Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Matkat – Hua Hin

Suuntaa kohteeseen Hua Hin ja tutustu omin silmin sen monipuolisiin nähtävyyksiin.

Matkat – Hua Hin

Tämän kohteen asukasmäärä on noin 50 000.

Paikkakunta sijaitsee noin 150 km päässä lounaaseen maan pääkaupungista, joka on Bangkok. Siitä noin 25 km etelään sijaitsee myös Cha Am.

Tarjoa perheen pienimmille yllätys lähtemällä yhteiselle päiväretkelle kohteisiin Black Mountain Water Park tai Elefanttikylä. Kaipaatko lisää tekemistä? Esimerkiksi Hutsadinin elefanttisäätiö sekä Santorini Park tarjoavat myös lapsiperheille sopivaa puuhaa.

Sinä ja lapsesti tulette takuulla ihastumaan myös kohteen Camel Republic pieniin ja suuriin eläimiin. Jos aikaa on rajoitetusti, etsi infopiste ja muista ottaa kartta mukaan, jotta näet varmasti kaikki puiston kohokohdat.

Kohteessa Hua Hin Hillsin viinitila viininharrastajat voivat tutustua viininvalmistustapoihin, ennen kuin he kokeilevat viinejä.

Pidä tauko ja suuntaa yhteen rentouttavista puistoista ja puutarhoista. Potkaise kengät poist jalasta ja tunne ruoho jalkapohjiesi alla kohteissa Royal Queen's Park, Suan Somdet Ya ja Pa La-u.

Katsele veden syöksymistä alla olevaan, kuohuvaan altaaseen kohteessa Pala-Un vesiputoukset. Huai Yangin vesiputous on myös suosittu villin luontonsa ansiosta.

Kannattaa varata iltapäivä kauniiden rannikkokohteiden, kuten Cha Amin ranta ja Pak Nam Pranin ranta tutkimiseen. Puek Tianin ranta ja Koh Talun ranta ovat myös suosittuja kohteita.

Myös Kui Burin kansallispuisto ja Hat Wanakorn National Park (puisto) ovat luontoa rakastavien matkailijoiden suosiossa. Esimerkiksi kohteissa Phraya Nakhon -luola ja Pranburin metsäpuisto on mukava kytkeä puhelin pois päältä ja nauttia kiireettömästä elämästä.

Merensuojelualueena tunnettu Khao Sam Roi Yotin kansallispuisto on lukuisten erilaisten meren syvyyksissä elävien otusten asuinpaikka.

Opi lisää alueen historiasta käymällä kohteissa Wat Huay Mongkol ja Mrigadayavanin palatsi, jotka ovat vain osa alueen säilyneistä historiallisista kohteista. Vieraile halutessasi myös kohteissa Pone Kingpetchin patsas ja Hua Hinin kellotorni.

Tutustu yhden alueen eliittiperheen elämään käymällä kohteessa Klai Kangwonin palatsi.

Alueen hengelliseen puoleen voi tutustua kohteissa Wat Khao Takiab ja Wat Tang Sain temppeli. Jos sinua kiinnostaa tutustua muihin hengellisiin keskuksiin, tarkista opastetut kiertokäynnit kohteissa Wat Bo Fai ja Wat Khao Krailasin temppeli.

Napsaa jokunen valokuva rupattele muiden matkailijoiden kanssa merkittävissä maamerkeissä Khao Hin Lek Fain näköalapaikka ja Hua Hinin laituri.

Haluat varmaan selvittää miksi tällä alueella on ostoskohteen maine. Osta paikallista muotia, jotain syötävää tai nauti vain ilmapiiristä kohteessa Hua Hinin yömarkkinat ja Cicada Market. Hua Hin Market Village ja Hua Hinin kelluvat markkinat ovat myös hauskoja hengailupaikkoja.

Tekeekö mielesi viheriöille? Nappaa mukaan mailasi ja suuntaa fairwaylle kohteessa Black Mountain Golf Club and The Banyan Golf Club. Miksi et myös tutustuisi paikallisiin pelaajiin ja tähtäisi hole-in-oneen kohteissa Royal Hua Hin Golf Course tai Imperial Lake View Golf Club.

Huolimatta siitä, kuinka monta upeaa nähtävyyttä olet onnistunut änkemään matkasuunnitelmaasi, yhdelle on aina tilaa! Hua Hin Seoul Country Club ja The Majestic Creek Country Club ovat myös vierailun arvoisia kohteita.

Majoitus – Hua Hin

Hua Hin odottaa, muttet ole vielä päättänyt, mihin kallistaa päänsä? Ei hätää, sillä Expedian hotelliopas auttaa sinua löytämään mieleisesi majoituksen. Sivustolla on jopa 275 erilaista majoitusliikettä, joista voit valita omasi matkallesi tähän rakastettuun kohteeseen.

