinissä kohtuullisen edullisesti. Historiasta kiinnostunut voi käydä vaikkapa ihailemassa Hua Hinin vanhaa, kaunista rautatieasemaa tai kuninkaallista kesäpalatsia.

Luonnossa liikkumisesta nauttiva voi suunnata kansallispuistoihin. Noin 60 kilometrin päässä Hua Hinistä länteen on Kaeng Krachanin kansallispuisto, jossa sijaitsevat Pala-U:n vesiputoukset. Putoukset ovat komeimmillaan talviaikaan. Eksoottinen, osin vaikeakulkuinen vaellusreitti vesiputouksille kulkee sademetsän halki. Toinen kaunis kansallispuisto on 60 kilometrin päässä Hua Hinistä etelään sijaitseva Sam Roi Yot, jonka nähtävyyksiä ovat kalkkikivivuoret. Puiston kiinnostavimpia kohteita lienee luola, johon on rakennettu kuninkaallinen paviljonki. Puistoihin järjestetään retkiä, mutta vuokra-autolla liikkuessasi olet riippumaton muiden aikatauluista. Puistoissa ajaessa on muistettava varoa villieläimiä, kuten esimerkiksi apinoita.

Auton vuokraaminen on Thaimaassa edullista ja helppoa Expedian hakupalvelun avulla. Liikenne on vasemmanpuoleista, mikä voi aiheuttaa hämmennystä. Autolla ajo vaatii siis tavallista enemmän huolellisuutta ja tarkkaavaisuutta. Myös liikennekulttuuri on Thaimaassa varsin erilainen kuin vaikkapa Suomessa ja liikenneonnettomuudet ovat varsin yleisiä, joten varovainen kannattaa olla. Autolla pääset kuitenkin liikkumaan vapaammin ja voit valita, mihin haluat mennä ja mitä haluat nähdä.

Suunnittele lomasi kotisohvalta käsin

Matkan suunnitteleminen on nyt helppoa. Expedian internetsivuilla olevan autonvuokrausvertailun avulla sopivan vuokra-auton löytäminen haluamallesi ajankohdalle on vaivatonta. Sivuilla voit myös suunnitella matkasi majoituksineen päivineen vertailemalla lentojen sekä hotellien tarjontaa ja hintoja. Loman suunnittelu ei voi juuri vaivattomampaa olla.

Autonvuokraus kohteessa Hua Hin: usein kysytyt kysymykset

Mikä on halvin autonvuokrauksen hinta kohteessa Hua Hin?

Viimeisen 7 päivän aikana kohteen Hua Hin halvin autonvuokrauksen hinta on ollut .

Mitä autonvuokraus maksaa keskimäärin kohteessa Hua Hin?

Autonvuokraus maksaa kohteessa Hua Hin keskimäärin .

Miksi auto kannattaa vuokrata Expedian kautta?

Kun vuokraat auton Expedian kautta, voit vertailla helposti suosituimpien autovuokraamoiden tarjontaa ja valita itsellesi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Auton vuokraamisesta Expedian kautta ei aiheudu lisä- tai peruutusmaksuja.

Miten vuokraan auton Expedian kautta?

Voit vuokrata auton Expedian kautta joko verkossa tai puhelimitse. Maksuehdoista riippuen autonvuokraus maksetaan joko varauksen yhteydessä tai myöhemmin. Maksuehto ilmoitetaan varauksen tekemisen yhteydessä. Jos haluat kerätä varauksesta Expedia Rewards -pisteitä, kirjaudu tilillesi ennen varauksen tekoa tai luo tili maksusivulla.

Aiheutuuko autonvuokrauksen peruuttamisesta lisäkustannuksia?

