Halvimmat lennot kohteeseen Hua Hin

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Arvosteluita tarkistetuilta asiakkailta

Nov 27, 2018

Kaikki sujui hyvin ja lento aikataulussaan.

Lisätietoja – Hua Hin

Tietoja Hua Hinistä

Lennot Hua Hiniin

Hua Hin sijaitsee Thaimaassa Siaminlahden länsirannalla parisataa kilometriä Bangkokista etelään. Suomesta on paljon suoria lentoja Bangkokiin, mistä on suhteellisen helppo siirtyä Hua Hiniin. Esimerkiksi Finnair lentää suoraan Helsinki-Vantaan lentoasemalta Bangkokiin, ja välilaskullisia vaihtoehtoja on useita. Helpoiten sopiva lento löytyy tietenkin Expedian kautta.

Hua Hin on yksi Thaimaan vanhimmista rantalomakohteista. Turismi on viime vuosina vilkastunut tässä pitkään hiljaiseloa viettäneessä lomakohteessa, mutta Hua Hin on silti yhä rauhallinen ja lapsiystävällinen matkakohde. Hua Hinin pienelle lentoasemalle ei tätä kirjoitettaessa ole yhtään lentoja, sillä Bangkokin ja Hua Hinin välillä liikennöinyt SGA Airlines on keskeyttänyt toimintansa. Hua Hiniin matkaavat suomalaiset voivat sen sijaan lentää Bangkokiin ja jatkaa sieltä maitse kohti Hua Hiniä.

Hua Hinin ilmasto on muun Thaimaan tavoin trooppinen. Kausia on kolme: kuiva ja ”viileä”, kuuma sekä sateinen. Hua Hinissä sataa kuitenkin vähemmän kuin Thaimaassa yleensä, ja sadekaudella lennot sekä hotellit voivat olla muuta vuotta edullisempia. Viileänä vuodenaikana yölämpötilat voivat olla alhaisia, mutta päivälämpötilat ovat kuitenkin noin 25 astetta. Kuuman kauden aikana lämpötilat nousevat säännöllisesti yli 30 asteen, eivätkä yötkään tuo vilvoitusta. Sadekauden aikana sataa luonnollisesti muuta vuotta enemmän, mutta monsuunisateita ei esiinny eivätkä sateet Hua Hinissä yleensäkään kestä koko päivää, joten auringosta voi nauttia tasaisesti.

Lentäminen Suomesta Hua Hiniin

Suorat lennot Suomesta Bangkokiin kestävät kymmenisen tuntia. Välilaskulliset lennot kestävät lyhimmilläänkin vajaat 15 tuntia, monesti kauemmin. Thaimaahan turistimatkalle suuntaavat suomalaiset matkailijat eivät tarvitse viisumia, jos maassa oleskellaan korkeintaan 30 päivää. Bangkokin lentoasemalle saavuttaessa matkustajat saavat passeihinsa saapumisleiman. Heidän on myös täytettävä maahantulo- ja poistumiskaavake. Maahan saavuttaessa passin on oltava voimassa vähintään kuusi kuukautta eteenpäin. Thaimaan rahayksikkö on baht, ja sitä on helppo vaihtaa missä vain tai nostaa suoraan automaatista.

Lennot Bangkokin Suvarnabhumin kansainväliselle lentoasemalle

Suvarnabhumin kansainvälinen lentoasema sijaitsee 25 kilometriä Bangkokista, ja hieman yli 200 kilometrin päässä Hua Hinistä. Vuonna 2006 avattu uusi lentoasema korvasi vanhan Don Muangin lentoaseman kaupungin päälentoasemana. Lentoaseman läpi kulkee vuosittain lähes 50 miljoonaa matkustajaa. Suvarnabhumin lentoasemalta voi ottaa taksin suoraan Hua Hiniin. Taksi kannattaa varata etukäteen, jotta voi olla varma siitä, että taksin saa heti, ja hintakin on näin hieman edullisempi. Matka-aika on noin 3 tuntia. Myös yksityisiltä matkanjärjestäjiltä voi kysyä mahdollisuuksista järjestää kuljetus. Taksia edullisempi matkustustapa on MiniVan-bussin kyydissä. Bussit lähtevät Bangkokin Victory Monumentin BTS SkyTrain -aseman ulkopuolelta. Minibusseilla ei ole määrättyä aikataulua, vaan ne lähtevät, kun matkustajia on riittävästi. Myös Thaimaan julkisilla sinivalkoisilla busseilla pääsee Hua Hiniin. Ne lähtevät Bangkokin eteläiseltä bussiterminaalilta. Hua Hinissä on myös juna-asema, jolla Phuketiin matkaavat junat pysähtyvät, mutta monista välipysähdyksistä johtuen juna on bussia hitaampi. Ellet pelkää vilkasta liikennettä, voit myös vuokrata auton, sillä lentoasemalla on monen autonvuokrausyrityksen toimipisteet.

Lennot Bangkokin Don Muangin kansainväliselle lentoasemalle

Don Muangin kansainvälinen lentoasema on Bangkokin entinen päälentoasema. Uuden lentoaseman valmistumisen jälkeen lentoasema suljettiin vähäksi aikaa uudistustöitä varten, ja nykyään lentoasema palvelee lähinnä Aasian sisäisten halpalentojen solmukohtana. Suomalainen voi kuitenkin saapua Don Muangin lentoasemalle, jos välilasku on esimerkiksi Hong Kongissa.

Lähde Expedian kautta matkalle aurinkoon! Samalla voit varata valoisan hotellihuoneen Hua Hinin pitkän hiekkarannan varrelta ja nauttia sydämesi kyllyydestä. Halutessasi voit myös vuokrata auton samalta istumalta.

Tietoa lennoista kohteeseen Hua Hin

Kohdelentokenttä Hua Hin
Kohdelentokentän IATA-koodi BKK

Suosittuja lentoja kohteeseen Hua Hin

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.