Aloita unelmiesi majapaikan etsiminen kohteessa Hua Hin selaamalla viimeisimpiä tarjouksia, joita muun muassa laadukkaat osoitteessa 73/4 Petchkasem Road sijaitseva Chiva-Som International Health Resort Hotel ja osoitteessa 63-39 Petchkasem Road sijaitseva V Villas Hua Hin MGallery by Sofitel tarjoavat. Tiukemmallekin budjetille sopivia ja hyviä asiakasarvioita saaneita majoitusliikkeitä ovat muun muassa osoitteessa 122 Soi Moo BaanTakieb, Tumbon NongKae sijaitseva Baan Kang Mung ja osoitteessa Khao Takieb Soi 6 sijaitseva Toast Inn.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 328 majoitusliikettä kohteessa Hua Hin
Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa 53 €
Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa

Novotel Hua Hin Cha Am Beach Resort & Spa

854/2 Burirom Road, Cha-am
   
  4,1
  /5 (841 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Camel Republic, Cha-amin metsäpuisto ja Mrigadayavanin palatsi sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa olevasta hotellista. Cha Amin ranta ja Imperial Lake View Golf Club ovat myös 15 kilometrin päässä.

  Hilton Hua Hin Resort & Spa 98 €
  Hilton Hua Hin Resort & Spa

  Hilton Hua Hin Resort & Spa

  33 Naresdamri Road, Hua Hin
    
   4,3
   /5 (1 005 arvostelua)
   5.0 kautta 5.0

   Hua Hinin uimaranta, Hua Hinin kellotorni ja Hua Hinin ostoskeskus ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Hua Hinin rautatieasema ja Hua Hinin yömarkkinat ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Hua Hinin rautatieasema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hua Hin Marriott Resort & Spa 139 €
   Hua Hin Marriott Resort & Spa

   Hua Hin Marriott Resort & Spa

   107/1 Phetkasem Road, Hua Hin
     
    4,6
    /5 (361 arvostelua)
    5.0 kautta 5.0

    Hua Hinin uimaranta, Khao Takiabin ranta ja Hua Hinin laituri sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa olevasta hotellista. Royal Hua Hin Golf Course ja Pae Mai -golfharjoituslyöntialue ovat myös 10 kilometrin päässä.

    Anantara Hua Hin Resort 162 €
    Anantara Hua Hin Resort

    Anantara Hua Hin Resort

    43/1 Phetkasem Beach Road, Hua Hin
      
     4,5
     /5 (438 arvostelua)
     5.0 kautta 5.0

     Wat Bo Fai, Hua Hinin uimaranta ja Hua Hinin rautatieasema ovat 10 kilometrin päässä tästä luksusluokan lomakeskuksesta. Hua Hinin laituri ja Royal Hua Hin Golf Course ovat myös 10 kilometrin päässä.

     G Hua Hin Resort & Mall 96 €
     G Hua Hin Resort & Mall

     G Hua Hin Resort & Mall

     250/201, Soi 94 Phetchkasem Road, Hua Hin
       
      4,4
      /5 (1 298 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Hua Hin Market Village, Hua Hinin uimaranta ja Hua Hinin rautatieasema sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Hua Hinin yömarkkinat ja Royal Hua Hin Golf Course ovat myös 10 kilometrin päässä.

      ibis Hua Hin 28 €
      ibis Hua Hin

      ibis Hua Hin

      Petchkasem Road Hua Hin 87, Hua Hin
        
       3,9
       /5 (401 arvostelua)
       3.0 kautta 5.0

       BlúPort Hua Hinin ostoskeskus, Hua Hinin uimaranta ja Cicada Market ovat 10 kilometrin päässä tästä hotellista. Vana Nava Hua Hin -vesipuisto ja Hua Hin Market Village ovat myös 10 kilometrin päässä.

       Holiday Inn Resort Vana Nava Hua Hin 78 €
       Holiday Inn Resort Vana Nava Hua Hin

       Holiday Inn Resort Vana Nava Hua Hin

       129/129 Petchkasem Road, Nong Gae Dist, Hua Hin
         
        4,3
        /5 (148 arvostelua)
        4.5 kautta 5.0

        Vana Nava Hua Hin -vesipuisto, Bangkokin sairaala ja Cicada Market sijaitsevat 10 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä meren rannalla sijaitsevasta hotellista. Hua Hinin uimaranta ja Hua Hin Market Village ovat myös 10 kilometrin päässä.

        Royal Pavilion Huahin 34 €
        Royal Pavilion Huahin

        Royal Pavilion Huahin

        40/88 Phetkasam Road, Hua Hin
          
         4,1
         /5 (1 032 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Hua Hinin yömarkkinat, Hua Hinin rautatieasema ja Hua Hinin uimaranta ovat 10 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Hua Hin Market Village ja Cicada Market ovat myös 10 kilometrin päässä.