Olet useimmiten oikeutettu täyteen hyvitykseen riippumatta siitä, milloin peruutat Expedian kautta varaamasi autonvuokrauksen. Kaikkia etukäteen maksettuja varauksia ei kuitenkaan hyvitetä. Tarkista ehdot matkasuunnitelmastasi. Jos olet oikeutettu hyvitykseen, sinun on peruutettava varaus viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa saadaksesi hyvityksen. Jos palautat etukäteen maksamasi vuokra-auton ennen vuokra-ajan päättymistä, et saa hyvitystä käyttämättä jääneestä ajasta.

Miten voin peruuttaa varaamani autonvuokrauksen Expedian kautta?

Jos haluat peruuttaa varaamasi autonvuokrauksen, kirjaudu sisään tai anna sähköpostiosoitteesi ja matkasuunnitelmasi numero. Valitse sitten Etsi matkasuunnitelma. Valitse Hallitse varauksia -kohdasta Peruuta varaus ja sitten PERUUTA TÄMÄ VARAUS. Useimmat etukäteen maksetuista vuokra-autovarauksista eivät ole hyvitettäviä. Etukäteen maksetut varaukset on peruutettava viimeistään kuusi tuntia ennen auton noutoaikaa, jotta saat täyden hyvityksen. Jos haluat muuttaa tai peruuttaa osana matkavarausta tekemäsi autonvuokrauksen, ota yhteyttä Expediaan.

Kannattaako vuokra-auto varata etukäteen verkossa vai vasta kohteessa Hua Hin?

Kun varaat vuokra-auton etukäteen Expedian kautta, saat varmasti juuri haluamasi tyyppisen auton. Voit myös vertailla eri tarjouksia ja lisäpalveluita etukäteen varmistaaksesi parhaan tarjouksen. Saapuessasi perille riittää, että noudat avaimet ja pääset liikkeelle saman tien. Sinun ei tarvitse alkaa etsiä sopivaa vuokraamoa tai perehtyä ehtoihin ja rajoituksiin vuokraamossa. Tämä säästää sinulta paljon vaivaa.

Mikä vakuutus minun kannattaa valita vuokra-autooni?

Kattava vakuutus on hyvä valinta epämiellyttävien yllätysten välttämiseksi. Näin voit nauttia matkastasi huoletta ja tutustua kohteeseen vuokra-auton kyydissä.

Pitääkö minun maksaa autonvuokraus etukäteen?

Tarjoamme pari eri vaihtoehtoa autonvuokrauksen maksamiseen. Lue lisää ja katso, mikä niistä on paras vaihtoehto sinulle. Varaa nyt, maksa nyt Tässä vaihtoehdossa maksat autonvuokrauksen etukäteen varaamisen yhteydessä. Tarvitset maksamiseen luottokortin, ja voit käyttää Expedia Rewards -pisteitä varausmaksun maksamiseen joko osittain tai kokonaan. Jotkin autovuokraamot hyväksyvät maksuvälineeksi pankkikortin, mutta kuljettajan on silti esitettävä voimassa oleva luottokortti auton noudon yhteydessä vakuusmaksun veloittamiseksi. Varaa nyt, maksa myöhemmin Tässä vaihtoehdossa voit varata vuokra-auton ilman, että sitä tarvitsee maksaa etukäteen. Autonvuokraus maksetaan luottokortilla auton noudon yhteydessä. Kortille tehdään myös vakuusmaksun suuruinen katevaraus.

Mitä minun on huomioitava autonvuokrauksen yhteydessä?

Kun noudat vuokra-auton, tarkista onko autossa naarmuja tai lommoja. Tarkasta auto huolellisesti, kirjaa ylös mahdolliset vauriot ja ilmoita niistä vuokraamon edustajalle ennen kuin lähdet ajamaan.

Mistä löydän autovuokraamoita kohteessa Hua Hin?

Autovuokraamot sijaitsevat yleensä lentokentillä ja kaupunkien keskustoissa.

Tutustu kohteeseen Hua Hin

Tutustu kohteeseen Hua Hin Expedian matkaoppaiden avulla, jotta löydät parhaat hotellit, lennot, pakettilomat ja paljon muuta!